günaydınlarrrrr kızlarrr nasılsınız bugun benım sıze sorum olcak ankarada olan varmı
günaydın ... ben ankaradayım :)
canım doktorun kım ve hangı hastaneye gıdıyorsun
CAdı seniiiiiiii,,, korkutmustun bizigünaydınn herkeseeee biraz önce kan verdm geldim sonucumuda hen aldım ilk değerm
3 mayıs 43.82
6 mayıs 197.79
nasıl sizcee lütfennnn cvpp
canım tam da dedigin gibii,, hic gecmeyecek gibi zamnnn,, teskkürler iyi dileklerin icinnnnoyyy oyyy oyyy 2012 bebişlerinin bile yolu gözlenmeye başlanmış:)) 2011 eylül annesi olacağım bende inşallah:)) ilk zamanlarda zaman hiç geçmeyecek gibi geliyordu bana eminim sizede öyle oluyordur:)
Allah hepinizin meleklerini korusun:81::81: Hepsi Annelerine sıkı sıkı tutunsun inşallah.
tüm topik üyelerine sorunsuz,mutluluk dolu bir hamilelik geçirmesini dilerimm
CAdı seniiiiiiii,,, korkutmustun bizi
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
super artmısss canım benimmiyi dimi artış yaaaa valla biraz rahtladım ama kalp atışını da duyayım rahatlıcammm
gunaydın canım gebelik ilk belirlenirken doktor gebelik olup olmadıgını anlamak icin kan testi ister,, kese olustuktan sonra bi daha istenmezzz,, sne keseyi gormussun zatennngünaydın arkadaşlar kan değerlerinizi mi yazıyorsunuz ben böyle bişey yaptırmadım ne oluyor bu gereklimi biraz bilgi verirseniz sevinirim benim bebişimin kesesi oluşmuş sadece onu biliyorum
ekle eklee canm inşş hepimz duycam o güsel pıt pıtlarıısuper artmısss canım benimm,,, evet ancak kalp atısını da dualım oyle rahat eder hepimizin ici beklicez artıkkk
eklicem listeye seniii
günaydın arkadaşlar kan değerlerinizi mi yazıyorsunuz ben böyle bişey yaptırmadım ne oluyor bu gereklimi biraz bilgi verirseniz sevinirim benim bebişimin kesesi oluşmuş sadece onu biliyorum
ekle eklee canm inşş hepimz duycam o güsel pıt pıtlarıı
sen kaç haftalıksn günn ne kadr geçti
birde keseyi görmüşsn yaptırma artık
biz kanda baktrdk günmz 1 2 gn geçince daha sonrada artmış mı diye 10 güne kadr da kese yi görmek için giderm[/QUOTE
canım ben 4+3 günlük hamileyim kan testi yaptrmadım evde gebelik testi ve sonra doktora gittim kese oluşmuş dedi ama böyle değerleri görünce acaba dedim bian ama rahatladım
edacım 1. sayfadaki listeyi gordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?