- Konu Sahibi meliscerendmt
Geçmiş olsun meliscerendtm neyseki sanada bebeğinede birşey olmamış.:) şu cinsiyet konusu gerçekten insanın kafasını karıştırıyor.Doktorumuz bize 16+6da büyük ihtimalle falan demedi direk kız dedi ama böyle sonradan seninki gibi ihtimalleri düşününce yanılmış olabilirmi diye süphe duyuyor.:) kızım olacağına öyle bir alıştımki. Babası odasının dizaynını planlıyor . Odasının eşyaları için biraz daha beklememiz en doğrusu olacak galiba en azından 22. haftamızda kontrolümüz var o zaman cinsiyet konusundaki tahmin doğru olur herhalde :)
Anne adayları sizlere bir sorum olacak hamileliğinde kaşıntı problemi yaşayan varmı ve ne yapmak kaşıntıyı giderir?
Sırtımda bazen müthiş bir kaşıntı oluyor.Kaşımamak için kendimi zor zaptediyorum bazen edemiyorum.Bebe yağı aldım nemlendirince biraz duruyor ama tekrarlıyor.
evet o kaşıntı hamilelerde oluyormuş kan basıncı neden oluyo karındakı kaşıntıda catlak sinyali verir dıyolar ama o kaşıntılar normal canım duşta bebek yagını dene ben öyle yapıyorum gayet ıyı gelıyo ıslak vucuduna uygula ve durula tekrar gerckten ıyı gelıcek sağlıkla kal canım