aynen dediğin gibi cnm anne babaylada ii de çocuk olunca eş daha ii oluyor gerçektenher dönem farklı sorunlar çıkıyor bebekken başka şimdide hiç oturmuyor arabada giderken eşimin arbasında oto koltuğu yok ne yapacağını şaşırıyor zaten oto koltugundada kısa mesafede şevvalle idare ediyoruz ama uzun henüz tek ahsenle gitmeyi göze alamadım
tatilede eşim babanlarla git diyor ama insan eşiyle rahat ediyor
canım valla en iyisini düşünmüşsün zaten senin elinde yatkın elifin bebek şekerlerini tütüsünü hep kendin yaptın hadi hakında hayırlısı allah yardımcın olsun![]()
saol cnm inş hayırlısı olur
şişme havuzda al cnm bence daha kolay alışır belki işi garantiye almerhaba kızlar ilk defa buraya gundur bisey yazılmadıgını goruyorum gercekten gunler uzadı ama cok hızlı gecmeye basladı, gunun sonu nasıl geliyo anlamıyorum cerenin pesinde kosmaktan...
valla arkadasım tebrik ediyorum sni imreniyorum boyle annelere ama ben boyle olamıyorum ya! ancak mama sandalyesidne veriyorum eline biseyler, onda bile yerler oldugu gibi kırıntı oluyo, zaten maksadı eline verdigim seyi yemek degil mıncıklayıp bi kenara atmak. gene de musade etmeli tabiiki cocuk tanımalı herseyi merak duygusu engellenmemeli ama iste goz gore gore de halının ustune mıncıklatamıyorum herseyi. cekmecelere gelince zaten ben kızsamda engellesemde o bi punduna getirip kasla goz arası bi bakıyorum indirmis gene butun cekmeceleri asagı...
canım buraladayız da iste durumlar ortada :) emzigini dondurmaya batırıyo he akla bak zillide, cok pratik cozumleri olcak iste annesi ne guzel :)
ne dusunceli bebekler var ya benim ceren sagolsun sevindigi zamanda geliyo ısırıyo onunla ilgilenmedigimde kızdıgı zamanda yapısıyo bacaklarıma ısırıyo, emerken mememi ısırıyo hem de oyle az filan degil he morartıyo heryerimi, cıglık cıglıga kalıyorum.. ne yaptıysam fayda etmedi hatta bi kac kere o ısırınca bende cimdirdim bacagını belki can yaktıgını anlar diye ama yok... annem bile kadıncagız bu ne boyle diyo onu da morarttı :)
canım benim kzımda cok istahsız bende krakerveriyorum eline bazen cici bebeyi resmen muhallebi haline getiriyo avucunda, cikolatayı daaha hic vermedim eline ama bazen ben yerken minik minik tattırıyorum, aslında hic tadına bile baktırmayın diyolar ama bende senin hesap bari bunları yesin diyorum bazen napiim
canım 3 yasına girince mi rahatalanıyomus sen tecrubelisin gercibiliyosundur :)
canım biz de bu hafta cerene siftah yaptırcaz esim persembe cumayıda izin almıs simidimiz kovalarımızı aldık hazırız yani bakalım napıcaz ceren banyoda suyla oynamaya bayılıyo ama bakalım denizi sevcekmi. su sisme havuzlardan alıp kıyıda onlarla mı alıstırsak diyorum ama bilmiyorum... bu arada yeni is dusuncen de hayırlı olsun cok guzel dusunmussun aslında ben de cok sveerim o tarz isleri ama nasıl yapılır internet uzerinden filan hic bi fikrim yok sen yap bakalım da anlatırsın, bakarsın ben de sonra sana rakip olurum :)
rakip olda sen ol cnm nolucak :)
sende ii düşünmüşsün cnm inş hayırlısı olur senin içindemaşallah elife
bizde bayramda gidicez inşallah erdek bize çok yakın artık eve gelmeyiz ordan
miray suyu çok seviyor ama bakalım kumda filan tepkisi ne olacak merak ediyorum bende
şeker yapmana sevindim canım bende ne yapsam diye düşünüyorum evde bayanlara özel direksiyon dersi vermeye karar verdim bakalım ilan koyduk ama arayan olmadı daha
hakkımızda hayırlısı artık
canım mirayda hiç durmuyor uçakla gittik sallandığı için uyudu ama dikkat et poşet hazırla heran kusabilir gibi miray bir kustu heryerimiz battı üstünüde değiştiremedik temkinli ol sen
oğluna maşallah canım kilo almasada kilosu gayet iyi bence miray 14 aylık 10.5 kilo buna şükür![]()