arkadaşlar;
bugün izin günüm diye(yarın çalışıyorum malesef) bi atılımla hadi aklımdaki yerleri arıyım ön görüşme yada muayene için dedim memorial ataşehiri aradım.cem beyi bırak asistanı bile salıdan önce görüşemez asistanı görüşme yapar ancak cem bey öngörüşme yapmaz muayene ücreti de 300 tl diyince teldeki kadın peki sağolun diyip kapadım hemen sonra umut tüp bebekte ön görüşme diye bir kavram yokmuş 150 tl ilk muayene ücretiyle hastalarımıza bakıyoruz dendi.En son acıbadem tayfun beyi aradım öğlene kadar çalışıyor deyince yetişemedim tabi yani umutlarım suya düştü.bide çevre hastanesi ümit özekici aynı şekilde haftaya çarş kadar boşluğu yok dendi.
reglime 1 hafta kaldı ve hala karar veremedim imdat diyorum sinirim bozuldu bu aya yetişmezse bi ay beklemek zorunda kalcam.
bilmiyorum belkide hayırlısı budur bilemedim![]()
umjudunu yitirme canim, 1 haftan var, bana kalirsa muayene ücretini gözden cikarip durumunu belirtip randevu almanaya calis bir merkezden(tabii icine sinen bir merkezden) ama eger acelen yoksa yani illa bu ay ki reglinde yaptirmak zorunda degilsen, biraz daha arastir derim ben.