2012 nisan ayı annleri bebişleriniz kaç gram..

oğluşum 31+2 de 2,250gram 2 haftada 300 gram almışız

oğlum 31+4 günlük 1700 1800 arası dedi doktor tam da tayin edemedi yaaa boyu 31cm dedi acaba yanlış mı hesap etti 31 cm pek küçük

canım dalgınlıgına gelmıstır.41 cm dır o.sıkma canını.ayrıca kotu bıse olsa doktor solerdı.

sen bak cnm fl degernle 7 i carp boyunu veriyo belki yanlıs söylemistr ...

tam 30+0'da 1.600 gramdı kızım. boyunu söylemedi ama fl ile çarpınca 38 cm çıkıyor, küçük değil di mi?

bizim kilo 1562 boy 41 cm oldu 1700 1800 arası demişti diğer doktor.
ultrasondan ultrasona değişiyo demk ki
allahım sağlıklı evlatlar versin de gerisi mühim değil.
kızım da 2 kilo 100 gram doğmuştu ama çok şükür sadece 1 kez acile götürdüm
akranlarına nazaran çok sağlıklı bi bebeklik geçirdi.
halen de sağlıklı çok şükür.
kilolu olması sağlıklı olması demek değil.
insan azcık kilolu bebek doğurmak istiyo ama sağlıklı olması daha önemli

Merhaba arkadaşlar.Bugün kontrolden geldim de kafam bazı şeylere takıldı,paylaşmak istedim.12 gün önceki karın çapı ölçümü 25.66 bugünkü değer 25.56.Acaba ölçümde hata mı var,küçülecek değil ya değil mi?Bu sürede sadece 130 gr almış bebişim,bana az gibi geldi :44: 31+2 deyim 1.688 gr bebeğim,doktorum gayet normal dedi,siz ne düşünüyorsunuz?

bu bebekler az mı kilo almaya basladı ne bnmkide 200 gr almıs 13 günde 1950 olmus bebişim

valla bende 34+0 da gittim 2200 gr cıktı..cnm sıkıldı bıraz 2 hafta sonra gel dedi zayıf olcak demekki dedi...2800 olsun öpüp basıma koyacam valla

32+6 da gittim 3 kg dedi doktor bana abartmış gibi geldii ..yarın 33+6 da olucaz başka bir doktora gidicez bakalım o ne diyecek merak ediyorumm

32 +1de gittim boy 42 cm kilosu 1810 gram dedi bilmiyorum pek bu durumları sizce asıl arkadaşlar zayıfmı acaba

34hafta 1 günlük bebişim 2 kilo 128 gram dedi doktor. yalnız bir hafta arayla gittiğim doktorların 3ü de birbirine yakın rakamlar vermedi 200 300 gram oynuyor. doğunca öğrenicem sanırım bebeğimin hakiki kilosunu. bi de benim bebeğim olması gerekenden küçük

33+3 de gittim 45 cm 2250 gr çıktı kızım. bir hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım.

Son düzenleme:
gerçekten bu aralar bebeklere bişeyler oluyor.. niyeyse benimde bebeğim neredeyse kilo almayı bıraktı..ilk zamanlaarda 1 hafta önden bile gidiyordu kilosu ama şimdi 1 hafta geriden geliyor ve canım çok sıkkın 36+5 haftalık kilosu 2400 grm bebeklerimiz zayıf doğacak sağlıklı olsunda zayıf olsun diyoruz ama..nasıl kilo alcak bu bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…