kızlar dun korkunc bi olay atlattım. sabah ceren uyanınca odası havalansın diye camını acmıstım. sonra iste kahvaltısını filan ettirdim bi kac kap bulasık vardı onları yıkıyodum ceren de onumde arkmda oyalanıyodu. sonra bi ara yok oldu ben salona gitti diye dusundum genelde salona gidiyo. o ara kac dk gecti bilmiyorum ama en fazla 5 dk dır. sonra bunun sesi cıkmaz oldu dedim bi bakayım napıyo gittim salonda yok, odasına gittim ki gordugum sahneyle nerdeyse yere yıgılıcaktım. odasında camın onunde cekyat var ve cekyat acık olan kanadın yarısında bitiyo yani tam olarak camı karsılamıyo ama ceren cekyatın tepesine cıkıp ordan cama ulasmıs. ben gordugumde dizleri koltugun tepesinde elleri de acık camın pimapenini tutuyodu.kafası belki de camın dısındaydı tam olarak bilemiyorum arkadan gordum bu sahneyi ben, ama o an aklımdan; ya ben kapıdan cama ulasana kadar gozumun onunde asagı duserse diye gecti

ve o yol yani kapıdan cama kadar olan o 5-6 adım bana o kdr uzun bi mesafe geldikiii inanın o an kafam soyle bi gitti geldi ama hic sesimi cıkarmadım bagırmadım hemen kostum cereni tuttugum gibi kendimi cekyata attım sonra
butun frenler bosaldı bende cereni bıraktım hemen kucagımdan cunku elim kolum bosaldı nasıl aglıyorum hungur hungur ceren de bana bakıyo saskın saskın epey bi muddet kendime gelemedim. o kdr korktumki yani kızlar bu mesajı yazarken bile aglıyorum sanki o anı tekrar yasıyorum zaten gozumun onunden gtmiyoki dun gece uyku uyuyamadım abuk subuk ruyalar gordum. ya dusseydi bebegim ben napardım 3. katta otuuyoruz kızlar ben nasıl boyle bi hata yaptım

ya zamanında gtmeseydim ya bi kac sn daha gec kalsaydım! kendimi affedemiyorum

birine bi sadaka vericem bence ercekten Allah korudu bebegimi sesi cıkmıyodu ama bisey durttu beni git bak diye. iyiki o an gidip bakmısım iyiki durtmus o sey beni. ben napardım off ruhum daralıyo dusundukce, verilmis sadakamız varmıs

dunden beri cam acmıyorum evde, camlara dokunamıyorum sanki ceren her actıgım cama tırmanıcakmıs gibi offf off biraz daha dusunursem tırlatıcam dunden beri basım agrıyo dusunmekten. yani kızlar bu bana cok buyuk bi dersoldu cocuk yetistiriken olmaz olmaz diye bisey yok en ufak bi dalgınlıga asla yer yok! bu dalgınlıgımın bedelini cok agır odeyebilirdim Allah bana ya da bebegime acıdı herhalde dicek baska bisey bulamıyorum aglamaktan yazamıyorum