• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar uzuunn bi aradan sonra yazabildim doğum günü olan bebişlerimiz iyiki doğdunuz Rabbim hayırlı ömür nasip etsin bizde 14. ayın içindeyiz ve halen oğlum 9200 doktor çok zayıf en az bir buçuk kilosu eksik dedi ama yemiyor yediremiyorum hayırlısı artık sürekli hastalanır oldular kızım akşam oynarken düşüp ağzını sehpanın köşesine vurdu ve kanadı ah yavrum:(,kızlar daha bizim kızın ağzından doğru dürüst kelime çıkmadı oğlum bayağı hevesli ama konuşmak için bu arada ahsen yeni evin hayırlı olsun mümkünse mutfak fotonu bana atabilir misin bizde yeni ev aldık ama çok kararsızım dolap tezgah vs konusunda şimdilik bu kadar

günaydın canım benim kızda 9 kilo geldi 1 yaş konturolünde
doktoru normal dedi bence çok kafana takma
her çocuk farklı gelişiyor
görümcemin oglu ahsenden 4 ay büyük oda hiç konuşmuyor hiçmi bir şey söylemiyor
bişey istediğinde ee ee diye gösteriyor buuu diyede su istiyor
ahsenin çenesi düşük maşallah babasına çekmiş :1:

canım sizinde eviniz hayırlı olsun
fotoda birazdan mutfağı toparlayıp atayım akşam misafir vardı şu an hoppallada mutfak:9::9::9::9:

günaydın canım benim kızda 9 kilo geldi 1 yaş konturolünde
doktoru normal dedi bence çok kafana takma
her çocuk farklı gelişiyor
görümcemin oglu ahsenden 4 ay büyük oda hiç konuşmuyor hiçmi bir şey söylemiyor
bişey istediğinde ee ee diye gösteriyor buuu diyede su istiyor
ahsenin çenesi düşük maşallah babasına çekmiş :1:

canım sizinde eviniz hayırlı olsun
fotoda birazdan mutfağı toparlayıp atayım akşam misafir vardı şu an hoppallada mutfak:9::9::9::9:

bilmiyorum canım sıkılıyor hiç bi şey söylememesine aaddee dededed diyor yüksek sesle bi şeyler mırıldanıyor ama kelime çıkmıyor anlamlı hayırlısı inşalalh doktor bol bol radyo dinlet kulağı dolsun dedi ama o da pek mümkün olmuyor ben işteyim çok ilgilenemiyorum bu arada mutfağnızı filan siz mi yaptırdınız yoksa anahtar teslim mi aldınız

bilmiyorum canım sıkılıyor hiç bi şey söylememesine aaddee dededed diyor yüksek sesle bi şeyler mırıldanıyor ama kelime çıkmıyor anlamlı hayırlısı inşalalh doktor bol bol radyo dinlet kulağı dolsun dedi ama o da pek mümkün olmuyor ben işteyim çok ilgilenemiyorum bu arada mutfağnızı filan siz mi yaptırdınız yoksa anahtar teslim mi aldınız

biz yaptırdık canım inşaatken aldık
bembeyaz bir mutfağım olsun istiyordum ferah istediğim gibide oldu
çok şükür
canım kızınıda evde olduğunda sürekli kalabalık ortamlara sok yani kalabalık derken kuzenleri filan varsa
ben ahsenin konuşmasını ona bağlıyorum sürekli kendisiyle konuşan ilgilenen biri var
5 tane yeğenim var sürekli biri kucağında oynatıp konuşturuyor

biz yaptırdık canım inşaatken aldık
bembeyaz bir mutfağım olsun istiyordum ferah istediğim gibide oldu
çok şükür
canım kızınıda evde olduğunda sürekli kalabalık ortamlara sok yani kalabalık derken kuzenleri filan varsa
ben ahsenin konuşmasını ona bağlıyorum sürekli kendisiyle konuşan ilgilenen biri var
5 tane yeğenim var sürekli biri kucağında oynatıp konuşturuyor

hafta sonları mutlaka çıkarıyorum dışarıya hafta içi pek mümkün olmuyor kuzenleri filan olunca bayağı eğleniyorlar gerçi bi yiğenimde çok geç konuştu ama inşallah bi problem olmaz zaten 2 yaşında mecbur kreşe vericez sanırım
bende mutfağımı beyaz istiyorum çok büyük deil 12.40 metre kare daha ferah gösterir diye düşünüyorum ama temizliği nasıl olur sararma yapar mı diye de düşünmüyor deilim ayıp olmazsa ne kadara mal ettiniz onları da yazabilir misin

Kızlar merhaba herkese..bende bugun cok heyecanliyim..cunku tezim resmen basliyir.bugun fidelerim araziye dikiliyor..birzdan bakmaya gitcem.sansimizdan hava bozdu ama hayirlisi..

Ahsen canim yeni evinde saglicakla otur.evet mutfagini atta banada fikir olsun.bende kendim yaptircam.sadeceşuan dolap l olacak.ama model belirlemedik.

kızlar yanlışlıkla 2 kere yüklemişim

Eklentiler

• $003.webp
    $003.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 177
  • $004.webp
    $004.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $008.webp
    $008.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 139
  • $006.webp
    $006.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
insan taşınınca ne güzel oluyor di mi? atılacaklar atılıyor, yepyeni baştan kuruyosun. çocukla zor tabi. iyi başa çıkabilmişsin

aynen canım birazda ben çok kıymam bir şey atmaya
annem ablamlar hiç bana sormadan atmış çoğu şeyi çok iyi oldu sade gözü yormayan bir evimiz oldu
çocukla gerçekten zor ama yardımcım çoktu kayınvalidem annem ablalarım

iyi akşamlar kızlar
15 gün aradan sonra anca gelebilidim çok şükür yerleştim
ev taşımak zaten zor ahsenle 2 kat daha zordu ahsen hanım tam taşınma arefesinde yürümeye başladı onun peşindenmi koşayım evi toparlıyayım şaşırdım
eyidas ve serenayy elif ve çınarın geçmiş doğum günleri kutlu olsun allah bahtlarınıda yüzleri gibi güzel olur inşallah elifede geçmiş olsun

melisella sende elada çok güzel görünüyorsunuz allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin

demoş pancem elfileda beni merak tek sizler etmişsiniz yokluğum çok farkedilmemiş:34:

ahsende gecen bir düştü burnunu tv ünütesine çarptı morardı kuzum çok ağladı
gezince kurtulunmuyor kızlar iki kat daha zorlaşıyor sürekli peşindeyim
evin camları yerden Fransız balkon sürekli yalayıp geziyor dolaplar ankastireler parmak izleri çıldırmak üzereyim
bez elimden düşmüyor yapma diyorum sırıtarak yapmaya devam ediyor kızamıyorumda öyle şeker gülüyorki amma birikmiş şimdilik bukadar çenem düştü:1:

Öncelikle hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun mutfağın çok güzel ferah geniş benimde hayalimde hep geniş mutfaklı ev var :))) umarım birgün olur ama kullanımı zor olacak gibi beyazz sen hamaratsın anladığım kadarıyla sorun olacağını düşünmüyorum benim gibi totoşun ağır değill :1: :1: :1:. Bizim işler yoğun dosya tarıyoruz bende doğru dürüst giremiyorum topiğe 1 ay kadar sürer bu yoğunluk.. Ayrıca geçmiş olsun duru da düşe düşe bir hal oldu..

Güzel hatunlar ve bebişleri...

İşlerr yoğunn.. Kızlar duru fırtına gibi yetişmek mümkün değil allah annemin yardımcısı olsun hanım efendi şu sıralar arabasına takmış durumda ğğıınn ğıın ditt ditt diyor sürekli içinde gezmek içeri girmek istemiyor, çekyetlara kendi başına çıkıyor ve gidip enn köşeye oturuyor kafa üstü düşecek diye ödüm kopuyor hadi kışın halı vardı ama şimdi direk beton düşünmek bile istemiyorum, sinek ısırıp duruyor yüzü mahfoldu her gören soruyor ne olmuş diye ilaçta kullanıyorum tavsiyesi olan varmı bizden haberler böyle..

çok güzel gerçekten iç acıcı halıda çok zevkli

allah ağız tadıyla oturmayı naip etsin
çok teşekkür ederim canım :16:
Öncelikle hoşgeldin canım yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun mutfağın çok güzel ferah geniş benimde hayalimde hep geniş mutfaklı ev var :))) umarım birgün olur ama kullanımı zor olacak gibi beyazz sen hamaratsın anladığım kadarıyla sorun olacağını düşünmüyorum benim gibi totoşun ağır değill :1: :1: :1:. Bizim işler yoğun dosya tarıyoruz bende doğru dürüst giremiyorum topiğe 1 ay kadar sürer bu yoğunluk.. Ayrıca geçmiş olsun duru da düşe düşe bir hal oldu..
hoşbuldum canım çok teşekkür ederim
valla çok hamarat sayılmamda mecburiyetten yapıyorum
ben silerken ahsen öbür taraftan parmak izi bırakmaya devam ediyor
ahsen büyüdükten sonra pek sorun olmaz gibime geliyor
şimdi günlük siliyorum alt dolapları ozaman haftada yeterli olur heralde

Güzel hatunlar ve bebişleri...

İşlerr yoğunn.. Kızlar duru fırtına gibi yetişmek mümkün değil allah annemin yardımcısı olsun hanım efendi şu sıralar arabasına takmış durumda ğğıınn ğıın ditt ditt diyor sürekli içinde gezmek içeri girmek istemiyor, çekyetlara kendi başına çıkıyor ve gidip enn köşeye oturuyor kafa üstü düşecek diye ödüm kopuyor hadi kışın halı vardı ama şimdi direk beton düşünmek bile istemiyorum, sinek ısırıp duruyor yüzü mahfoldu her gören soruyor ne olmuş diye ilaçta kullanıyorum tavsiyesi olan varmı bizden haberler böyle..

kolay gelsin canım siz çalışan bayanların işi daha zor hem ev hem iş allah yardımcınız olsun
ahsende gidip en uca oturuyor aklım çıkıyor birde yürümeye başlıyalı bir öz güven geldi küçük hanıma elimizi bile tutmuyor artık
dit dit ha yerim ben seni bizimki hiç sevmedi arabasını elini bile sürmüyor:31:

demoş diyet nasıl gidiyor
ben iyice saldım kendimi ama Allahtan koşyurmaktan kilo almadım şimdilik
66 200 olmuşum hedefime az kaldı ilk hedefim 64 tü zamanla 60 :31:

ahsenim canım mutfağın tam istediğim gibi olmuş süperrr bizimki biraz küçük ama inşallah ben de bu tarz yapmayı düşünüyorum Rabbim tadını aldırsın ailenle beraber huzur içinde oturursun inşallah

amin canım inşallah seninkide tam istediğin gibi olur
bizim mutfak 18 metre kare canım ama apartmanda öyle mutfaklar yapmışlarki insanın üzerine geliyor sanki
zevk meselesi kimsede olmasın istedim çevremde ,kırmızı beyaz çok istiyordum bir yakınım yaptırdı siyah beyaz herkeste var dedim en iyisi beyaz nasiptede varmış :34:

amin canım inşallah seninkide tam istediğin gibi olur
bizim mutfak 18 metre kare canım ama apartmanda öyle mutfaklar yapmışlarki insanın üzerine geliyor sanki
zevk meselesi kimsede olmasın istedim çevremde ,kırmızı beyaz çok istiyordum bir yakınım yaptırdı siyah beyaz herkeste var dedim en iyisi beyaz nasiptede varmış :34:

aynen canım geçen apartmanda bi tanesi yaptırmış siyah beyaz güzel duruyor fakat çok sıradanlaştı bende ya tam beyaz ya da kırık beyaz yaptırmak istiyorum ama bakalım aklımdan klasik modellerde geçmiyor deil daha bizim geçmemize var bi 8 ay kadar ama ben şimdiden hangi malzemeler kullanışlı uygun olur diye araştırıyorm malum mutfak çok önemli biz bayanlar için kredi vs derken kısıtlı harcama yapmam lazım o yüzden araştırıyorm bakalım hayırlısı olur inşallah

Eki Görüntüle 716057 Eki Görüntüle 716058 Eki Görüntüle 716059 Eki Görüntüle 716060
:nazar:işte kızlar mutfağım benim içime çok sindi doğalgaz borularıda daha bağlanmadığı için siyah bağlanınca boyatacam:nazar:
Canım güle güle kullanın mutfağın çok güzel, rahat ve kullanışlı olmuş çok beğendim:nazar::nazar::nazar:, benimkini bir görsen sıkış tıkış bu arada eşim moralimi bozdu Adanaya gitme durumuna sıcak bakmıyor artık dün kuzenine gitmişti artık annesi mi kuzeni mi aklına girdi ben de üzüldüm eğer taşınma işinden vazgeçerse ben de artık kışı annemin yanında geçirecem. Burada karda kışta hiç dışarı çıkılmıyor komşuluk sıfır akrabamda yok bunalıyorum vallahi aynı pancemin dediği gibi stresten benim de baş dönmelerim olmaya başladı. Bir de bana yaptığı açıklamaya bakar mısın efendim bden çok mutsuz görünüyormuşum Adanaya taşınacağımızı söyleyip beni biraz mutlu yapmak istemiş şimdi de vazgeçmiş ben de salak gibi ablama kardeşime ev arattırıyordum, çocuk kandırıyor herhalde.

Back
X