dün akşam benim kuzum çok acıkmıştı.patates kızartması yemeyi seviyor ama ben kızartma yemesini çok istemiyorum o yüzden fırına koydum patatesleri.gelip gidip fırının önüne eğilip içine baktı

kıyamam çok aç kalmış bütün gün. emzirdim gelince yetmedi ona.
biraz yemek yedi şükürler olsun.
gece uyuyacak artık emmek istedi.kucağıma aldım emziriyorum ama biyandan da konuşuyorum onunla saçlarını okşayarak.
''sen artık büyüdün.abi oldun. abiler geceleri meme emmezler. hem memeyede yazık. eğer meme uyumazsa sana süt veremez. sende aç kalırsın. o yüzden memenin uyuması lazım. sende gece onu uyandırma. sabah olunca birlikte uyandırırız ben işe gitmeden emersin.'' böyle uzun uzun anlatıyorum ama sanki duvara anlatıyorum

benimkinden tık yok. gözleri sabitledi memeye habire emiyo sanki hiç duymuyo gibi.
sonunda ''oğlum beni duyuyor musun?'' dedim. Kafa sallıyo

meğer işine gelmiyormuş paşamın :44::44:
Peki söylediklerimi anladınmı memenin uyuması gerekiyor dedim. anladım diye kafa salladı tekrar. Aferin oğluma dedim öptüm kokladım uyuduk beraber.
sonra gece çok kalktı. anne memeee diyo. ama annecim söz verdin istemeyecektin yazık memelerde uyuyacak ya oğlum uyusun süt hazırlasın sana sabah emeceksin, istersen su içebilirsin emziğini alıp tekrar uyuyabilirsin ben yanındayım dedim. kabul etti

tekrar dalması zor oldu ama emmeden tekrar uyudu her seferinde. sabah aydınlanınca kalktı bana dışarıyı gösteriyo

kuzum yaa sabah oldu ver artık diyor resmen. peki uyansın artık süt yapmıştır sana dedim çok mutlu oldu meleğim.

ben onu 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum.aramızdaki en kuvvetli bağ bu şuanda bizim. akşamları 2 saat en fazla 3 sabahlarıda yarım saat birlikte zaman geçiriyoruz sadece. bıraktırmayı hiç istemiyorum.