- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
canım genelde giriyorum topige bakmak için ama ahsen huysuzluk yapınca sadece okuyup çıkıyorum sürekli kendisiyle ilgilenmemi istiyorkızlaaaaaaaarrrrrrrrrr nerelerdesiniz yahu yalnızım buralarda bi siz varsınız yazık banaaaa![]()

elifinde en favorileri kap kacak haricinde yuvarlak kare gibi şekiller varya onları yerine sokuyor tabi yerini gösterirsem birde resimli kitap almıştık onun sayfalarını çeviriyo canı istersede anlattırıyo ama sıkılıyo sanırım anlatırkende devamlı sayfa çeviriyor müzikli davulu var aklına geldikçe ona basıp oynuyor,biz alkış deyince yapmıyor tv de alkış sesi duysun başlıyor alkışlamaya gözü görmese bile sesi yetiyor :) birde kitap çevirirken bize tutturuyo kitabı birde kucağıma oturuyor öle yapacakmışız çoğu oyunu kucağımda oynaamak istiyor
ya ahsende tek oynamak istemiyor önüne veriyorum oyuncagı 5 saniye sonra anneci kal kal gel diye beni çekiştirip yanına götürüyor akşam olunca biraz rahatlıyorum babasını görünce beni unutuyor biraz rahat ediyorum

biraz tv izliyor artık pepe filan şimdide ben korkuyorum izletmeye kumandayı alıp geliyor pepe aç mine aç diye hatamı ettim tv açmakla bilmiyorum çok yoruyor beni günboyu kucagımda yada pantolonumu çekiştirerek geciyor dışarı çıktıysak rahat gezsin dolaşsın kafasına göre sen arkasından koş ama evde hiç beni bırakmıyor