2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eyidas pancem teşekkürler menüm tamamladım sırın yapıcam
eyidas sögürtme patlıcan közlemesi elazıgda öyle diyoruz yağda kavurup sarımsak üzerinede bol tereyağı
sırında yufka ekmeğini sarıp küçük küçük doğrayıp servis kabına diziyoruz üzerine yoğurt sarımsak gene üzerine tereyağı
biraz kolaya kaçtım
sarmamı sardım vişne kompostosunu yaptım yarına biraz işim azalsın diye patlıcanlarıda közledim soydum yarın ahsenle ne yapıcam bilmiyorum gelenler yabancı değil ama yapmasamda olmuyor:31:küçük bi tencere sarmayı 2 saatte sardım :37:

Son düzenleme:
elfedacım senin yaşadığın şeyler aslında çoğumuzun yaşadığı şeyler..şöyleki bi evde çocuk olduktan sonra eşlerin arasına mesafe giriyor, iletişim eksikliğimiz oluyor, düşünsenize çocuktan önce burun buruna özgür, uzun yemekler sohbetler, gezmeler, çocuktan sonra hangimiz eşimize zaman ayırabiliyoruz ki..erkekler maalesef çocuktan beterler, ilgi eksikliğinde kadına yardımcı olacakları yerlerde tam tersi kendi hayatlarına bakıyorlar..çocuktan zaten bunalan kadın da daha çok agresif oluyor.. her iki taraf da beklediği ilgiyi göremiyor..

daha bugün eşimle atıştık 2. çocuk lafı atıyor ortaya bu aralar.. ben de şiddetle karşı çıkınca "zaten yapma sen kaldıramıyorsun" diyor ki en nefret ettiğim cümle..ben kaldırdım çocuğuma da ben baktım..sen kaldıramadığın için herşeyi bana yüklediğin için 2. istemiyorum dedim..

eğer evliliğinde çok ciddi sorun yoksa, idare et, bizim sıpalar 2 yaşını bitirdikleri zaman rahatlayacağız, o zaman kocalarla iletişimimiz eskiye yakın olacağı için çatışmalarımız azalacak..eskiler evliliği kurtarmak için çocuk yaparlarmış ya bence çocuk evliliği kökünden sallıyor :)

kesinlikle katılıyorum,çok şükür evliliğimde herhangi bir sorun yok :nazar: ama birşeyler de eskisi gibi değil. ben de çevremdeki yeni evlilere öyle diyorum: evliliğinizi bitirmek mi istiyorsunuz; çocuk apın :) eski romantizmler, heyecanlar, aşk, ateşli duygular... hepsi pufff diye sönüyor, tamamen sönmese de çok ciddi değişiklik oluyor.

kesinlikle katılıyorum,çok şükür evliliğimde herhangi bir sorun yok :nazar: ama birşeyler de eskisi gibi değil. ben de çevremdeki yeni evlilere öyle diyorum: evliliğinizi bitirmek mi istiyorsunuz; çocuk apın :) eski romantizmler, heyecanlar, aşk, ateşli duygular... hepsi pufff diye sönüyor, tamamen sönmese de çok ciddi değişiklik oluyor.

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım Allah çocuklarımıza sağlık ve uzun ömür versin çocuklar evlilik hatta sosyal hayatı bile etkiliyor mesela oğlum gezmeye götürsem hem doğru düzgün birşey yemez gittiği hiçbir yerde uyumaz uykusuz olunca huzursuz olur eve misafir gelse de aynı şeyler zaten gece em uzun 2 saat uyuyor bazen saat başı uyanıyor gündüz yorgunluğuna gece de eklenince evlilik yürümüyor neredeyse cinsellik bitiyor bütün gece oğlumu saat başı uyutmaya çalışıyorum ve çol yorgun oluyorum ama oğlumun bana bir gülüşü kucağıma gelmek istemesi herşeye değer.

valla evde bebek olunca öyle bi koşturmacayla geçiyo ki günler bi bakıyorum sabah bi bakıyorum hadi yatmaya... bence erkeklerde annelik iç güdüsü olmadığındna bizim kadar dayanıklı olmuyolar,hemen salıveriyolar,biraz çocuğa bak deyince max 5 dk dayanabiliyolar :51: çocuklar büyüyene kadar sabır demekten başka bişi gelmez elden,evlat hatrına erkeklerin de anlayışlı olmaları gerek bence,sanki biz çocuğu kenara atıp keyif mi yapıyoruz di mi ama?

kızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştı :50: şu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo:50:

kızlar oğlum biraz nezle grip gibi demiştim ya,oyalamak adına mecburen reklamları sık açıyoruz bu aralar,iyice alıştı :50: şu son 1 haftaya kadar gayet güzel minimum TV ile götürüyoduk günlük rutini ama önce ben grip oldum sonra o,oyuncak falan oynamak istemiyo,dışarı da çıkaramıyorum hasta diye,zaten hali yok pek,sürekli mızmızlık hali ya da ağlıyo falan,sadece reklamlarda sakince oturup izliyo,bi şeyler yiyo,ağlayınca mecburen susturmak için açtık biz de,çizgi film falan da bakmıyor,reklamın sesini anlıyo,ailece ezberledik reklamları vallahi,napıcaz blmiyorum,sizde de dönem dönem böyle oldu mu?Açmak istemesem de ağlamaya başlayınca ya da altını değiştirirken,ilacını verirken falan açıyoum,ağlayınca bu sefer iyice tıkanıyo burnu daha çok ağlıyo:50:
Annemlere gelmeden önce oğlum bir çizgi film kanalına çok alışmıştı kapatınca sinirlendi ama burda değişik ve fazla insan görüyor vw oyalanacak çok dolap çekmece var her gün yeni bir yer keşfediyor tv ye ilgisini kaybetti zaten pek çiZgi film kanalı yok bütün gün dolap boşaltıyor yerinde durmuyor oyuncaklara ilgisini kaybetti sanırım dönem dönem değişiyor yerinde durmuyor boyun fıtıklarım tekrardan ağrıyor geceleri sürekli uyanıyor yatmak istemiyor ya da 1 saatten fazla memede duruyor anlamıyorum ne sıkıntısı var. Sana da geçmiş olsun canım

benimki de 10 ay 1 yaş arası çok tv izledi daha doğrusu sadece reklamları izledi,sonra ben gündüz hiç açmadım unuttu şimddi açıyorum artık bakmıyor ilgisi değişti sürekli dolap karıştırıyor.. senin kuzu hastaymış şimdi istediğini yap izlesin yazık merak etme hiç bişey olmaz iyileşince dışarı falan çıkcak, sen de az aç, onun da ilgisi mutlaka değişecektir..

mrb elfleda pek girmiyorum ama sadece şunu söylemek iiçin girdim sana.ben artık eminimki herkesin mutlu huzurlu saygılı bişekilde yaşadığı evlilikler çok çok az.hani diosun ya ben bunu kimseye anlatamıyorum bitek buraya yazdım biçok kişi öyle.bi de şu facebooka foto yükleme olayı çıktığından insanların sadece mutlu anlarını görüoruz herkezi hep fotolardaki gibi mutlu huzurlu sannıoruz.biz nie böyle eşlerle ewlendik die de üzülüp pişmanlık duyabilioruz sıkıntı anlarında.biçok kişi dertli we büyüklerin dediği gibi bu da bi imtihan.belki beni üzen şeyler seninki kadar büyük değil ama söylemek istediğim şu az ya da çok herkeste problem var.şunu bil yanlız değilsin.allah sabır wersin mutluluk wersin huzur wersin

günaydın canım
okuyunca gerçekten çok üzüldüm allah yardımcın olsun
bazen eşler anlayışsız oluyorlar yada işlerine öyle geliyor
söylediği şeylerde kavgada sinirle söylenmiş şeylerdir tabiki seni çok üzmüştür o ayrı ama
söyledikleri de hiç hoş şeyler değil arkadaşın dediği gibi herkesin evliliğinde sorunlar var canım kimse anlatamıyor
evden uzaklaşmak iyiyi de gelebilir daha da soğuta bilir canım eşin zaten rahatına düşkün anlattığına göre
valla çok şey yazmak istiyorum da boş ver önce kendini düşün kendini yıpratma canım

Seni çok iyi anlıyorum canım malesef erkekler duyarsız ve benciller her gün aynı sorunlar insanı bunaltıyor karşında da seni anlamayan bir insan varsa çok zor gerçekten. Benim eşim hafta sonu buraya geldi ama bana çok ağır laflar söylediği için ona mesafeli davramıyordum kendi de geldiğinde bana öyle davrandı beni istemeyeni ben de istemem diyor bana konuşmaya çalıştım dinlemedi ve ben ta doğum zamanından kv.me kırgınım hem eşimle kavga etmeme neden olmuştu dedikoduları hiç bitmez dediklerini inkar eder o zamanlar benden özür dilemişti ama kırgınlığım geçmedi daha sonra yine bana bir saygısızlık yaptı bende özel günler dışında konuşmuyorum bugün eşim bana annem senden özür dilemişti sen kim oluyorsun kimsin ki sen diye yine bağırınca kadından daha da soğudum eminim yokluğumds oğlumu dolduruyordur ben bir karar aldım artık istanbul da yaşamayacam gelirsw adanaya gelsin yoksa annesiyle mutluluklar dilerim hatasını kabullenmeyen sinirli insanla ömrümü harcayamam 2 çeşit antidepresan kullanmasına rağmen böyle bu tavrıda sadece bana diğer insanlara çok keyifli davranıyor ben hiçbirşey den şikayet etmeyeceğim birşey konuşmaya hakkım yok gibi yaşayamam bütün hayatının sıkıntılarını benden çıkarıyor işsizlik ve hastalıkları üstelik ömür boyu sürecek bunlar
Oğlum burada mutlu etrafta kendini çok seven insan var ben de manevi olarak daha rahatım şimdilik düşüncem böyle bilmiyorum artık eşimin bir çabası olur mu ama böyle devam ederse koparız gibi. SEnde canım istersen git biraz annenlerde dinlen rahatla bakalım zaman ne gösterecel hakkımızda hayırlısı olsun

elfedacım senin yaşadığın şeyler aslında çoğumuzun yaşadığı şeyler..şöyleki bi evde çocuk olduktan sonra eşlerin arasına mesafe giriyor, iletişim eksikliğimiz oluyor, düşünsenize çocuktan önce burun buruna özgür, uzun yemekler sohbetler, gezmeler, çocuktan sonra hangimiz eşimize zaman ayırabiliyoruz ki..erkekler maalesef çocuktan beterler, ilgi eksikliğinde kadına yardımcı olacakları yerlerde tam tersi kendi hayatlarına bakıyorlar..çocuktan zaten bunalan kadın da daha çok agresif oluyor.. her iki taraf da beklediği ilgiyi göremiyor..

daha bugün eşimle atıştık 2. çocuk lafı atıyor ortaya bu aralar.. ben de şiddetle karşı çıkınca "zaten yapma sen kaldıramıyorsun" diyor ki en nefret ettiğim cümle..ben kaldırdım çocuğuma da ben baktım..sen kaldıramadığın için herşeyi bana yüklediğin için 2. istemiyorum dedim..

eğer evliliğinde çok ciddi sorun yoksa, idare et, bizim sıpalar 2 yaşını bitirdikleri zaman rahatlayacağız, o zaman kocalarla iletişimimiz eskiye yakın olacağı için çatışmalarımız azalacak..eskiler evliliği kurtarmak için çocuk yaparlarmış ya bence çocuk evliliği kökünden sallıyor :)

günaydın kızlar nasılsınız
elfileda canım seni merak ettim umarım herşey yoluna girmiştir

kızlar yarın görümcelerimi iftara yemeğe aldım
menüm
fırına yemek atıcam
mercimek çorbası
nohutlu pilav
sarma
sögürtme teryaglı
yanına yoğurtlu ne yapabilirim fikirler açığım
biraz pratik yapılacak şeyler seçtim ahsenle zorlanmıyayım diye sarmayı da bugünden sarıcam azıcık zaten çok yiyilmiyor

canım umuyorum kısa süreli bir atışmalardır ama evlendiğimizden beri özgür tek takılmak istiyor mu dedin benmi yanlış anladım konuşsan sakinken kocanla dicem ama erkekler pek konuşulacak insanlar olmuyor seninki nasıl bilmem ne değişmiş neden senle değilde tek olmak istiyor
sen öyle deyince aklıma geldi benim bir arkadaşım var eşi hep arkadaşlarıyla gezermiş bizimkiyle dışarı çıkınca hep ayrı yürürmüş hatta bi defasında arkadaşlarıyla pivyona fln gitmiş bizim kız biraz kilolu biraz derken 100 ü geçmiş hatta meğer adam bu haliyle yanında gezdirmek istemezmiş kız bi inada bindirdi 80 lere kadar indi kilosu dahada vericem diyodu ve kocası artık elini tutarak geziyormuş

yanlış anlama bu saece bir örnek sen değişmişsinde demiyorum senin kocanın normal halide öyle olabilir acaba bizler değişiyoruzda (kilo anlamında değil) bizmi anlamıyoruz
elflea cım yanlış anlama sadece aklıma geldi her insan farklı belki eşin evlenmeden öncede öyleydi sen anlamadın yada hayat onu öyle yaptı yada herşey yoluna girecek hakkında hayırlısı olsun canım

canım merak ettim söğürtme ne oluyor nasıl bişey bende yemeğe geleyimmi :)
tavuklu makarnalı kırmızı biberli o tür bi yoğurtlu yapıyolardıda ben yapmadım hiç güzelo luyodu belki biliyosundur yada garnitürlü yoğurtlu

pancemcim yemeğe sanaa da gelebilirim seninkilerde güzel sanırım midem bişiler diyo :)

SERENAY cım hakkında hayırlısı canım inşallah herşey yoluna girer hayatın nasıl iyi olacaksa öyle olsun

merhba kızlar kac gundur giremedim cerenle ugrasmaktan. neler neler yazmıssınız hepinize tesekkur ederim derdimi paylastıgınız icin. boyle cok ozelim hakkında konusmayı pek sevmem ama insan bazen oyle bi doluyo ki paylasmak elzem bi ihtiyac oluyo. ailem evliligimdeki bi takım sıkıntıları biliyo ama bu kadarını anlatamıyorum onlarıda uzmemek adına, e bu durum da iyi ki varsınız :) bize gelince esim o kdr kırıyo kalbimi tartısıyoruz vs... ertesi gun/gunler tabi benim yuzum dusuk moralim bozuk ama o hic bisey olmamıs gibi konusmaya calısıyo bazen geliyo sırnasıyo. pazar sabah ben dusa girince kalkmıs kahvaltı hazırlamıs kendince, aslında o da sonra pisman oluyo kendince hatasının farkına varıyo ama yedirip ozur de dileyemiyo iste boyle kendini affettirmeye calısıyo ama giden de benden gidiyo kahrediyorum kendimi bu cumleleri duydukca soguyorum nefret geliyo elimde degil :( esimin zaten rahatına asırı duskun ve bencil bi yapısı var ofke kontrolu zayıf ve de evliligimizin en buyuk handikabı ciddi anlamda bi bilgisayar bagımlısı, bi oyunu var oynadıgı naptıysam vazgeciremedim ve bu bagımlılıgı evliligimizden cok sey goturdu hala da goturuyo kendisi farkında degil, ya da isine gelmiyo. diyosunuz ya evliligin ilk yıllarındaki keyif cocukla beraber yokoluyo diye bizde oyle bisey yoktu ben hamileyken salonda yalnız basıma oturup sinirden aglıyodum habire, cunku esim isten geldigi gibi bilgisayarı acıp yatana kadar da kapatmıyodu. cerenle birlikte biraz daha sınır koymaya calısıyo simdilerde ama gene de buldugu her fırsatta bıraksan butun gununu bilsayar basında gecirebilir. e ben alkolu abartınca da soyleniyorum, bunlar esimin asla taviz veremedigi seyler o yuzden de benim evden uzaklasmamı istiyo cunku ben bisey demesem bile benim varlıgım bile ona sorumluluk yukluyo istedigi gibi bilgisayarına oturamıyo, istedigi kadar icemiyo ya da tum bunları keyifle yapamıyo, e simdi bi de ceren var o da rahat vermiyo e adam haklı tabi bunalmakta!!!! ben ona diyorum zaten Allah isini biliyo sen iyiki kadın olmamıssın! evde eli hicbseye degmez, yere dusmus biseyin ustunden atlar gecer....iste boyle kızlar doktum etegimdeki butun tasları. evet herkesin evliligin de sorunlar var tabii ki ama herkes te bu kadar bencil bi koca var mı iste orasını bilemiyorm...Allah sonumuzu hayretsin dencek en iyi sey bu herhalde..

bu arada kızlar ceren hastaydı biliyosunuz cumartesi gunu kısmaya baslamıstı, o gun oglene kadar kustu doktorunu aradım metpamid verdi bulantı giderici, o iyi geldi o gun aksama kadar iyiydi ama pazar gunu hafif bi ishal sinyali basladı bi kere bezini doldurdu ama devamı gelmedi kusmasıda kesilince ben herhalde atlatıyo diye dusundum. bu arada pazar gunu gecesi bende fenalastım defalarca kalkıp istifra ettim dun ustumden dozer gecmis gibiydi hicbisey yiyemedim. ve ceren dun ogleden spnra gene kusmaya basladı ve acayip huysuz ve halsiz bi hali vardı kucaktan inmek istemedi ben zaten bitik vaziyetteyim bu arada tabii hicbisey yediremiyorum cumartesiden beri falan ona da canım sıkılıyo. kaptım ben bunu goturdum ama gozum kararıyo falan yani taksi cagırdımkapıya yani o kdr yurucek halim yoktu gozum kararıyodu filan neyse dr. mikrop almıs zaten yaz aylarında cocuklardaki ishal vakaları artar dedi. ishal olmus bulantı kusmada onla alakalıymıs, biraz ates vardı ve 3 gunde 350 gr vermis bebegim yaa zaten zar zor yedirip 9.800yapmıstık oldu sana gene 9.5. iste ilac verdi doktor ishal icin. onlarıda kullanıyoruz dunden beri. dun hic kaka yapmadı ben de sevindim herhalde ishali artmıcak diye ama az once bi doldurmus altını ayaktayken bildiginiz su gibi yere akmıs bi kac damla o kdr yani. hemen banyoya soktum yıkadım. 3 gunden beri dun aksam ilk kez corbasını yedi. ama bugun gene bisey yemiyo... vallahi tukendim 3 gunde ya huysuzlugu falan gectim en kotu yememesi kio veriyo ona uzuluyorum. ins en kısa zamanda duzelir

bayansuu;) merhaba canım şaşırdım 3. cüyü duyunca bu aralar korkulu ruyam 3. bi bebek;))
benimkiler peşpeşe biliyosun ama 3.cuyude çıkardın aradan yaşın genç ilerde rahat ediceksin
Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar diliyorum sana
sanırım mavilimde hamile onada aynı şekilde hayırlı bi doğum diliyorum:34:
Amin canim çok sagol

slm kızlar,uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olanlara hayırlı olsun kkbayansu canım 3 lüyosun yawruları :) sağlıkla kavuşun inşllah.face grubunda da var hamile olanlar. benim oğluşda 16 aylık olcak 22 sinde.

Teşekkür ederim balım, evet 3. Bebişin doğmasına 21 hafta kaldı, haftaya yolu yarilamiş olucam:6:

Sağol kuzum, kaç haftalk seninki?

Ben daha yolun başındayım 4+4üm.Bugün kontrole gideceğim. Hcg değerim çok yüksek çıktığı için bekleyecekken vazgeçtim. Her şey yolunda mı diye bugün gideceğim.

Bir şey merak ettim ama 3. çocuğunuz doğacak galiba maşallah, daha önce sezaryen geçirdiniz mi? Ben SSVD yapmak istiyordum ama 23 ay araları olacak herhalde cesaret edemem.

Hayırlı olsun canim zor günler bekliyor bizi ama ınş sonra rahatlicsz

Mslh canim size

Merhaba ben de Nisan 2012 annesiyim.Merak ettim tekrar hamile olan var mı?
Ben sürpriz bir şekilde tekrar hamile olduğumu öğrendim.

Ya bn burayı çok özledim ama göremiyorum girsemde yazamıyorum anca son sayfaları okuyorum Su facedekilerde gelse ne güzel olur acaba başka kimler hamile ben. Ilk buraya yazdığımda biri daha vardı aralık annesi olacak kimdi acaba
Hepinizi çok öpüyorum

Amin canim çok sagol

Ya bn burayı çok özledim ama göremiyorum girsemde yazamıyorum anca son sayfaları okuyorum Su facedekilerde gelse ne güzel olur acaba başka kimler hamile ben. Ilk buraya yazdığımda biri daha vardı aralık annesi olacak kimdi acaba
Hepinizi çok öpüyorum

sen istedin ben geldim cnm:))
okudum şöyle biraz geçmişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
kk bayansucum seninkide hayırlı olsun
ne hızlı çıkmışsınız siz yahu:))
ben baktım en son şubatta girmişim, gerçekten fırsat olmuo ya burdada özlediğim çok kişi var:(
buranın sohbeti tadıda bi başkaydı ama ama işte fırsat bulamıom çok bu aralar evden çalışıom, yağmurdu evin işi işin işi...offf oluyorum ama bundan sonra daha planlı olucam gözüm burada arada arada olsa:)
şu karakteride çok özlüyorum:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
migi elfileda geçmiş olsun bebişlere
ahsendede iki gündür bir öksürük var bugün çok kötü kustu
misafir telaşından onuda ihmal ediyorum :50:
çok şükür bugünü atlattım çok yoruldum ama değdi güzel olmuştu yemeklerim:56:
yemekti tatlıydı meyva çay kahve resmen pert oldum :31:

sen istedin ben geldim cnm:))
okudum şöyle biraz geçmişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
kk bayansucum seninkide hayırlı olsun
ne hızlı çıkmışsınız siz yahu:))
ben baktım en son şubatta girmişim, gerçekten fırsat olmuo ya burdada özlediğim çok kişi var:(
buranın sohbeti tadıda bi başkaydı ama ama işte fırsat bulamıom çok bu aralar evden çalışıom, yağmurdu evin işi işin işi...offf oluyorum ama bundan sonra daha planlı olucam gözüm burada arada arada olsa:)
şu karakteride çok özlüyorum:ssz::ssz::ssz:

Petunyaa canım nerelerdeydin izmire tasindin hakikaten hic yazmaz oldum yaa ben de hamilelik muhabbetlerini özlüyorum ne kadr heycanliydik... Şimdi kızlar fotograf atıyorlar cok ilginç geliyor bu cocukların her anını paylaştık aslında hiç görmedik ama elimizde büyümüş gibiler :)

Selam kızlar nasılsınız?

Duru'nun 4 üstten 1 alttan dişi çoookk şişmiş ama yeni değil yaklaşık 1aydır çıkacak gibide görünmüyorlar dün ateşi yükselmiş 1 defa kusmuş neyseki çabuk atlattı. Ama çok huzursuzluğu var eli sürekli ağzında gece defalarca uyanıyor uykusuzluktan öldüm kızlar.

Eşim yurt dışından geleli 1 hafta oldu kendi evime geçtim tabiki duru da mekan değiştirdi kaynanamın evi çook kalabalık hep çocuk var onlarla zaman geçiriyor fakat çok hırçın bir gidiyorum hepsinin yüzünü cırmalamış neden böyle yapıyor anlamadım allah var hepsi de ilgileniyorlar.

Evime geldim geleli duru bana acayip düşkün oldu kucağımdan inmiyor bacağımdan ayrılmıyor sanki önceki duru gitti başka duru geldi kızlar çook zoruma gidiyor kızımı resmen başkaları büyütüyor bu aralar çok duygusallaştım içim acıyor neyseki bu hafta izna ayrılıyorum 2 hafta kızımlayım umarım güzel geçer. Bizde durumlar böyle..

Selam canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz pek giremiyorum siteye geçenlerde ahsen nin fotolarını gözdim ama zamanım yoktu yazamadım maşallah kuzuya büyümüş çok tatlı olmuş..

Petunyaa canım nerelerdeydin izmire tasindin hakikaten hic yazmaz oldum yaa ben de hamilelik muhabbetlerini özlüyorum ne kadr heycanliydik... Şimdi kızlar fotograf atıyorlar cok ilginç geliyor bu cocukların her anını paylaştık aslında hiç görmedik ama elimizde büyümüş gibiler :)

evet ya ne heycanlar, azcık boyumuzun ölçüsünü aldı sanki bebeler:))
bende öyle cnm kendi kızımdan hiçbi farkı yok, göz göre göre büyyo kuzular.
işe başladınmı, çalışıyomusun şimdi?
ben çalışıyorum yağmur 5 aylıktan buyana ama son 3.5 aydır evdeyim, iş yerimle anlaştım evden çalışıyorum, tabi hepsi birbirine karışıo zor oluo ama yağmur büyüdükçe rahat olmaya başladı biraz daha...

Selam canım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz pek giremiyorum siteye geçenlerde ahsen nin fotolarını gözdim ama zamanım yoktu yazamadım maşallah kuzuya büyümüş çok tatlı olmuş..

meraba canım eşin gelmiş gözün aydın
büyüdüler canım ama ahsende duru gibi son bir haftadır benim akıllı kızım gitti yerine huysuz hırçın bir kız geldi
ısırmaya çalışıyor tırmalıyor vuruyor tamam yaramazdı ortalığı karıştırıyordu ama hırçın değildi dün görümcemin kızının saçını öylebir çektiki kızı elinden alamıyoruz herşeye bagrıyor asla hayır demeyin dökeyim çekeyim istiyor zaten yemek yedirmek işgenceydi şimdide yemek yemiyecem diye feryat figan bağırıyor inan başımı dinlemeyi okadar özledim ki 1 dakika susmuyor sürekli bağırıp duruyor
of allahım şükretmedim iyice betere gidiyor sanki akşam yemek saati annemlere bıraktım yoksa yemek yemeye asla izin vermiyor ya tabağı çekiyor ya suyu döküyor misafirle hiç çekilmez dedim annemede acıyorum oruçken hiç çekilmiyor ama mecburiyetten valla öğleden sonra fitil koydum dedim uyusunda 5 dakika kafamı dinleyeyim yarım saat bile uyumadı görümcem fitil koyuyorum 3 4 saat uyuyor dedi bizimkine oda yaramadı resmen bunalımdayım demoşum gördüğün gibi çok dertliyim bu sitresten birde oruç 63 kiloya düştüm 1 haftada 2 kilo gitti :1:1 haftada depresyona girdim :37:

Annemlere gelmeden önce oğlum bir çizgi film kanalına çok alışmıştı kapatınca sinirlendi ama burda değişik ve fazla insan görüyor vw oyalanacak çok dolap çekmece var her gün yeni bir yer keşfediyor tv ye ilgisini kaybetti zaten pek çiZgi film kanalı yok bütün gün dolap boşaltıyor yerinde durmuyor oyuncaklara ilgisini kaybetti sanırım dönem dönem değişiyor yerinde durmuyor boyun fıtıklarım tekrardan ağrıyor geceleri sürekli uyanıyor yatmak istemiyor ya da 1 saatten fazla memede duruyor anlamıyorum ne sıkıntısı var. Sana da geçmiş olsun canım

Selam canım uzun zamandır giremiyorum topiğe eşinle aran nasıl umarım problemleri çözümlemişsinizdir..

Canım bilemicem duru 15 aylık ve bu güne kadar tv iye hiçbir zaman ilgiisi olmadı sürekli biyerleri karıştırma yada ağlama çabasındaydı

merhaba kızlar kotu bi gun gecirdim ceren hasta esimle kavga ettik. kendimi cok tukenmis hissediyorum ceren zaten butun gun insanı tuketiyo bi de ustune esimin bencillikleri eklenince bardagın doldugunu hissediyorum. butun gun kusmuk temizledim ceren hasta mızık mızık eteklerimi cekisirdi butun gun, bi de aksam ben mutfagı toparlrken masadaki pilav kasesini devirince bende ipler koptu. beyimiz oglene kadar yatıp aksama kadarda kapısını kapatıp bilgisayar basında gununu gecirdi ama aksam bi yarım saat su cocuga bakmak agır geliyo, her hafta sonu aynı terane....yerdeki pilavı temizlerken artık sinirden agladım aglamamın sebebi cerene kızmam degil esimin duyarsızlıklarıydı ama o bana ne dese begenirsiniz ,bu ara evde annemin yazlıgına gidicegim mevzusu varda, ben haftaya acilen gideymisim annemlere, onu da rahat bırakmıyomusum o artık eve gelmek istemiyomus cok bunalıyomus! bende biraz insaf etmen icin benim delirmemmi gerekiyo dedim delirde kurtulayım dedi, bi onceki kavgamızda ben ne aptalmısım ki seninle evlenmisim dedi, bi oncekindede gidelim tek celsede bitirelim bu isi diye tehdit etti! bunları ailem dahil kimseye anlatamıyorum ilk kez size soyluyorum ama birisyile konusmaya o kdr ihtiyacım var ki ben artık kaldıramıyorum bunları o kdr kalbim kırılıyoki oysa onun umrunda degil o kdr insafsızki ben burda aglarken o koydu filmini,actı biralarını iciyo suanda ve son 1 yıldır ickiyide epey artırdı. bende artık serenay gibi bu evliligin sonunu pek parlak gormuyorum, cunku calısıp parasını kazanarak babalık ve kocalık vasıflarını yerine getirdigini zanneden bi kocam var. ve ben ondan ne kadar bagımsız hareket edersem ve ondan beklentilerimi ne kadar sıfırlarsam o, o kadar mutlu ve huzurlu. ben bi yerlere gideyim diye gozumun icine bakıyo ve bu evlendigimizden beri boyle. evlilik demek bu demek miydi? ne dusuncegmi bilemiyorum, artık ruhum daralıyo...

Canım okuyunca çok üzüldüm malesef erkekler çoğu zaman anlayışsız oluyor senin eşinin ciddiyetini bilemem ama benim eşimde sürekli bu sözleri kullanır malesef 3 4 defa da o aşamaya geldik ( duru dan önce ) ben çok kararlı olmama rağmen kendisi hiçbir zaman peşimi bırakmadı demek istediğim sinir anında söylenmiş sözlerdir kendini üzme kızına odaklan evliliğinde daha büyük sorunlar yoksa ani kararlar verme annene git belki iyi gelir eşinde biraz sakinleşmiş olur. Arkadaşların dediği gibi dört dörtlük evlilikler çok az..

Canım bu fikrine ben katılmıyorum eskiler doğru söylüyormuş en azından kendi evliliğim için böyle düşünüyorum biz duru dan önce sürekli birbirimizi yerdik kavga ederdik duru olduktan sonra kavgalarımız yarıya indi çok şükür çünkü ikimizde duru hanımla uğraşmaktan kavga etmeye fırsat bulamıyoruz duru bize iyi geldi diyebilirim....

meraba canım eşin gelmiş gözün aydın
büyüdüler canım ama ahsende duru gibi son bir haftadır benim akıllı kızım gitti yerine huysuz hırçın bir kız geldi
ısırmaya çalışıyor tırmalıyor vuruyor tamam yaramazdı ortalığı karıştırıyordu ama hırçın değildi dün görümcemin kızının saçını öylebir çektiki kızı elinden alamıyoruz herşeye bagrıyor asla hayır demeyin dökeyim çekeyim istiyor zaten yemek yedirmek işgenceydi şimdide yemek yemiyecem diye feryat figan bağırıyor inan başımı dinlemeyi okadar özledim ki 1 dakika susmuyor sürekli bağırıp duruyor
of allahım şükretmedim iyice betere gidiyor sanki akşam yemek saati annemlere bıraktım yoksa yemek yemeye asla izin vermiyor ya tabağı çekiyor ya suyu döküyor misafirle hiç çekilmez dedim annemede acıyorum oruçken hiç çekilmiyor ama mecburiyetten valla öğleden sonra fitil koydum dedim uyusunda 5 dakika kafamı dinleyeyim yarım saat bile uyumadı görümcem fitil koyuyorum 3 4 saat uyuyor dedi bizimkine oda yaramadı resmen bunalımdayım demoşum gördüğün gibi çok dertliyim bu sitresten birde oruç 63 kiloya düştüm 1 haftada 2 kilo gitti :1:1 haftada depresyona girdim :37:

Sağol canım aydınlık içinde ol allahım bu nisan bebişleri bir arsız bir arsıızz anlatamam ee düşün canım duru doğdu doğalı böyle 6 aya kadar ağlama krizleri enn azz yarım saat morarırdı sonra zaten hareketliliği , inadıı bütünn kuzenlerini elden geçiriyor yani 15 aylık ömründe ( allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ) 2 ay rahat ettim ahsenim 1,5 aydır yine feleğimi şaşırttı araba sevdası gece sabaha karşı ben yollardayım dışardayım komşular şaşkınlıkla beni izliyor ağlama sesine onlarda uyanıyor zavallılar ne yapalım onlar büyicek ama bizimde yürağimiz tükenecek inan bana leğen leğen çamaşırımı 3 4 günde katlıya bildim eve geldimmi iş yapayım istemiyor dell dell deyim duruyor kucağımdan inmiyor önceden iş yaparken etrafımda dolanırdı şimdi oda yok geceleri zaten defalarca uyanıyor uykusuzluk bir yandan. Geçen ablama dedim şu 2 3 çocuğu arka arkaya yapan kadınlara helal olsun ellerinden öperim dediki demet kusura bakmada şu yaşıma geldim 2 çocuk doğurdum duru gibisini görmedim 1 saniye yerinde durmuyor bağırıyor hırçın daha ne anlatayım içim doluu ahsenim içim dolu..

CAnım bu arada ben 1 ayda 5 kilo verdim abim 8 kilo ama ben savsakladım abim çok disiplinli yaptı bu cumartesi kontrolümüz var bakalım 2 hafta içinde ne kadar gitmiş yusuf ta geldi benim düzen ufaktan bozuldu ama olsun geçen sene içine giremediğim pantolon ve bir abiye elbisem vardı onlar cuk diye oturuyor ::))))))))))

Senide tebrik ederim 63 süperr yaa benim 10 fırın ekmek yemem lazım en son gittiğimde 72,200 kiloydum ama ben kaçamak yapıyom ::(((((

Back
X