2012 nisan ayı annleri bebişleriniz kaç gram..

sağol tatlım..inşallah herkes öyle diyor..bir tek sen değilsin mamayla büyütecek olan diyor..bakalım doktorumuz birazda olsa açık kapı bıraktıı.. belki emziririm yavrumu.. maşallah bu arada senin kızına ne güzel çıkmış öyle ölçüleri..allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..sancım çıkmadı demişsin nasıl düşünüyordun doğumu normal mi sezeryan mı doktorun birşey dedimi? yada normal doğuma nezamana gün verdi?

inşallah emzirirsin tatlım, hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua et :) benim kızım tedaviyle oldu o nedenle dr sezeryan dedi en başından beri ama ben normal istiyorum. fakat dr çatı muayenesi yaptıktan sonra 3500 gr ı geçerse zorlanırsın dedi. o nedenle şimdi bekliyorum gelsin diye ama niyeti yok gibi. sezeryan olacak sanırım. sen ne durumdasın?

İnşllah canım ya..dua etmem mi Allah cümlemizi kurtarsın yavrularımız sağ salim doğsun diye duasız adım atmıyorum..ben doğumun nasıl olacağını geçtim artık:) yüzünü göreyimde nasıl olursa olsun..benim doktorum normal için uygun dedi..daha çatı muayenesi yapmadı ama şuan herşey normal demişti.. malum kilosuda düşük benim kuzumun zayıf olduğundan 3,500 geçmez doğana kadar.. 28 martta kontrol var bakalım ne diyecek benimde değişebilir ama normale uygun çıkmazsam ben epidural sezeryan olmak isterim.. Senin kızın maşallah 3.500 geçer ama sen bence sezeryan ol hiç çocuğunu riske atma..birde ilk gözağrıları bence doktorunu dinle tatlım..yanlış yönlerdime olmasın ama genelde beklenen kilosundan tombik oluyor bebişler..sana doğum tarihi olarak ne gün dedi doktor benim doktorum 11 nisanı geçerse alırım demişti en son bakalım şafak 11 nisan:)

bize doğum tarihi vermedi daha kilosuna göre. muhtemelen bu haftaki kontrolde konuşuruz gibi geliyor :) yada bir sonrakinde. çünkü 1 nisandan sonra her an olabilir dedi.

hayırlısı olsun canım yaa..allah sağ salim yüzlerini görmeyi nasip etsin bizlere..benim bugün kontrol vardı:) kızımı gördüm kendini birazda olsa toparlmış2.996 grm olmuş beni kızım doktorum 4 nisana gün verdi allahın izniyle haftaya bu akşam bebeğimle uyuyacağım..seninde güzel haberlerini beklliyorum ...allah yardımcımız olsun..

Biz de 37+6 da gttik doktorumuza.Oğluşum 3500 gram olmuş.3700,3800 civarı doğarmış oğluşum.Bakalım ne kadar doğacak,umarım doktorumuz yanılmaz

salı günü 37-38. hafta 3580 gr dedi doktorumuz ama bu değerler doğumda çok farklı çıkabiliyor sanırım, inşallah sağlıklığı gelişimi yerinde olur bebeklerimizin. hacer ben de 4 nisan akşamı kızımla uyuyacağım inşallah. bir haftadan az kaldı artık. sen nasıl heyecanlı mısın?

Maşallah arkadaşım kızın tobmiş bişi olacak desene allah nazardan korusun benim yavrum minyon tipli olacakmış doktorumuz öyle dedi..annesi minik bebekte onabenzemiş diyor:) sağlığı çok şükür iyi aman zayıf olsunda benimle olsun..heycan olmazmı ölüyorüm heycandan..uyku yok artık geceleri herkes son anlarını iyi değerlendir diyor ama umrumda değil son anlar kızım gelsinde o beni yormaz senin doğum normal mi yoksa sezeryan mı olacak bana spinal sezeryan dedi.. aslında korkyorum biraz da ama kızımın doğduğu anıda kaçıramam allah yardım etsin hepimize 4 nisan anneleri kızlarımızı arkadaş yapalım:)

sağlıklı olsunlar inşallah kuzularımız benim de sezaryen canım epiduralli olacak. korku başlamadı belki de hiç olmaz tek düşündüğüm sağlıkla gelsin. annesi zor bi hamilelik geçirdi bebeğimin, biraz daha sabredecek artık. ben de senin gibi düşünüyorum canım, doğduğu hayata ilk gözlerini açtığı ana şahit olmak istiyorum yapalım canım yapalım bakalım huyları benzeyecek mi aynı gün doğan kızların

İnşallah canım sağlıkla gelsinlerde çekilen acılar unutup gider elbet:) kendimizi toparlar toparlamaz doğum öykümüzü de yazarız..yazanları okurken bende birgün yazarım inşllah diyordum..rabbim hayırlısıyla nasip edecek:)bence bizim kızların birbirinden bir farkı olmayacak burç özelliklerine baktımda pek uslu olacağa benzemiyor kuzular...allah yardım etsin hepimize güzel haberler le inşllah:)

benim kızım da 37+3 de 3350 gr olmuştu ama nst de yine bir şey yok :) dr um bence ayın 5 i ile 10 u arasında gelecek dedi. bakalım tutturacak mı? doğum yapacak herkesin Allah yanında olsun, hepinize kolaylık versin...

benim kızım da 37+3 de 3350 gr olmuştu ama nst de yine bir şey yok :) dr um bence ayın 5 i ile 10 u arasında gelecek dedi. bakalım tutturacak mı? doğum yapacak herkesin Allah yanında olsun, hepinize kolaylık versin...

Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun maşallah kızına tombiş kız olacak desene..peki normal doğum yapabilecekmisin canım ya çatı muaynen oldumu. kilosu iyiymiş birde yanılma payıda olsa 3500 -3800 arasında olur allah yardımcın olsun.. bu seneki kızlar biraz ağır canım hiç gelmeye niyetleri yok.. benimde nst de hiç sancı çıkmadı doktorum böyle giderse senin kız nisan sonu doğar diye güldü bile bebeğin eşinden doğumun nezamab olacağını anlıyormuş doktorlar benim doktorum öyle dedi..ve benim bebeğimin eşinde hiç yaşlanma yokmuş doğum için kendini kasmamış bile o yüzden normalden vazgeçtik riske atmamak için allahın izniyle 4 nisanda kuzucuğuma kavuşacağım..Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın meleklerimizde iyi olsun inşllah..:)

ayyy bugün ayın 2 si iki günün kaldı senin. çok sevindirici. :) iki gün sonra kucağında :) çatı muayenem oldu cnm, dr normal olur dedi. ama kilolu olursa zorlanırsın da dedi :) bakalım bu çrş kontrol var gene sezeryan için konuşacağım. ben 165 cm biriyim nasıl doğururum onu :)

ben de sezaryen olmasın mümkünse diye pazarlığa gideceğim cuma günü:)

ayyy evet şuan ayın 3 ü oldu bilee..çok müthiş güzel bir duygu yaa inanamıyorum hala ne çabuk büyüdü benim küçük fasülyem:) inşllah kucağıma aldığımda heycanım biraz olsun geçer..inşllah sende sağ salim alırsın tombişini kucağına allah yardımcımız olsun ama ben şuan verdiğim karardan memnunum bakalım allah yanıltmasın:) bence sende kendinide bebeğide zorlama bacım normal doğumdada 12 dikiş oluyormuş bugün arkadaşım dedi..serezyandan bir farkı kalmıyormuş üşütünce orasıda sızlıyor dedii..yaaa benim küçük meleğim geliyorr eli kulağında ..ben neyim sanki bende 168 cm :) hadi benim kız zayıf seninkisi maşallah kendini riske atma derim..Allah yardımcımız olsun..:18:

Allah gönlüne göre versin canım kaç günün kaldı tam olarak senin..

Ultrason en son 19 nisanı verdi ama sezaryen olursa daha erken çağıracaktır. Pıhtılaşmayı gösteren kan değerimde problem çıktı benim son dkda, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz?
Senin yarın, ay ne güzel. Allah yardımcımız olsun, yarın bebişin kucağında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…