2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlar
sizi sürekli okuyorum ama yazamıyorum miray fırsat vermiyo bide ders çalışmaya çalışıyorum:25:
mirayda çok inatçı kızlar ya bütün sevmediğim çocuk özellikleri benim kızımda toplanmış kızlar ya çok mu mana buldum acaba:30::30: istediği olmasın sürekli ağlar kendine yerlere atar yemek yemez dışarıya ıktımı içeri girmez offf offf :31:
acaba ben mi yetiştiremiyorum kızıyorum ondan da anlamıyo ben kızıyorum o bana vuruyo :53::53:
elfleda hoşgeldin
ahsenim unutmamışsın sağol
demoş hamilelik nasıl
eyidas
melisela ismini unuttuklarım varsa hepinizi öpüyorum:16::16:

Öncelikle kolay gelsin ve allah zihin açıklığı versin canım.. Ya ne desem kötü çok bulantım var çok öldürüyor beni ve sürekli yemek yiyorum 200 kiloyla bitirecem sanırım böyle giderse.....

Saol canim sennasilsin? Allah yardimcin llsun her iki konudada:) ins guzel bir puan alirsin..ben 17senedir okuyom galiba:))) dahada bitmedi..
Ahsen canim elada cok inat..biz nahvediyor.olana kadar yirtiyor kendini valla..aksam 4kez badi degistirdim artik en son dayansmadim poposuna iki saplak indirdim:)) su istiyor tukurup dokuyor.cay iciyor tukuruyor..bizimde yeni favorimiz tukurmek :)))
Demos canim masallahh duruya..elada cok sukur iyi konusmadan yana hatta laf kavgasi ediyor bizle cimcime:))
Eyidas canim elifime bisey olmaz nerak etme..sikinti yapma kendine, insanogluyuz unutabiliyoruz arada..
Migi canim sen yazdiginda bir kere kafasini vurmayla ilgili demistin ilgilenmeyin cok aciyacak sekilde vurmaz diye.bende o gunden sonra sallamadim inan elada birakti artik :)) mahsus yapiyor bunlar bize..
Kizlar acayip kar basladi burda disari buz ama cok sukur evimiz sicacik atletle yatiyoz, elada cok terliyor onada carsaf ortuyorum.rabbim evi olmayan larin sokakta kslsnkarin yardimcisi olsun cok zor ya..hep dusunuyorum balkoba cikinca :( bu arada kizlar ben sigara kullaniyorum ama balkonda iciyoruz devamli. .hos degil s birakamiyorum..hamileligimde icmedim ama..tup ile olunca :)

Sağol canım.. Aynen aynen duru da böyle can ım su istiyor ama oyun oynuyor üstü başı batıyor neden bu kadar inat bu veletler yaaaa....

Güzel soguk bembeyaz bir elazıgdan günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay ben kışı karı çok seviyorum eve tıkılıp kalıyoruz ama genede camdan karı izlemek çok güzel
allah evi kömürü olmayanlara yardım etsin
bugün elazığda okullar tatil şevvalde evde birazdan ikisini bırakıp uyumayı planlıyorum:52:
anam iyice sıyırdım heralde uyuyacam diye seviniyorum:9:

Valla kıskandım seni kışı bende severim ama evde olunca çalışınca zor oluyor neyse bende seneye bu zamanlar evde olurum allah nasip ederse 2. den sonra çalışamicam. Ben hiç kar görmedim merak ediyorum eminim çok güzeldir..

Kızlarr yaa doymak nedir bilmiyorum çok bulantım var ama yemekte yiyorum duru da 4. ayda hamilelik giymeye başlamıştım şu an 9 haftalık hamileyim bugün hamilelik giydim :18::18::18::18: ne yapacağımı bilemiyorum bulantım dursa yemeğide düzene koyarım ama yok hiç geçecek gibi değil.....

3 Gündür havalar çook soğuk donduk donduk valla..

Öncelikle kolay gelsin ve allah zihin açıklığı versin canım.. Ya ne desem kötü çok bulantım var çok öldürüyor beni ve sürekli yemek yiyorum 200 kiloyla bitirecem sanırım böyle giderse.....

Sağol canım.. Aynen aynen duru da böyle can ım su istiyor ama oyun oynuyor üstü başı batıyor neden bu kadar inat bu veletler yaaaa....

Valla kıskandım seni kışı bende severim ama evde olunca çalışınca zor oluyor neyse bende seneye bu zamanlar evde olurum allah nasip ederse 2. den sonra çalışamicam. Ben hiç kar görmedim merak ediyorum eminim çok güzeldir..

kolay gelsin canım mide bulantısı çok kötü ben şevvalde hiç bilmedim ama ahsende çok çektim allah yardımcın olsun gece duru gündüz iş kolay degil

kar bu senemi görmedin ömründemi hiç görmedin:53:

günaydın kızlarrr:3:
malatyada bembeyaz halada yağıyor çok güzel ya:16::16:
ama allah dışarıda kalanlara yardım etsin:26:
su dökme olayı bizdede var kaç kere üst değiştiriyoruz ağzına alıp püskürtüyo :31:
demoş inşallah geçer bulantın amaan kiloyu takma bende 20 kg almıştım şimdi yine 49 kiloyum:51:tadını çıkar:51:

Bende istanbula gelinceye kadar görmemiştim hep özenirdim camdan bakıp manzara izlemeye ama geçen sene 4 ay evin içndeydim çınarla hele bir de kar yağınca daha da bunalır oldum bana göre değilmiş kar ben de soğuk alerjisi var kışı kollarım ellerim bacaklarım mosmor buz gibi oluyor oyüzdrn kışı sevmiyorum adana da evlerin içi soğuk ama şu an dışaryı güneş aydınlatmış bu bilr yeter bana. Mide bulantısı berbat birşey az ve sık yecanım tuzlu krakerler tost hafifleyir biraz hormonlar şimdi seni acıktırır tabiki kendine dikkat et sıkı giyin ben hamileyken 5 defa grip olmuştum bronşit bile geçirdim özellikle akşamları çok soğuk. Araba kullanıyor olsaydım haftasonu çınarı durunun yanına getirirdim biraz konuşma öğretirdi duru çınara bir de yaşıtlarıyla nasıl iletişim kuracak merak ediyorum bizim burdaki çocuklar kendindem çok büyük

Annelik hikayesi ...

1. Okudum ki: Doğduğunda mutlaka sadece anne sütü verilecek. Yoksa biberona alışabilir veya "emzik karıştırma sorunu" yaşayabilirmiş.

Yaşadım ki: Bebişin kilosu önemli miktarda azalır ve doktor formula ver derse, aynen formula takviyesini dayıyormuşuz.

2. Okudum ki: Sallayarak uyutmaya alıştırmamak lazımmış.
Yaşadım ki: İlk 3 ay bebişin uyuması için her yol mübahmış.

3. Okudum ki: Bebeğimizi memede veya biberonda uyutmamak lazımmış.

Yaşadım ki: Bebiş uyuyacaksa uyusunmuş, ister memede, ister biberonda, ister bacakta sallanırken...

4. Duydum ki: Aman her gak guk dediğinde bebeği kucağa almayın; kucağa alışırmış, şımarırmış.

Yaşadım ki: Kucağa alışma diye diye birşey yokmuş. bebişimizi bol bol kucaklayıp, sarılıp öpecekmişiz. Güven duygusunun gelişmesi için ağladığında cevap verecekmişiz. Sonra çombak zaten kucaktan kaçmak için solucan gibi kıvranacakmış.

5. Okudum ki: 6-7 aylıktan sonra gece beslemelerini kesecekmişiz.

Yaşadım ki: Bu lafi edenler yavrularımız gece uyanıp ağladığında mıçlarında pireler uçuşarak beşinci uykularını uyuyorlarmış. Biz ise gidip güzelce beslemeye devam ediyormuşuz.

6. Okudum ki: İlk dişler ortalama 6. ayda çıkarmış.
Yaşadım ki: İlk dişler 11. - 12. ayda da çıkabilirmiş.

7. Okudum ki: Bebeklere TV seyrettirilmemesi gerekirmiş.
Yaşadım ki: Yavruya yapılacak başka animasyon kalmadığında ve yavru sıkıntıdan sınır küpü olduğunda (az da olsa) TV imdadımıza yetişirmiş.

8. Okudum ki: 1 yaşını geçtiğinde biberonla süt/su vermeyi bırakmak gerekirmiş.

Yaşadım ki: Başka türlü süt içmeyi kabul etmiyorsa biberonla vermeye devam edilirmiş.

9. Duydum ki: Çocuklar 1 yaşından evvel tuvalete alıştırılabilirmiş. (Ya da: annem, ben, kardeşim vs)

Yaşadım ki: Yavru hazır olmadan hiçbirşeyi zorla yaptıramazmışsınız.

10. Düşündüm ki: Biyoloji bilgilerime dayanarak ailede çoğunluk sarışın ise ben de kabak kafalı bebish bekleyebilirim.

Yaşadım ki: Çocuğun kesinlikle sana benzemeyebilir hatta uzak atalarından birine bile çekebilirmiş.

11. Düşündüm ki: Sonsuza kadar yavruşumu emzireceğim.
Yaşadım ki: Sütüm tahminimden evvel azalabilirmiş, hatta kesilebilirmiş.

12. Düşündüm ki: Bunların hepsini ben tek başına yaparım. Kimseye ihtiyacım yok.

Yaşadım ki: Annem olmasa bu çocuk 2 aylık olmazmıs. Belki olurmuş ama o zaman ben böyle olmazmışım.

13. Duydum ki: Ooooo onların zamanında onlar yokmuş, bunlar yokmuş, annelik çok zormuş.

Yaşadım ki: Annelik hala zor

melisella canım ahsende hani şu su şişeleri varya bebekler için ucuna suluk agızlıgı takılan onları eline gecirdiysa tv ünütesine koltuga üstüne döküyor bitirince şişeyi alıp gelliyor anne biitti diye dün koltuga bir oturdum su içinde rezil kızıyorum uyarıyorum ama yok inatla yapıyor

sanırım bu dönemimiz su dökme dönemi kızlar elifte aynı yeterki suluğunu ele geçirsin

demoş cnm Allah kolaylık versin zor valla bulantı az çok bende yaşamıştım ama ben yemek te yiyemiyordum
annenin hikayesine bayıldım bi kaç tanesiözellikle tam benlik yazılmış :)

Kızlar bu akşam kardeşimin kınası vardı eşim haftaiçi diye gelemedi çınar beni mahvetti yok ben abartmıyorum benim çocuğum aşırı hareketli etrafı aşırı inceleyen kurcalayan 5 saat ayakta kalıp koşsa bile yorulmayan hiç uykusu gelmeyen kucağa alındıpında yerlere yatıp başını vuran tehlikeli herşeyi kurcalamayı seven bir çocuk. Hiç oturöadım onu takip etmekten gözlerim ve bedenim yoruldu yerlerde sürünmediği emeklemediği mi kalmadı koşunca zaten hızına yetişemiyorum bir 5 dk masada oturdu masayı berbat etti çerezleri tabakları döktü meyve sularıma pasta attı daha neler onu zaptetmek için yüklediğimde tepindi kafs atıyor belim boynum nasıl ağırıyor ousa kuzenimin 14 aylık oğlu vardı orada masada sakin oturdu donra arabasının içinde 9 da uyudu hiç uyanmadı kadın hiç yorulmadı eğlendi o kadar gürültüde davul sesinde bilr uysnmadı benimki eve getirdim yatırdıö 1 saat olmadan uyanıyor neden böyle ya ne şanssızım hem çok yoruldum hem de bunalıyorum artık hele gelirken uçakta beni tekmeliuot kucağımda duröıyor tam 1 saat ağladı artık insanlat acıdı bana onu oyalayacak birşeyler veriyorlar dı kızlar o çok sevdiğim sakındığım paylaşamadığım canım oğlumla dışarı çıkmaktan seyahat etmekten bir ortama girmekten hiç zevk alamıyorum çünkü ononla uğraşmaktan gittiğim yerden birşey anlamıyorum hsni şöyle 20 dk filsn kurcalasa filam aöa yok orda bulunduğumuz süte içinde hep zararlı hareketler millet bana zeki olacak meraklı diyor bence yaramazın teki

Kızlar bu akşam kardeşimin kınası vardı eşim haftaiçi diye gelemedi çınar beni mahvetti yok ben abartmıyorum benim çocuğum aşırı hareketli etrafı aşırı inceleyen kurcalayan 5 saat ayakta kalıp koşsa bile yorulmayan hiç uykusu gelmeyen kucağa alındıpında yerlere yatıp başını vuran tehlikeli herşeyi kurcalamayı seven bir çocuk. Hiç oturöadım onu takip etmekten gözlerim ve bedenim yoruldu yerlerde sürünmediği emeklemediği mi kalmadı koşunca zaten hızına yetişemiyorum bir 5 dk masada oturdu masayı berbat etti çerezleri tabakları döktü meyve sularıma pasta attı daha neler onu zaptetmek için yüklediğimde tepindi kafs atıyor belim boynum nasıl ağırıyor ousa kuzenimin 14 aylık oğlu vardı orada masada sakin oturdu donra arabasının içinde 9 da uyudu hiç uyanmadı kadın hiç yorulmadı eğlendi o kadar gürültüde davul sesinde bilr uysnmadı benimki eve getirdim yatırdıö 1 saat olmadan uyanıyor neden böyle ya ne şanssızım hem çok yoruldum hem de bunalıyorum artık hele gelirken uçakta beni tekmeliuot kucağımda duröıyor tam 1 saat ağladı artık insanlat acıdı bana onu oyalayacak birşeyler veriyorlar dı kızlar o çok sevdiğim sakındığım paylaşamadığım canım oğlumla dışarı çıkmaktan seyahat etmekten bir ortama girmekten hiç zevk alamıyorum çünkü ononla uğraşmaktan gittiğim yerden birşey anlamıyorum hsni şöyle 20 dk filsn kurcalasa filam aöa yok orda bulunduğumuz süte içinde hep zararlı hareketler millet bana zeki olacak meraklı diyor bence yaramazın teki

cnm çınarla diğer çocukları kıyaslamamaya çalış her çocuk farklı ama bence ii bir dr.dan yardım al maddi durumun elveriyorsa bir psikolog ve çınar için bir pedogogtan sana yardım lazım başka türlü atamazsın bu dönemi,malesefki bazı çocuklar böyle olabiliyor

Bende istanbula gelinceye kadar görmemiştim hep özenirdim camdan bakıp manzara izlemeye ama geçen sene 4 ay evin içndeydim çınarla hele bir de kar yağınca daha da bunalır oldum bana göre değilmiş kar ben de soğuk alerjisi var kışı kollarım ellerim bacaklarım mosmor buz gibi oluyor oyüzdrn kışı sevmiyorum adana da evlerin içi soğuk ama şu an dışaryı güneş aydınlatmış bu bilr yeter bana. Mide bulantısı berbat birşey az ve sık yecanım tuzlu krakerler tost hafifleyir biraz hormonlar şimdi seni acıktırır tabiki kendine dikkat et sıkı giyin ben hamileyken 5 defa grip olmuştum bronşit bile geçirdim özellikle akşamları çok soğuk. Araba kullanıyor olsaydım haftasonu çınarı durunun yanına getirirdim biraz konuşma öğretirdi duru çınara bir de yaşıtlarıyla nasıl iletişim kuracak merak ediyorum bizim burdaki çocuklar kendindem çok büyük

Keşke birbirimize yakın olsaydık....

Allah yardımcın olsun canım valla seni çoook iyi anlıyorum duru da böyleydi ama çok şükür azda olsa biraz duruldu bence seni en çok yıpratan şey uyumaması memeden kessen acaba düzelirmi....

sanırım bu dönemimiz su dökme dönemi kızlar elifte aynı yeterki suluğunu ele geçirsin

demoş cnm Allah kolaylık versin zor valla bulantı az çok bende yaşamıştım ama ben yemek te yiyemiyordum
annenin hikayesine bayıldım bi kaç tanesiözellikle tam benlik yazılmış :)

Sağol canım duru da bende hiç yiyemiyordum 4 ayda 5 kilo vermiştim ama bunda tersi bulantıyı yemekle durduruyorum oda en fazla 1 saat hele dün gece mahf oldum annem kızdı kızınla ilgilen diye ama ne yapyım canım burnumda zaten.....

Merhaba, aynı durum bende de vardı. Hatta doktoruma bahsettim bu durumdan. o da biraz daha bekleyelim dedi. Daha sonra bizim kızın parmak ucu yürümesi devam edince doktora haber verdim. ortopedist yerine önce psikatrist görsün dedi. önce saçma geldi ama gittim tabi. Hiperaktivite teşhisi koydu. şu anda yapılacak bişey yok, bekliycez ama muhakka konsantrasyon sağlaması için oyun grubuna göndermelisin dedi. haftaya başlıycaz. öncelikle konuşmasını beklemek istiyor doktor bazı çocuklarda konuşmaya başlayınca düzeliyormuş bu durum. Sonrasında da 3 ayda bir kontrole gidecek. 2 gündür etrafta uyarıcı herşeyi kaldırdım. televizyon müzik sakın açma. odası varsa kapıyı kapat ve orda konsantre olup oyun oynamasını sağla. ve imkanın varsa muhakkak oyun grubuna yolla tüm anneler çok faydasını görmüş.

serenay valla yazdıklarını okurken ben yoruldum allah yardımcın olsun
nedesekte boş yaşıyan sensin okadar koşturmanın sonunda gece uyusa sende dinlenirsin
bencede bir doktora görünün sanada yazık bazı çocuklar konuşamadıkları içinde hırçın olabiliyorlarmış
yada sen çokmu yumuşaksın vur bagır çagır demiyorum ama hayırda birazda olsa durması gerektigini artık anlaması lazım
tv izliyormu yada seni anlıyormu göz temasınız nasıl

Merhaba, aynı durum bende de vardı. Hatta doktoruma bahsettim bu durumdan. o da biraz daha bekleyelim dedi. Daha sonra bizim kızın parmak ucu yürümesi devam edince doktora haber verdim. ortopedist yerine önce psikatrist görsün dedi. önce saçma geldi ama gittim tabi. Hiperaktivite teşhisi koydu. şu anda yapılacak bişey yok, bekliycez ama muhakka konsantrasyon sağlaması için oyun grubuna göndermelisin dedi. haftaya başlıycaz. öncelikle konuşmasını beklemek istiyor doktor bazı çocuklarda konuşmaya başlayınca düzeliyormuş bu durum. Sonrasında da 3 ayda bir kontrole gidecek. 2 gündür etrafta uyarıcı herşeyi kaldırdım. televizyon müzik sakın açma. odası varsa kapıyı kapat ve orda konsantre olup oyun oynamasını sağla. ve imkanın varsa muhakkak oyun grubuna yolla tüm anneler çok faydasını görmüş.

konuşmamasından dolayımı oyun grubuna veriyorsun ?

slm kızlar..

20 aylık çocuk konuşmuyor diye doktora götürülmez 4 yaşında bile yeni konuşan var..her hareketli çocuğa neredeyse hiperaktif deyip aileleri sömüren sağlık kuruluşları da var..gerçek hiperaktif bir çocuk asla ama asla oturmaz..yemek için bile oturmaz..sadece tek bir ilgi alanı vardır o da kısa sürelidir..cemre de çok hareketli bir çocuk 2 gündür 40 derece ateşle yaşıyor ateş 39 oldumu kudurmaya başlıyor..doktora götürdüm dün 39 derece ateş yerlerde yuvarlanıyor oradaki çocuklarla oynuyor doktor bile şaşırdı ateşi 38 olan çocuklar vardı annelerinin kucağında baygın şekilde ya da ağlıyorlar..bizimki hoppaaaa diye hopluyor :)ben de asla gittiğim yerde oturamıyorum.güne gidiyorum çocukların olduğu odada durmak istiyor yanından da ayrılamıyorum..ne sohbet ne yemek çocukların odasında saatlerce durup eve geri geliyorum..avm ye gidiyoruz sürekli koşturuyor..eşimle sırayla yemek yiyoruz ben yerken o koşturuyor sonra ben..ne evde ne dışarıda daha aynı masaya oturup yemek yemedik..ama hiperaktif değil kzım..okulda gerçek hiperaktifleri gördüğüm için biliyorum bizimkiler sadece aktif..ama çocuğun her türlü gelişimi için akranlarıyla birlikte olması çok önemli..o yüzden bizimkiler gibi yalnız olan çocukları oyun grubuna vermek çok doğru..ben de istiyorum ama maalesef çalıştığım için vakit kalmıyor..

slm kızlar..

20 aylık çocuk konuşmuyor diye doktora götürülmez 4 yaşında bile yeni konuşan var..her hareketli çocuğa neredeyse hiperaktif deyip aileleri sömüren sağlık kuruluşları da var..gerçek hiperaktif bir çocuk asla ama asla oturmaz..yemek için bile oturmaz..sadece tek bir ilgi alanı vardır o da kısa sürelidir..cemre de çok hareketli bir çocuk 2 gündür 40 derece ateşle yaşıyor ateş 39 oldumu kudurmaya başlıyor..doktora götürdüm dün 39 derece ateş yerlerde yuvarlanıyor oradaki çocuklarla oynuyor doktor bile şaşırdı ateşi 38 olan çocuklar vardı annelerinin kucağında baygın şekilde ya da ağlıyorlar..bizimki hoppaaaa diye hopluyor :)ben de asla gittiğim yerde oturamıyorum.güne gidiyorum çocukların olduğu odada durmak istiyor yanından da ayrılamıyorum..ne sohbet ne yemek çocukların odasında saatlerce durup eve geri geliyorum..avm ye gidiyoruz sürekli koşturuyor..eşimle sırayla yemek yiyoruz ben yerken o koşturuyor sonra ben..ne evde ne dışarıda daha aynı masaya oturup yemek yemedik..ama hiperaktif değil kzım..okulda gerçek hiperaktifleri gördüğüm için biliyorum bizimkiler sadece aktif..ama çocuğun her türlü gelişimi için akranlarıyla birlikte olması çok önemli..o yüzden bizimkiler gibi yalnız olan çocukları oyun grubuna vermek çok doğru..ben de istiyorum ama maalesef çalıştığım için vakit kalmıyor..

öncelikle konuşmuyor diye götürmedik. tüm belirtiler uyuyordu, uyku bölünmesi gündüzleri az uyuma, konuşmama, parmak ucu yürüme, hareketlilik, lafları anlamama, bebeklikte ayak el sallama, sallanmaktan hiç hoşlanmama. Evet benim çocuğum mama sandalyesinde de oturmuyor zaten, araba koltuğunda da... bence bizi sömürmek isteseler ilaç tedavisine başlarlar ve 15 günde bir kontrol derlerdi. Hiperaktiflik hareket anlamına da gelmiyo zaten, çok hareketli olmayan hiperaktiflerde var, onlarda dikkat bozukluğu diye geçiyor. saldırgan hiperaktifte var, sosyal ilişki kuramayanda. doktora sordum ben size geteirmeseydim ne olacaktı diye? durulacaktı ama beyinde hiperaktiflik devam edecekti, ergenlik çağında saldırganlık, depresyon ve madde bağımlılığı olarak size geri dönebilirdi dedi. ben götürerek hata yaptığımı sanmıyorum. ki çok açıklamalı bilgilerde verdi. geceleri uyandığından bahsettim. nasıl uyutıuyorsunuz dedi, bende yanımda uyutup yatağına yatırdığımı söyledim. o da çocuğun nerde uyuduysa orayı arayacağını söyledi. ve yatağında uyutmak için taktikler verdi. 3 akşamdır odasında yanına yatmadan uyutuyorum ve geceleri kalmıyor artık. bence her sağıklı çocuk götürülmeli. onlar için olmasa bile kendimiz için. bana kaygısız yaşamayı öğretti mesela adam bir görüşmede. bilinçli ama kaygısız olun, çocuğa yapacağınız en önemli şey bu dedi.

öncelikle konuşmuyor diye götürmedik. tüm belirtiler uyuyordu, uyku bölünmesi gündüzleri az uyuma, konuşmama, parmak ucu yürüme, hareketlilik, lafları anlamama, bebeklikte ayak el sallama, sallanmaktan hiç hoşlanmama. Evet benim çocuğum mama sandalyesinde de oturmuyor zaten, araba koltuğunda da... bence bizi sömürmek isteseler ilaç tedavisine başlarlar ve 15 günde bir kontrol derlerdi. Hiperaktiflik hareket anlamına da gelmiyo zaten, çok hareketli olmayan hiperaktiflerde var, onlarda dikkat bozukluğu diye geçiyor. saldırgan hiperaktifte var, sosyal ilişki kuramayanda. doktora sordum ben size geteirmeseydim ne olacaktı diye? durulacaktı ama beyinde hiperaktiflik devam edecekti, ergenlik çağında saldırganlık, depresyon ve madde bağımlılığı olarak size geri dönebilirdi dedi. ben götürerek hata yaptığımı sanmıyorum. ki çok açıklamalı bilgilerde verdi. geceleri uyandığından bahsettim. nasıl uyutıuyorsunuz dedi, bende yanımda uyutup yatağına yatırdığımı söyledim. o da çocuğun nerde uyuduysa orayı arayacağını söyledi. ve yatağında uyutmak için taktikler verdi. 3 akşamdır odasında yanına yatmadan uyutuyorum ve geceleri kalmıyor artık. bence her sağıklı çocuk götürülmeli. onlar için olmasa bile kendimiz için. bana kaygısız yaşamayı öğretti mesela adam bir görüşmede. bilinçli ama kaygısız olun, çocuğa yapacağınız en önemli şey bu dedi.

şunu düzelteyim öncelikle ben size ithafen yazmadım..genel olarak çocuk konuşmuyo diye evham yaparız ama bence bazı evhamlarımız yersiz onu anlatmaya çalışmıştım..sedace oyun gurubuna götürdüğünüzü okudum öncesini bilmiyorum.. bu yüzden yanlış anlamayın..size yazmadığımı tekrar belirtmek isterim..çocuğu en iyi gözlemleyen annedir..yalnız yine söylüyorum sağlık sektörünün çivisi çıkmış durumdadır..gerçekten vicdanlı bilgili doktorlar çok az sayıda..mesela geçen eeg den sonra hayatını kaybeten çocuğu biliyorsunuz...çoğu zaman çocukları boş yere hırpalayıp bir sürü radyasyona maruz bırakıyorlar...bir siteye üyeyim ve hergün, çocuğunu doktora götürüp saçma sapan testler yapan doktorları okuyorum..kaygım bu yüzden..

Selam kizlar sabah ve simdi aof sinavlarinda gorevliyim...yoruldum yarinda iki tane var :( keske burdada oyun grubu olsa bende goturmek isterdim.dun arkadasimla konustum oglu eladan buyuk sadece anne baba gel git diyormus..oda doktora goturmus..normal demis erkekler 3 yasina kadar konusmayabilir demis..baska sikinti sezinlemiyorsaniz takmayin..ama serenay bence sen bir gotur.neden bu kadar huysuz

Back
X