Bebeği kucağa alıp emzirmemek ne saçma benim de en sevdiğim şey bebeğimin kucağımda emerek rahatlamasıydı şu son geceler saat başı uyanıp emiyor, katı kurallar çocuğun gelişimine engel olur kişiliğini de olumsuz etkiler bence tabi bazı kurallar olacak ama o kadar da değil, benim oğlum uyuyacağında çok ağlar elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyorum ama uyumaya çok direniyor bu sıralar, iştanı da kapandı hiçbirşey yediremiyorum tv yi açsam dikkatini başka yere çekiyorum eline oyuncaklar veriyorum yemiyor da yemiyor ne zor şey iştahsız ve uykuyu sevmeyen çocuklarla ilgilenmek gerçekten çok yoruldumceren eskiden daha iyi uyuyodu ama simdi gunduzleri 1 saatten fazla uyumuyo. uyursa ogleden oncede uyutuyorum bi de 3 gibi uyutuyorum ama genelde ogleden once uyuyosa ogleden sonra uyumuyo sanırım artık tek uykuya dusucek. normalde cereninde kendi kendine uyumuslugu yoktu hic, o yuzden mucize gibi geldi. ablam istanbulda cocuk bakıyo entel bi aile diye anlatıyo baktıgı kız 3 yasında ve evde cok ciddi kurallar var diyo mesela katiyyen oyle ayakta sallama falan yokmus seslibi oyuncagı varmıs onunla yatırıyolarmıs, kız onu dinlerken uyuyomus aksam 8 de uyku vaktiymis. asla oyle gezerek ya da tv karsısında yedirmek yokmus yemiyosa yemiyomus cocuk. bu martta 2. kardes dogdu kadın dogru duzgun kucagna almıomus alısmasın diye, gogsunden emzirmiyomus sutunu makineyle sagıp biberonla veriyomus! falan filan yani bana gore bu kadar kural cok abartı ama su uyku olayı super ya hic ugrasmıyosun diyo ablam yatırıyosun yataga cocuk kendi uyuyo diyo hatta bana da alıstırmamı soyluyo ama ben yapamam oyle cocugu saatlerce aglatmaya kıyamam belki bebekken alıstırmalıydı bilemiyorum yapan nası yapıyo onu da bilmiyorum...