Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim 3 azı dişimiz çıktı ama hala sıkıntımız devam ediyor 4. Ayından bu yana hep bölük pörçük uykumuz yavrum deliksiz uyuyamadı aylardır yakında işe başlayacağım nasıl olacak bakalım umarım bir an önce düzelirler. Kızımda aç demeyi öğrendi hatta o aşş diyorkızlaroğlumun son zamanlarda uykusu sıkıntılı biraz,inleyerek kalkıyo 2 saatte bir,sanırım azılar patlayacak,bi patlayamadı gitti valla,uykumdan bi, şey anlamıyorum ikide bir kalkmaktan,azısı çıkmayan bebişimiz var mı?Bizim önler 8 diş oldu,öyle bekliyoruz 3 aydır,daha gelmedi azıları
oğlum bu arada "aç" demeyi öğrendi 2 gündür,kapı kapalıysa gelip aç aç diyo,anne baba,dede,mama gibi klasik kelimelerden sonra bu pek sevimli geldi gözümebunu konuşmanın ilk işareti olarak alıyorum,bakalım ne kadar sürede farklı kelimeler söyleyecek
bu aralar topik çok sezsizleşti eyidas demoş nerelerdesiniz
bu arada aklıma gelmişken melampusafe dilekcan 06 hiç ugramaz oldunuz![]()
Selam canım nasılsın ahsen nasıl?
Benim evde net yok canım araya bayram tatili girdi öncesindede topiğe giriyordum kimsecikler olmuyordu..
Bu arada M.Besirin disleri onalti oldu kızlaarr
merhaba kızlar birz gec olcak ama gecmis bayramınız kutlu olsun. ben bayramda yine annemlerin yanına gittim ama baya soguktu korktum cereni usutucem diye ama cok sukur iyi, doneli iki gun oldu anca toparlandım 3 gunlugune de gitsen donunce temizligi kirli camasırı derken epey is oluyo. yarın da annemler geliyo. artık yazlıgı kapatıyolar benimde cuma gunum var hem bana yardım edicekler sagolsunlaryarın da saat 2 de saglık ocagında olucam asılarımızı vurulcaz. kimler asılarını vuruldu bi sorun olmuyo dimi ates filan? bu arada kızlar ceren soguk kavramını ogrendi toouukk diyip buzusuyo, bi de yagmur yagarken gosterip yagmur yagıyo demistim meger o onu diyomus habire dısarıyı gosterip,ben 2 gun boyunca anlamadım ama sonra yorumladım ki yayaayooyoo demek yagmur yagıyo demekmis cok gulduk annemlerle bu kesfi yapınca
aslında anlayabilsek o kendi dilinde neler anlatıyo bize kimbilir kucuk bebisim benim
bi de son gunlerde habire gelip sarılıyo opuyo sarmas dolasız butun gun
bizden havadisleer boyle
bizde de dün ishal ve ateş vardı,dişten olduğunu düşünüyorum çünkü farklı bir şey yemedi ya da bir yere gitmedik,evdeydik,ateşi 38 i geçmedi,hafif sayılırdı,6-7 kere de kaka yaptı dün,son kakalr artık yeşilimsi sıvı kıvamdaydı,popoyu hemen kızarttı,hafif pişik gibi oldu ama krem sürünce kızarıklık azaldı Allahtan,canı acıdığından sanırım altını açarken ağladı,istemedi hiç,gece 10.30 da uyuyup kaldı,ateş düşürücü verdim akşam 5 gibi önce calpol 5 saat sonra da dolven,baktım gece ateş yok,içim rahatladı,bezini de her emzirmeye kalktığında kontrol ettim,kaka yapmamış gece ,sanırım biraz toparladı,ön dişlerde pek anlamamıştık çıktığını ama azılar zorlayacak sanırım
cnm bizim durum farklı biz ilaç kullanıoruz ya o uyutabileceğini söylediler eeg de bile her defasında sorarlar herhangi bir ilaç verdinmi diye
ohh içim rahatladı demekki sorun fln yok yürümede :)
hoşgeldin demoşum
nasıl olalım çıt çıt kızımla ugraşıyorum iştahı biraz daha iyi eskiye göre ama çok sinirli özellikle şevvale karşı çok agrasifleşiyor
elinden bişeyleri çekiyor zarar veriyor şevvalse tam tersi yardım ediyor oyun oynatıyor okulada gittigi için özlüyor ahseni daha ılımlı davranıyor ama çözemedim bizden gizli canınımı açıtıyor diye düşünüyorum
iyice havalarda sogudu dışarıda çıkamıyoruz artık en fazla markete alışveriş merkezine ama oda herzaman olmuyor insan sıkılıyor elazıgda gezilecek yerlerde sınırlı ahsende sıkılıyor hıncını şevvalden çıkartıyor heralde
Merhaba arkadaşlar uyku tulumu ihtiyacı olan varsa cuma günü bimde 14 liraya satılacak geçen sene kullandım fena değildi
Canım bence şevval in günahını alma ben duru cadısından biliyorum bütün kuzenleri ona ilgi gösteriyor seviyorlar ama benim cadı hepsini hırpalıyor dikkat ettimde özellikle yaşıtı olduğu kuzenlerine daha hırçın davranıyor. Duru da bu aralar böyle çok hırçın sürekli bağırıp çığlık atıyorr...
canım biz ahseni çok şırttık nerdeyse aglamasın diye kucagımdan hiç indirmedigimi bilirim şimdi çok yoruyor artık beni evde karışmıyorum diledigi gibi hareket ediyor ama biyere gittigimde resmen bunaltıyor beni herşeyi sahipleniyor benim diyor yaşıtlarına zarar verdigini görmedim ama benim yegenlerim büyükler en küçügü 5. sınıfa gidiyor hepside dedigin gibi çok seviyorlar biri hariç hepsini hırpalıyor bilinçli yapıyor 5. sınıfa giden yegenimi resmen yalıyor saçlarını seviyor elif geliçek dedigimde resmen havalara uçuyor digerleri daha büyük en büyügü lise son bu sene en çok onu hırpalıyor kız ahsen dese bizimki yüzünü tırmalamaya çalışıyor bende çözemedim![]()
Nasılsınız siz ve bebişleriniz.
Ben 9 gün evde kaldım ama biraz sıkıntılı geçti duru paçamdan ayrılmadı anniii anii diye bağırıp durdu hastami değilmi çözemedim bi bakıyorum burnu akıyor sesi gitmiş bir bakıyorum düzelmiş bayramın ilk günü halsizdi ateşi 38 oldu ama ağrı kesicilerle atlattık ,bugün sabah nefes alış verişi sıkıntılı gibi geldi öksürükte var. Alt azı dişleri şişmiş bayağı ondan dır diye düşündüm çok asabii çok hırçın anlatamam şimdi sinirlenince kendine vuruyor. Az önce eltimi aradım allahım demet bu ne duru gitmiş başka duru gelmiş diyor kendini parçaladı annee demmet anne demmoşş birde ben dolmuş la gelip gittiğim için dommuşş dommuşş deyip ağlamış 2 saat neyseki kayınvalidemi görünce susmuş sonrada baba yuçuff yuçuff demeye başlamış çocuk karmaşa yaşıyor bir varız bir yokk
:(((((((((. İştahı tekrardan kapandı hiçbirşey yemiyor neyseki kilosu iyi olduğundan fazla takmıyorum bizden haberler böyle..
Geçen gün dolmuşta bir kız vardı elinde ayıcık tutturduu verr veerrr verrrrr diye allahım çarşıya varana kadar zor zaptettim neyseki kız sonunda vicdana gelip verdi bizimki sardı öptü kıza geri verdi bumu dedim yanii bumu.. Valla biz şımartmıyoruz gerektiği yerdede eline vuruyorum zaten arsız birde yüz verirsek ne olur düşünmek bile istemiyorum.. Şimdi sinirlenince kendine vuruyor allahım hergün yeni bir huyy.. hele hele altını değiştirirken tam bir savaş halindeyiz..
Geçen gün dolmuşta bir kız vardı elinde ayıcık tutturduu verr veerrr verrrrr diye allahım çarşıya varana kadar zor zaptettim neyseki kız sonunda vicdana gelip verdi bizimki sardı öptü kıza geri verdi bumu dedim yanii bumu.. Valla biz şımartmıyoruz gerektiği yerdede eline vuruyorum zaten arsız birde yüz verirsek ne olur düşünmek bile istemiyorum.. Şimdi sinirlenince kendine vuruyor allahım hergün yeni bir huyy.. hele hele altını değiştirirken tam bir savaş halindeyiz..