geçmiş olsun canım nane limon geldi benimde aklımakızlar ya ceren sabah kalktıgından beri kusuyo. sabah kalktım zaten yattıgı yere kusmus az bisey, sonra ben kahvaltısını hazırlarken gene ogurdu bos mideden su cıkardı. kahvaltısından zar zor 2 kasık yuttu 3. kasıga zorlarken kustu. emzireyim dedim emdi ama az once onu da cıkardıya ceren son zamanlarda yerlere, ama halıya degil kalebodura yada laminanta yuzukoyun yatıyo. sabah 6-7gibi uyanınca ben onu yer yatagına yatıroıyorum cunku o saatte uykusu hafif oluyo yataga koyarken uyanıyo bende boyle bi cozum bulmustum ama bazen o yer yatagından uyanıp gidiyo ozellkle laminantın ustune orda devam ediyo uyumaya, bazen bi gidiyorum ki laminantta uyuyo, sabahda laminanta kusmus muhtemelen gene orda uyudu, aksam da iftardan sonra ben mutfaktaydım salona bi gittimki gene yerde aynı pozisyonda uyumus. yani kısacası yerlerde yata yata muhtemelen midesini usuttu
oyle genel dusurusunda bi sıkıntı yok keyfi yerinde ates de yok ama yedigi midesinde durmuyo. naapsam bilmiyorum suanda. zaten cok zor yiyodu artık hicbsey yediremem. simdi bi nane limon kaynatmak aklıma geliyo baska da napabilirim acaba?

bence sen onu beşiğinde yatır canım parkeden soğuğu çeker mutlaka