Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çekirdek ailenizle hep sağlıklı ve mutu olun şekerim..![]()
genetikte olabilir canım ama anne baba vs diyosa sorun yok dedi dr bana bizimki onları bile demiyorda herşeye aba aba bide adde çıktı ikisi iştebir de benim kızım konuşmuyornormal mi?
2 hafta önce menenjit şüphesiyle 1 hafta hastanede yattık. sonuç kulak iltihabıymış??
menenjit aşısı yaptırmayı düşünüyorum öneren yada yaptıran var mı?
canım bu diş fena bişi ya çubuk kraker tarzı şeyler seviyosa onlardan fln ver insan bilmiyoki napıcanı böyle bi durumdaKızlar yaa ne yapacam nerelere gidecem bilemiyorum duru çok huzursuz dişlerine baktım acıdım çocuğuma oo damak nasıl şişmiş nasıl anlatamam size ellerini yiyip bitirddi![]()
![]()
![]()
dr unu aradım yapacak birşey yok diyor sadece ağrı kesici birde Denkol diye bir jel önerdi sizler ne yapıyorsunuz bu konuda birde sıcaklara denk geldi..
Ailenle hep mutlu senelere canım :)kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzz
ve şimdi asıl bombayı söylüyorum eşim bugün nöbetçi![]()
Demet ben de kendimi öyle bir frenlemeye çalışıyorum ki dişlerimi sıkmaktan çenem acıyor çınar 4 gece oldu çıldırıyor uyandı mı yatmıyor hep ağlıyor ne annem ne ben sakinleştiremiyoruz gündüz birşeyi yok gece ne oluyor anlamadım ama elleri ağzında başını kulaklarını tutuyor dişetleri şiş çıkmıyot bir türlü zaten bundan önce de deliksiz uyuduğu yoktu ama en azından emzirip kucağımda sallar uyturdum şimdi gece 3 saat uyanık kalıyor saat başı kalkıyor gece 2 defa kalksa kurban kesecem adanayı sevdi ama uykular daha kötü oldu artık tüm gece emzirmekten boynum tutuldu dik duramıyorum ve çınar çok kötü dişliyor meme ucum resmen kesilmiş ağlayarak emziriyorum emzirmeden hiç sakinleşmiyor pedagog var mı adanada bildiğin. Şimdi istanbulda olsam bir de eşimin gereksiz kırıcı konuşmalarını duyacaktım. Vallahi 2 çocuk büyütürdüm annem bile sem nasıl bakıyordun diyor bana.
genetikte olabilir canım ama anne baba vs diyosa sorun yok dedi dr bana bizimki onları bile demiyorda herşeye aba aba bide adde çıktı ikisi işte
canım bu diş fena bişi ya çubuk kraker tarzı şeyler seviyosa onlardan fln ver insan bilmiyoki napıcanı böyle bi durumda
Ailenle hep mutlu senelere canım :)
canım çınarı yatarak emzirsene benimde kopardı belim artık öyle emziriyorum yastığa ikimizde yatıyoruz ben başımı başka yere dayıyorum elif çok emmiyo gerçide hiç olmazsa ağrı yapmaz
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzz
canım
mutlu huzurlu nice senelere
mutlu olda canım kutlamada biraz geç olsun![]()
günaydın kızlar
demin 15 ay çocuk gelişimine baktımda ahsenin bütün yaptığı hırçınlıkları yazıyor
ilgi çekmek için yapıyormuş aynende benim düşündüğüm gibi ramazanda ben biraz halsizleştigim için
çok ilgilenemiyordum bütün huzursuzluğu ondanmış benim ilgi manyagı kızımın2 gündür sürekli kendisiyle oyunlar oynayıp ilgilenninçe daha iyiydik okuyunca kendime kızdım birde bu çocuk neden bukadar huysuzlandı diyordum
valla 24 saatte oyun oynamak gerçekten çok sıkıcı tv izletmeyin diyorda ahsen zaten hiç izlemiyor pepeye biraz bakıyor oda en fazla 2 dakika reklam filan bebekken çok istekliydi hiç izin vermedim şimdide kendi istemiyor
oyuncaklarıylada eger yanında ben varsam biraz oynuyor tek hiç görmedim
en sevdiği oyun bebeği ayağında sallamak birde hani şu çubuk var ucunda adını bilmiyorum tekerlekli ahşaptan almış babası onu düdüt diye sürüyor birde şevvalin çokkkk kıymetli barbi bebeklerini çok istiyor ama ablamız kursa giderken bile kapı kitliyorki ahsen almasın oderece kıymetli ahsense o barbileri görünce çığlık çıglıga istiyor![]()
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüüüüzz
canım dediğin gibi aslında ilgi istiyolar başka bişey istemiyolar ama biz hep oynayamıyoruz keşke eğitim alma gibi bi durum olsagünaydın kızlar
demin 15 ay çocuk gelişimine baktımda ahsenin bütün yaptığı hırçınlıkları yazıyor
ilgi çekmek için yapıyormuş aynende benim düşündüğüm gibi ramazanda ben biraz halsizleştigim için
çok ilgilenemiyordum bütün huzursuzluğu ondanmış benim ilgi manyagı kızımın2 gündür sürekli kendisiyle oyunlar oynayıp ilgilenninçe daha iyiydik okuyunca kendime kızdım birde bu çocuk neden bukadar huysuzlandı diyordum
valla 24 saatte oyun oynamak gerçekten çok sıkıcı tv izletmeyin diyorda ahsen zaten hiç izlemiyor pepeye biraz bakıyor oda en fazla 2 dakika reklam filan bebekken çok istekliydi hiç izin vermedim şimdide kendi istemiyor
oyuncaklarıylada eger yanında ben varsam biraz oynuyor tek hiç görmedim
en sevdiği oyun bebeği ayağında sallamak birde hani şu çubuk var ucunda adını bilmiyorum tekerlekli ahşaptan almış babası onu düdüt diye sürüyor birde şevvalin çokkkk kıymetli barbi bebeklerini çok istiyor ama ablamız kursa giderken bile kapı kitliyorki ahsen almasın oderece kıymetli ahsense o barbileri görünce çığlık çıglıga istiyor![]()
eyvah ki eyvah,çetin Barbie kavgalarına hazır ol canımo çığlık çığlığa istme huyu bizde de var,sanırsın bi yerini koparıyolar,çok fena oldular çok,bu kış daha da mı zor geçicek ne? :44:
canım valla o bağırdığında yapmıyayım diyorum iyice kullanıyor bağırmayı ama huysuz olmasın diye kendine zarar vermeyecek şeyleri yapıyorum digerlerindede ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum eskiden ilgisi başka yöne kolay geçiyordu şimdi kandıramıyorum sıpayıeyvah ki eyvah,çetin Barbie kavgalarına hazır ol canımo çığlık çığlığa istme huyu bizde de var,sanırsın bi yerini koparıyolar,çok fena oldular çok,bu kış daha da mı zor geçicek ne? :44:
canım dediğin gibi aslında ilgi istiyolar başka bişey istemiyolar ama biz hep oynayamıyoruz keşke eğitim alma gibi bi durum olsa
elif bugün koltuğun arka kısmından aşağı indi bayılıyor inmeye dün koltuk kenarı bugün koltuk arkası napıcaz bilmem
babası dışarı çıkıyor peşinden gidicekmiş hadi bugünlerde çıkıyoruzda dediğin gibi kışa napıcaz bilmem
canım dediğin gibi aslında ilgi istiyolar başka bişey istemiyolar ama biz hep oynayamıyoruz keşke eğitim alma gibi bi durum olsa
elif bugün koltuğun arka kısmından aşağı indi bayılıyor inmeye dün koltuk kenarı bugün koltuk arkası napıcaz bilmem
babası dışarı çıkıyor peşinden gidicekmiş hadi bugünlerde çıkıyoruzda dediğin gibi kışa napıcaz bilmem
canım valla o bağırdığında yapmıyayım diyorum iyice kullanıyor bağırmayı ama huysuz olmasın diye kendine zarar vermeyecek şeyleri yapıyorum digerlerindede ilgisini başka yere çekmeye çalışıyorum eskiden ilgisi başka yöne kolay geçiyordu şimdi kandıramıyorum sıpayı
canım şevval okula başlamadan önce gitmiştim var öyle kurslar ama ben okula hazırlık için gitmiştim
bebekler içinde vardır halk egitim kurslarının da ahsenle nasıl giderim düşünemiyorum eve ahsene hiçbiryere tam yetişemiyorumki düzenli gitmiştik ozaman haftada 2 gün şimdi pek fırsat bulacağımı sanmıyorum![]()
ben de bazı şeylere izin veriyorum ama dur durak bilmiyor ki,ille daha fazlasını istiyo,diyelim banyo kapısından geçmesine izin veriyorum,merak ediyo diye,çamaşır mak. la da hadi oynasın diyorum,fişi takılı değilken ama o bitiyo bu sefer klozet kapağını açmak istiyo,duş kabine girmek istiyo,banyodan çıkarınca kıyamet kopuyo,banyoya hiç sokmayınca da kapısı kapğatınca da kıyameyt kopuyo napıcam bilmiyorum
kızlar sizin de bebişler evde size benimki gibi iş yaptırmıyor mu diye merak ettim,sürekli yapışık ikiz gibi greziyoz,tuvalete gitmeye kalkayım,girdiğim an kapını önünde oturup ağlıyo,evde babası olsa da farketmiyo,o uyuyunca falan yemek ,temizlik yarım yamalak yapıyorum valla,yerler çubuk kraker zaten bizim,paketi yere döküyor,topluyo sonra tekrar döküyor,onları alıp yiyo falanşimd uyuyo,evi toplADIM,her yer derli toplu,uyanınca 10 dk da eski haline gelicek ama napim
canım mirayda hiçbir iş yaptırmıyor yemeği bile zor yapıyorum o uyuyuncada dinleneyim diyorum ama yapmam gerekenler oluyor dinlenemiyorum bilekızlar sizin de bebişler evde size benimki gibi iş yaptırmıyor mu diye merak ettim,sürekli yapışık ikiz gibi greziyoz,tuvalete gitmeye kalkayım,girdiğim an kapını önünde oturup ağlıyo,evde babası olsa da farketmiyo,o uyuyunca falan yemek ,temizlik yarım yamalak yapıyorum valla,yerler çubuk kraker zaten bizim,paketi yere döküyor,topluyo sonra tekrar döküyor,onları alıp yiyo falanşimd uyuyo,evi toplADIM,her yer derli toplu,uyanınca 10 dk da eski haline gelicek ama napim
o ıslak mendili boşaltma bizdede var saklıyoum artık ıslak mendili.aynı durumdayız bir çoğumuz uyduğu 1 saat içinde evi toparlıyorum zaten ahsennin dağıtması ışık hızında oluyor toparlamamda işe yaramıyor sürekli biyerlerde gözüme batan bişeyler oluyor bizimde ıslak mendil ortalıkta görmesin paketin hepsini boşaltıyor bende tiksiniyorum koça paket boşa gidiyor
izin konusuna gelince banyo serbest alan içinde bizimde ama henüz klozet kapağını kapatma dışında bir eylemde bulunmadı
balkonda musluk var onu açmaya çalışıyor henüz başaramadı
bonyodada duşa kabinleri sürekli kapalı tutuyorum yoksa ordaki musluklar kolay açılıyor bi keşvederse ozaman yandım
bizde yapışık geziyoruz akşamları eşim biraz erken gelsin diye dua ediyorum çok bunalıyorum
bizim memeye düşkünlüğü yok benim zorumla gün içinde 2 kez zorla emziriyorum oda çok kısa süreli
Selam kizlar oğlum alerji olmus bugün cumartesi ve saat beşi geçmişti farkettiğimizde ama bütün karnı kızarıktı, esim kaptı yakindaki özel hast.ye götürdü o da ovadril losyon ile zyrtec surup vermis ama 2 yas alti icin uygun degil diyo sizce kullanayim mi var mi kullanan ? Beloved var mi bilgin?