canım çoğumuzda aynı sorun var bayramın songünü bizde malatyaya gittik pusette oturmak değil gördüğü an ağlamaya başladı sonunda dayanamadı kucağımda uyududa pusetine koydum elini bizimde tuturmuyor tabi ayağı kayıyor düşecek diye aklım çıktı Allahtan babamız çoğunlukla ilgilendide ben biraz rahattım ama 1 gün dü diye idare ettik tatil biraz zor bizde biyerlere gitmek istiyoruzda eşim ahsenle yorulmak istiyorsan gidelim kapalı olduğum için kadın erkek ayrı yerlerde oluruz hep ben ilgilenmek zorunda kalıcam onuda göze alamıyorum
canım iştahsız bir çocuk annesi olarak sana nasıl akıl veririm bilmiyorum ama
bence açken 2 3 lokmada olsa ver sonra mamayı ver birde mama miktarını azaltırsan yemeğe düşkünleşe bilir mama çok yiyiyorsa yemeğe yer kalmıyordur
canım ahsende 15 aylıkken 9400 gr dı doktor normal dedi iştahsızlıktan çok bendede kusmaya çok meyilli bir kaşık fazla vereyim dediğim an hepsini çıkartıyor yarım kaseyi geçemedik yarım kasede vitamin değerini artırmaya çalışıyorum azda yese besinleri dengele allah yardımcın olsun yemiyen çocuk çok zor bende 2 tane var büyük kızımda çok iştahsız
eyidas valla ne desekte kafana takkılıyor ahsende çok konuşuyor hareketli dişleri dışında herşeyi ayından önde gidiyor
boyu ve kilosu hariç

ama hamileyken 1 kez söylediya doktor herşeyi kafama takıyorum anne olunca takıyosun mesela ben herşeyi ismiyle söylüyorum çorba pilav en basitinden mama demiyorum artık o çok işe yarıyormuş biyerde okumuştum babası gelince kim gelmiş baba yada baba ne yapıyor uyuyor yemek yiyiyor tabiki seni anlıyordurda belki kızımız konuşmayı sevmiyordur

sen genede sürekli konuş kayınvalidem bile sendede amma yürek var sürekli konuşuyorsun çocukla der beyinleri şu anda öğrenme ye çok açık dayımın torunu nerdeyse 3 4 yaşında tam anlamıyla konuştu şimdide sus diyoruz çenesi düştü vardır zamanı her bebek aynı olmuyor bide bu topikte en küçük elif zamanı var daha takma kafana