kızlar cok uzgunum canım ablama 1 hafta icinde kanser teshisi konuldu o kdr kotuyum ki
( ablam gogsunde bi sertlik hissedip doktora gitti gecen hafta salı gunu, doktor saibeli konusmus biliyosunuz annemle babam bendeydi kurstan dolayı babam ertesi gunu hemen gitti zaten istanbula ablamın yanına, annemin doktoruna gittiler hemen, cok iyi bi cerrah benim annemde de meme kanseri var ama atlattı cok sukur ona teshisi koyan ameliyatını yapan guvendigimiz bi dr, o da hemen ertesi gunu parca alıp patalojiye yolladı, dun cıktı sonuc ve maalesef temiz degil icim kan aglıyo resmen ya inanamıyorum
( dr hic vakit kaybetmeden ameliyat hazırlıklarını baslattı dun kan tahlili falan verdiler bugun MR,EKG falan cektircekler hatta suanda hastanedelerdir muhtemelen. salı gunu de ameliyatı var, dr daha cok ameliyat esnasında gorucez durumu diyo kacıncı asamada oldugu ne kdr yayıldıgı filan
(( kanım cekliyo bunları yazarken kızlr sanki kotu b ruya goruyorum o kdr hızlı olduki hersey inanamıyorum ablam daha 41 yasında 10 ve 6 yaslarında 2 oglu var Allahım onlara bagıslasın sıkıntı cektirmesin daha cok genc insallah durum cok vahim degildir tedaviye cevap verir diye umut etmekten baska bisey yapamıyoruz. simdi annem bende ama pazar gunu o da gidicek o gidince ne yapıcam bilmiyorm bende gidiyim desem cerenle hasta insanın yanında destek olayım derken kostek olurum soyle 2 gun bırakabilcegim bi insan olsa hic durmam ama yok iste
( buyuk ablam cocuk bakıyodu yarın devam edemeyecegni soylicek cunku bu tedavi surecinde 7/24 yanında bi insana ihtiyac olucak, cocuklrıyla ilgilenicek vs... Allahtan aynı sitede oturuyolar. ah bende yakında olaydım
uzak olmak hic bu kadar koymamıstı evlendigimden beri inanın
( ne yazsam ne desem bos takdir-i ilahi diyebiliyorum sadece ve dua ediyorum ablam icin siz de esirgemeyin lutfen
(((