bi kaç gündürt beyefendiden fırsat bulup giremiyodum nete,şöyle yazılanları okudum da bizde de durumlar aynı valla,kafasına elleriyle vurmaya ya da kafasını yere vurmaya başladı oğlum da 1 haftadır,dediği olmayınca eller hazırda bekliyo,iki eliyle kafasına vuruyo,sinirleniyo,anniiiiiii diye bağırıyor,rehberlik uzmanı arkadaş oğlunun da bi süre kafasını duvara vurduğunu ama hiç müdahale etmediğini söylemişti,çünkü bi insan kafasını zarar verecek kadar hızlı vuramazmış,dikkat çekmek için yapıyormuş,hiç tepki vermemiş,bi süre sonra bıraktı demişti,anne babayı sürekli denerlermiş,hayır dediğimz şeylerde bile tekrar tekrar acaba bu sefer izin verir mi diye denerlermiş,o yüzden kendini yere de atsa,vursa da taviz vermeden dayanabilirsek o davranış sönermiş,ben o yüzden başına vururken elleriyle hiç bakmıyorum bile,dediğini yaptırmaya çalışıyor,eşime de dedim sakın yapma deme tepki gösterme diye,o ellerini falan tutmaya ya da uyarmaya çalışıyo bazen ama ben kararlıyım tepki vermicem bakalım nolcak,arkadaşımın tavsiyesini dinlicem
bu sıcak nesneye dokunup eli yansa da gelip gelip tekrar dokunma huyu bizde de var,çaya geliyo,eşim bardağın dışına elletiyo hani eli hafif yansın diye,cıss diyoruz,eli yanıyo bence çünkü bardak sıcak,suratında tuhaf bi sırıtış oluyo,bana geliyor,elini gösterip öptürüp yine gidiyo bardağa,yine ellemek istiyo,nasıl şey anlamadım vallla,bizim bi de mayıs ayında kolumuza çay döküldü,ona rağmen cıss tan falan anlamıyoruz,zor iş vesselam,geçen sene rahatmışız bence