2012 Ocak Anneleri

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok

ayyy ağlamak istoyorum çok sevindim canım inşallah bende yarın görebilirim. kaçıncı haftandasın sen şimdi. ben yarın 6+2 olacam görürüm inşallah ya.

kızlar dün öğlene kadar yattım sonra biraz evi süpüreyım dedim. bide bi odanın camını sildim. inanın evın yarısını eşim süpürdü canım da sadeceaçılır kanatını ben sildim kalaı eşim sildi ama okadar yorulmuşum kı kasıklarım çok ağrıdı.

ay ne güzel senin adına çok sevindim bir pıt pıt daha atmaya başladı darısı başımıza
saol canm

ayyy ağlamak istoyorum çok sevindim canım inşallah bende yarın görebilirim. kaçıncı haftandasın sen şimdi. ben yarın 6+2 olacam görürüm inşallah ya.

kızlar dün öğlene kadar yattım sonra biraz evi süpüreyım dedim. bide bi odanın camını sildim. inanın evın yarısını eşim süpürdü canım da sadeceaçılır kanatını ben sildim kalaı eşim sildi ama okadar yorulmuşum kı kasıklarım çok ağrıdı.

ben 7. haftadayım erkn gitmk isemedim inşş sende duyarsn

iyi uykular şekerim...inşallah rüyanda tatlı bebişini görürsün..:69:

Bebişimi görmedim ama kalp atışlarını duydum rüyamda..
Çook güzeldiiiiiiiiiiiiii :16:

Kasvetli
parrhisia
mpb
SEYDAFERHAT
PULPY
nabersiniz güseller

Midemin ağrısı dışında iyiyim cnm sen nasılsın?

kızlar çokyoruldum bugün çok sancım oldu acile gittik yeni geldim bi sorun yokmuş şükür yolk kesesini görddük emriyo yok dedi dr ama normal dedi yakında gözükür dedi şimdi perşembe gidicektim dra daha geçmi gitsem bu dra sormadım

Kaç haftalık bebişin?
6-7. haftada git kalp atışlarınıda duyarsın için rahat eder bu kadar panik olma :52:

bu arada gunaydın sevgılı anne adaylarıı:16::42::42:yıne mıdem bulanıyo basım agrıyo ama olsun=)dun yıne cook hafıf kan gelmiş cok korktum esımde yoktu agladım oturup sonra ona mesaj attım o da mac kutlamaları oldugu ıcın ızın vermezler sımdı fln dıyınce ıyıce sınır oldum adamın ne sucu varsa:1:daha cok agladım bnde sonrada aglamamaya calıstım bebgımde uzulmesın dıye:26:neyse bugun saglık ocagına gıdıp kayıt yaptırcaz sonrada doogru doktora bakalım kızcakmı bana nıye devam etmedın progestana dıye..bıde ıgne yaparlar sanırm atlatırız ınsallah bebısımle dua edın kızlar bi sorun cıkmasın:14::50:

İyi haberlerini bekliyoruz cnm dualarımız seninle.

geçmiş olsun canım..
seni çok iyi anlıyorum aynısı yaşadım. benim midemde aynen taş gibi oluyordu. acıyordu resmen. hazımsızlıktan uyuyamıyordum. sonra internette hazımsızlık yapan yiyecekleri araştırıp yediklerimi denedim, dinledim kendimi. bana salatalık, portakal, karnıbahar,mercimek çorbası şişkinlik yapıyor. bunları yemiyorum ve artık midemde bi sorun yok. inşallah sen de bulursun nelerin sana dokunduğunu. çok geçmiş olsun..

Ya aslında bi tek kahvaltı etmiştim onda da fazla bişey yemedim..
Şuanda kahvaltı edicem daha etmeden midem şiş..
Yediklerimden olduğunu zannetmiyorum ama neden olduğunuda anlıyamadım :26:

herkese günaydın kızlar dualarınıza ihtiyacım var saat 9:30 da kan vericem inşallah değerim güzeşdir ve kesemizi görürüz allahım sen hayırlısını ver yarabbim:nazar:

Dualarımız seninle cnm iyi haberlerini bekliyoruz..

günaydın annler:81::81::81:

Selincim inşallah güzel haberlerle dönersin..........

Benim bir sorum var size hatunlar.....ben ocağın başında 1 aylıkken düşük yaşamıştım doktor kimyasal gebelik demişti gerçi.........bizde kan uyuşmazlığı var iğne falan olmadım düşükten sonra bu sıkıntı olur mu acaba..........çok korkuyorum inşalah bebişime bişey olmaz........:26::26:

Ben hamileyken iğne yapılıyo diye biliyorum ama tam emin değilim en iyi bilgiyi doktor verir..
Gittiğinde üstüne basa basa detaylarını anlat ve cevapta ısrarcı ol..
Tamam 2 tane doktor olabilr onlara gitmek zorunda olabilrsiniz kafasıda belki kalabalık olabilir ama seninde sorularının cevabını bulmaya ihtiyacın var ve sana cevap vermek ZORUNDA..

bebişe bi şey olmaz da benim karın kasları sertleşti valla öğürmekten
ben yine eve geldim duramadım iş yerinde allah kolaylık versin arkadaşım:50:
bide sanada her şey kokuyo muu pis pis

Evet evet evet herşey çok kötü kokuyo sanki banada..
Hele mutfağa giremiyorum..

slm kızlar biraz önce geldim hastaneden pıtpıtları duyduk dinledim sesinide çokkk güselll bişeyyyyyyy 3 hafta sonra gitcm 10. haftaya kadr ağır iş yok

Oh gözün aydın cnm tam olarak kaç hafta kaç günlük bebişin?

Selam güzel anne adayları nasılsınız bugün bakalım?????
Doktora gidip gelen başka kimse yokmu?
Haberlerini bekliyoruzz gidicek olanlar vardı.. :52:

canım boşver temizlik işini bu ara.zaten hemen yorulmuşun bak.bol bol istirahat edelim iyi bakalım kendimize bebeklerimize nasılsa temizlik bişeyler olur.benimde eşim yapıyor herşeyi okadar şaşırıyorumki meğer adam ne kadar becerikliymiş

ben 6+1 ken gördüm şekerim adetim 3. gün geçtiğinde kan değerim 2281 di bunun da etkisi oluyor ama 6. haftada görünüyor genelde yada 7 döllenmeye göre sanırım :)

kan verip geldim sonuçlar 3 de inş. değerim yükselmiştir.:18::18::18:

Yükselmiştir cnm stres yapma kendine..
Bende kan testinin sonucunu 3 saat sonra almıştım 3 saat boyunca nerdeyse ağladım zaman geçmek bilmedi sanki bana ama sonunda Allahıma binlerce kez şükürler olsunki güldü yüzüm..
O yüzden naparsan kendine yaparsın benim gibi olma sen :9:

yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydı $23052011269.webp

canım boşver temizlik işini bu ara.zaten hemen yorulmuşun bak.bol bol istirahat edelim iyi bakalım kendimize bebeklerimize nasılsa temizlik bişeyler olur.benimde eşim yapıyor herşeyi okadar şaşırıyorumki meğer adam ne kadar becerikliymiş
haklısın aslında dikkat etmiştim ama o elektrik süpürgesini taşımak bile yanlış. maşallah eşlerimize valla benımkının karizme yerlerde zaten adama cam sildirdim ya :nazar::1: daha doğrusu basin döner düşersin diye kendı çıktı :23:
ben 6+1 ken gördüm şekerim adetim 3. gün geçtiğinde kan değerim 2281 di bunun da etkisi oluyor ama 6. haftada görünüyor genelde yada 7 döllenmeye göre sanırım :)
ayy inşallah görürüm bende. bıde bu doktora tavsoıye üzerine gidiyorum hiç gitmemiştim önceden. bakalım nasıl çıkacak
kan verip geldim sonuçlar 3 de inş. değerim yükselmiştir.:18::18::18:
inşallah yukselmiştir canım :49:
yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307

canım ben daha görmediğim için bilmıyorum çok değişikmiş ya. şimid burda kese yok mu yol kesesi dediğiniz hangisi :37:

yolk kesesi 6 mmden büyükse anormal gebelikmiş benimkini ölçmedi ama kesenin yarısı kadar var acemi drdu zaten bakın sizinde byle varmıydıEki Görüntüle 198307

İçin rahat etsin diye kendi ultrson görüntümü fotoğrafını çekip yüklüyorum benimkide 4mm..
Bu kadar panik olma sormak istediklerini doktora sor en doğru cevabı o verir biz değil malesef..

Eklesene bakalım :34:

Bu arada benimkinde sadece siyah bir nokta var, embriyo mu kese mi hiçbişey söylemedi doktor bi tuhaf doktorum :44:

ne zaman gittin doktora?
bende ctesi günü gidicem keseyle birlikte kalp atısı da görünür mü diye merak icindeyim
bu arada vajinal mi bakıyorlar karından mı?keseyi görmek için

ne zaman gittin doktora?
bende ctesi günü gidicem keseyle birlikte kalp atısı da görünür mü diye merak icindeyim

İlk olarak karından bakıyolar gözükmezse ve istersen vajinadan da bakabiliyolar..

merhaba arkadaşlar, nasipse bende ocak annesiyim sat 16 nisan, 14 mayısta beta hcg 82 çıktı iki sonrasında 250 lilere çıktı bir gün sonra tekrarladığımızdada 530 larda çıktı, fakat ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor bugün doktor randevum var herşey yolundadır inşallah.

:1:tşk ederim cnm
insan herşeyi merak ediyor
ben gittiğimde SAT a göre 6+6 olucam bakalım ne görücez

Bişey değil cnm..
Ben ilk gittiğimde SAT'a göre 5+3 dü ne karından ne vajinadan görünmedi 1 hafta sonra gittim yani 6+3 olması gerekirken karından göründü ama ultrsona göre 5+4sün dedi doktor..
İnşallah sende iyi haberlerle gelirsin cnm..

merhaba arkadaşlar, nasipse bende ocak annesiyim sat 16 nisan, 14 mayısta beta hcg 82 çıktı iki sonrasında 250 lilere çıktı bir gün sonra tekrarladığımızdada 530 larda çıktı, fakat ara ara kahverengi lekelenmelerim oluyor bugün doktor randevum var herşey yolundadır inşallah.

Doktora gittiğinde ara ara lekelenmelerin olduğunu söylemeyi unutma..
İnşallah iyi haberlerle dönersin..

Son düzenleme:

Bişey değil cnm..
Ben ilk gittiğimde SAT'a göre 5+3 dü ne karından ne vajinadan görünmedi 1 hafta sonra gittim yani 6+3 olması gerekirken karından göründü ama ultrsona göre 5+4sün dedi doktor..
İnşallah sende iyi haberlerle gelirsin cnm..

inşallahhh :69: :71:

ne zaman gittin doktora?

Cnm ben Cumartesi günü gittim, 5+2 deydik, karından baktı sadece keseyi gördü, herhangi bir anormallik olmadığını sat ile paralel gittiğini söyledi, 2 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi, bu durumda sen de 6+6 da gitmiş olacaksın, geç döllenme olmadıysa görürüsün diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Back
X