2012 Ocak Anneleri Gelsin Bakalım

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
40
kızlarben şuan hamilemiyim deilmiyim bilmiyorum ama ümit ediyorum insaallah listeye girmek bebegime hamile kalıp kucagıma almak nasip eder rabbim.istedimki benim gibi çalışma döneminde ve ümidi olanlarla beklenmeyen adet günümüze kadar yazışalım ve dertleşelim ne dersiniz :66:

evet cnm aynı haldeyim iyi ki açmışsın bu topiği benim ay sonunda belli olacak o zamana kadar dua edicez artık...

kızlarben şuan hamilemiyim deilmiyim bilmiyorum ama ümit ediyorum insaallah listeye girmek bebegime hamile kalıp kucagıma almak nasip eder rabbim.istedimki benim gibi çalışma döneminde ve ümidi olanlarla beklenmeyen adet günümüze kadar yazışalım ve dertleşelim ne dersiniz :66:

topıgınız hayırlı olsun..:3:

hadii bakalımmm bereketlii olsun insaallah :66:streetpit ve adilemir h.geldiniz topigimize :D

evet cnm aynı haldeyim iyi ki açmışsın bu topiği benim ay sonunda belli olacak o zamana kadar dua edicez artık...

canım bende sürekli dua ediyorum insaallah rabbim kabul eder.senin sat kaç canım

topıgınız hayırlı olsun..:3:
teşşekkür ederiz canımmm.:72:

ya inanmıyorum geçen sene bizde bunu konuşuyorduk.şimdi bebiş seviyoruz. hayırlı olsun topiğiniz bereketli olsun inşallah :D
:nazar:

selam bende 2011 şubat annesiyim bizde 2012 şubat annelerini beklioruz.dedim 2012 ocak anneleri gelmiştirr.umarım herşey gönlünüzce olur rabbim isteyen herrrkese nasip etsin

topiginiz hayirli olsun bol hamisliii gunler olsun insallahh tabiki bende icinde olurum topigin insallahhh:nazar::nazar::9:

konu başlığını görünce heyecanlandım.geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu.tahmini doğum tarihim 2 ocak'tı ama oğlum 24 aralık'ta geldi.2012 ocak annelerini şimdiden tebrik ediyorum,bebişleriniz hayırlı olsun.

konu başlığını görünce heyecanlandım.geçen sene bu zamanlar öğrenmiştim hamile olduğumu.tahmini doğum tarihim 2 ocak'tı ama oğlum 24 aralık'ta geldi.2012 ocak annelerini şimdiden tebrik ediyorum,bebişleriniz hayırlı olsun.

teşekkürler tatlım allah analı babalı büyütsün

bebeğim01 ben sibel senin adın ne cnm benim sat 2 nisan senin?

merhaba canım :d çok heyecanlıyımyaa inanamassın sanki hamileymişim gibi hissettim bu yorumlar üzerine hepinize çok çok teşşekürler ilgileriniz ve yorumlarınız için dualarınızıda eksik etmeyim biz ocak annesi olmak için elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde insaallah nasip eder.
benimde sat 8 nisan :D şuan tam yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar tüm süretiyle devam ediyor :52:

slm kızlar inş Rabbim gönlünüzün dileğini nasip eder bende2011şubat annesiyim Allah bu güzelliği isteyen herkese nasip etsin inş 9ay boyunca burdan güzel haberlerinizi paylaşırsınız

Son düzenleme:
merhaba canım :d çok heyecanlıyımyaa inanamassın sanki hamileymişim gibi hissettim bu yorumlar üzerine hepinize çok çok teşşekürler ilgileriniz ve yorumlarınız için dualarınızıda eksik etmeyim biz ocak annesi olmak için elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimde insaallah nasip eder.
benimde sat 8 nisan :D şuan tam yumurtlama dönemimdeyim çalışmalar tüm süretiyle devam ediyor :52:

üstüne iki hafta koyunca evet 22 si galiba senin yumurtlama günü yada 20 si olacak o da bugün hadi inşallah allah dualarını kabul etsin cnm ben bitirdim çalışmayı artık normalde adetimin ay sonunda gelmesi lazım ama gene de 2 mayıs a kadar bekleyeceğim sonra test yapmayı düşünüyorum inşallah bu seferkini de kaybetmem yaa hepimiz inşallah kucağımıza alırız sapasağlam bebişleri allah herkesin gönlüne göre versin amin:46:

Back
X