2012 Ocak anneleri kız bebişlerinin isimleri

PULPY

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
2.977
7
158
Merhaba,
Eğer sizde benim gibi Ocak 2012 annesiyseniz ve
kızınıza hala ne isim vereceğinize karar vermediyseniz belki burada paylaşılanlar karar vermemize yardımcı olur?
Veya bebişinin ismi baştan beri belli olan, kesinleşmiş olan anneler bize yardımcı olur musunuz?

bizim değişmesse Zeynep Ela olucak..başından beri bunu düşündük..başka isimde aramıyoruz..

sizin aklınızda hiçmi yokki isim yardımcı olalım????

oğlumla çok alınmış olsak da cevap verelim dedik ben eğer kızım olsaydı defne ismini koymayı çok istiyordum çok beğendiğim bir isim ama bir prenses yerine prensimiz geliyor

Ben de hala kızıma isim bulamadım
Eşimle bu konuda bir türlü ortak nokta bulamadık. İki isim koymaya karar verdik. Ama yinede ben onun o benim koyduğum ismi beğenmior. ben Beril ya da Defne die düşündüm ama o Asude ya da Beyza die düşünüor. Bebişin gelmesinede az kaldı. Korkuyorum erken doğacak isimsiz kalacak diye. :18:

bende yaklaşık 6 ay Asya die sevdim kızımı ama şimdi kararsızım başka isimler bakıorum...

bizim değişmesse Zeynep Ela olucak..başından beri bunu düşündük..başka isimde aramıyoruz..

sizin aklınızda hiçmi yokki isim yardımcı olalım????

bizimkide cinsiyeti belli olunca koymustuk zeynep ela babasının ıstegı zeynep bende ela ıstedım bakalım hayırlısı

bizde ceylin asya düşünüyoruz ama ceylin ismini bu aralar çok duymaya başladım kararsızım ama babamız sevdi bakalım hayırlısı

aynı dertten muzdarip biriyim en son ezgi mısra dedik ama o bile net değil kafamız da zor bir işmiş:44:

biz de zeynep zeren de karar kıldık.
Allah isimleri ile yaşatsın bebişlerimizi

ben hamile kalmadan önce Beril ismini beğeniyordum. kız olursa Beril koyarız demiştim. Şükür babasıda beğendi Beril'i çevredende olumsuz bişey duymadık şimdiden herkes beril diye bahsetmeye başladı bile zaten. Göbek adıda Ceyla olur herhalde babamız bi ara Ceyla olsun falan dedi ama sonunda BERİL de karar verdik. hayırlısı olur inşallah.

bende aynı durumdan korkuyorum, isimsiz kalacak yada sırf isim verilmek için öylesine bi isim konulacak diye

benim kızım da Zeynep Büşra olacak inşallah.erkek olsaydı ben koyacaktım ismini kız olunca babamız beğendi koydu bende çok ısındım. anneannnemiz şimdiden yeleklerine düğmeleriyle Büşra yazmış bile.

son bikaç gündür ERVA isminin beğeniyoruz
belki ERVA CEREN veya ERVA HAZAL olabilir

Arkadaşlar neden 2 isim koymak istiyorsunuz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…