Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim![]()
herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim![]()
günaydınnnnnnnn güzel hamişler nasılsınızzz![]()
ben şimdi çıktım valla lavobodan. ilk postayı atlattık ikinciyı beklıyorumNe yapıyosunuz arkadaşlarrrrrrrrrrr!!!
Sesiniz hiç çıkmıyoooo. Herkes lavabodamıııııııııııııııııı![]()
allah yardımcın olsun canım. eminim bugun göreceksın bebeğini.herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim![]()
kraker beni de mahvattı yaGünaydın güzel anneler
Kendime nazarım değdi, bu sabah feci bir bulantıyla uyandım, hala da çok kötüyüm, umarım bugüne özgü bir şeydir devam etmez.Evde olsam idare edetim bir şekilde de işte ne yapıcam akşama kadar nasıl günü geçiricem bilmiyorum, şimdi biraz kraker yedim ama daha kötü oldum sanki![]()
geçmiş olsun canım bol bol dinlen benımde açık sarı akıntılarım oldu dünbu arada gunaydın sevgılı anne adaylarııyıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsa
daha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın
![]()
ben sanırım bi ohh diyemiycem yolk kesessi büyüksanırım resim ekliycem şimdi
ben şimdi çıktım valla lavobodan. Ilk postayı atlattık ikinciyı beklıyorum
Allah yardımcın olsun canım. Eminim bugun göreceksın bebeğini.
Kraker beni de mahvattı ya
geçmiş olsun canım bol bol dinlen benımde açık sarı akıntılarım oldu dün![]()
bende maliye son sınıfım hatta gecen yıl bıtırmem gerektı ama 4dersten fire verdimşimdş bu 4 dersi gecmek için ugrasıyorum
degerlerin hakkında bısey dıyemecegım cunku bılmıyorum ama dusuklerıne uzuldumm..insallah bu bebısın sıkıca tutunur bırakmaz seni canım..
haa sen ilk doktor kontrolune gıttın yanı onu desene güzelim.. bende kafandan hesaplıyosun sanıyorum..
bu arada benım ablamda almanyada oda hamıle suan 6aylıktürkiyede hesaplar tutuyor drda oyle demıs..sana sasırdım acıkcası..yoksa senın bebıs hormonlumu olacakkk
![]()
Günaydın arkadaşlar nasıl bebişlerimizz benım bulantım fln yok yaa
Ne yapıyosunuz arkadaşlarrrrrrrrrrr!!!
Sesiniz hiç çıkmıyoooo. Herkes lavabodamıııııııııııııııııı![]()