2012 Ocak Anneleri

günaydın kızlarr sorum olcak sıze acıl miğdesi agrıyan oluyoırmu benım suanda asırı mıde agrım var çıkarınca bıraz rahatladım ama halen agrıyor

bende de bulantı yok ama dediğin gibi bende tatlı bişeyler yeyince bi tuhaf oluyorum
canım hep sulu yep çekiyoo köfteli falannn

günaydın kızlarr sorum olcak sıze acıl miğdesi agrıyan oluyoırmu benım suanda asırı mıde agrım var çıkarınca bıraz rahatladım ama halen agrıyor

bende yok miğde ağrısı sennki bulantıdan mı yoksa normal bi ağrımı

merhaba kızlar 5 mayısta hamile oldugumu öğrendim kan değeri 663 çıktı normal mi sizce birde kese daha görünmedi doktor 1 hafta sonra gel dedi vajinadan mı bakacak karın danmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

hayırlı olsn kuzucuğun kesenn gözükmesi için 1000 üzeri olması gerekiyomuş
bence 1 hafta sonra karından gözükür vajinadan baktırma boştan yere

Ne kadar cok sey yapmak gerekiyorrrr,,, ve yapmamak gerekiyorrrr
ben sucuk, pizza, hamburger ,dondurulmus gıdaları bilmiyordumm ama yine dee bana biraaazz fazla yasakcı gibi geldi senin doktorrrr
yok canım yasakcı değil nomralde yasak olan şeyler ,mesela radyasyon yayan şeyler dahi çok zararlı telefonu bile aynı odada tutmamak lazım.işlenmiş etlerin içinde ne olduğu bilinmediğinden güven duymuyor çoğunlukla doktorlar önermiyor ,bebeğin sağlıklı olması için elimizden geleni yapıyoruz hepsine uyuyorum ,oğlumdada çok dikkat ettim ,süt içemediğimi duyunca bugünden başla dedi başladım ,mide bulantılarım çok fazla ilaç vermedi kullanma yat bol bol ,gebelk hormonu iyidir dedi

inşallah canım herşey güzel gidiyor ne güzel takma kafana rahat ol cano

benim midem bulanıyor canım agrıma değil de ,işte sabah özellikle öğürme şeklinde oluyor.mide boş olduğundan çıkan birşey yok.ama çıkartırsan rahatlarsın kasma kendini çıkartabilirsin ,midene dokunan gıdaları tüketme özellikle acı ,ekşi şeyler.

2 gündür misafirim vardı giremedim geçmişi okudum kızlar,yeni gelenlere hoşgeldin diyorum
bugün doktorumuza gittik kalp atımlarımı gördük ,duymak istedim doktorum hayır doppler kullanmıyorum kromozom kırıklığına sebep oluyor diye artık bu cihazla çalışıyoruz dedi çok şaşırdım cünkü oğlumda o cihazdan duymuştum atımları pıt pıt pıtırcığı gördük çok şükür kesem biraz daha genişlemiş,resmini falan verdi,haftası 6+1 iz hesapları 6+3 çıktı çok iyi dedi çok güzel falan dedi,ben tabi doktor gözüyle görmediğim için şu ne bu ne diye sordum durdum böbreklerimi kontrol etti çok iyi dedi,su miktarımızı düşürmüyoruz dedi ,tahlillerime baktı güzel devam et folik asite dedi,dedim ben mide bulantısından ancak ikindi vakti gözümü açabiliyorum sürekli uyuyorum dedim,arada agzına birşeyler at dedi ama bu mümkün dahi olmuyor :85: o da o zaman ikindi vakti ve akşam güzel besleniceksin folik asiti 2 tane birden alabilirsin ,gece yatarkende demir ve bir folik daha alırsın dedi,süt başlancak dedi sonracığıma oğlumada gösterdik bebişi doktora çıkart hadi dedi güldük biraz öpücük verdik çıktık,randevumuz 4 haziran 10. haftamda gidicem inşallah , eve geldik midem fena bulandı yattım uyudum sonra bir güzel bög oldu :85: böyle bir gün geçirdim dostlar .

masallah canım nd guzel duymussun.insallah bende duyarım en kısa zamanda.benım dun cok acık kahve su gıbı akıntım geldı cok korktum yaa.sızde boyle bısı yasayan varmı kızlar cok korkuyorum melegıme bısı olcak dıye.Rabbim korusun

canm maşşalh ya ne güsel erkenden kalp atışıını duymşsn darısı bize inşş
gerçktn çok mutlu old
ya birde kız çoçukları çok bulantı yapıyoo ama yinede belli olmaz tabii

kızlar artık aranızda ben de varım,benim sat 2 nisan test yaptım pozitif çıktı,ama 3 ay önce düşük yapmıştım o yüzden bu kez tedirginim ama stres yapmıyorum,haftaya gideceğim doktora Allah hepimize sağlıklı kucağa almayı nasip etsin inşallah beni de listeye eklerseniz sevinirim

duymadım canım gördüm ,doktor dopplerli ultrason ile bakmadı kromozomları kırıyor diye .baktık izledik sadece

canm maşşalh ya ne güsel erkenden kalp atışıını duymşsn darısı bize inşş
gerçktn çok mutlu old
ya birde kız çoçukları çok bulantı yapıyoo ama yinede belli olmaz tabii
sağol canım.darısı sana inşallah.ben oğlumdada böyle olmuştu etrafımdaki hamile arkadaşlarımda hiç olmadı bendemi sorun var anlamadım ,kız olduğundan mı diyosun bir araştırayım bakalım cinsiyet farkettiriyormuymuş,kayınvalidem hiçbir çocukta bulantı yaşamamış kızıda yaşamıyor benimle beraber o da hamile ben ölecem :26: ikindin vakti gözümü açıyorum kendime ancak geliyorum.

Kızlar bır lınk paylasacagım bebegın cınsıyetını merak edenler bakabılır:)Ben arkadaslarımınkıne baktım %100 dogru cıktı.

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
pek inanmıyorum ama benim oğlan takvimde doğru görünüyor ,tamamen rastlantıdır cünkü tutmayan bir sürü insanın yorumunuda okudum bu konuda ,
hoşgeldin canım.yaşadığın üzücü tecrübe seni karamsarlığa itmesin gülüm,öyle şeyler aklına getirme olur mu?sağlıcakla geçiçek gebeliğin inşallah.

kızlar bende 2 ay adet düzensizliği oldu....
dr duphaston verdi 2 aydır 5er gün kullanıyorum geçen ay bıraktım 3.gün adet oldum ...
ama bu ay 5.gün hala adet olmadım feci şekilde kasıklarım ağrıyor acaba mı diyorum

Günaydııııııın kızlarrrr,,,,
bende de var canım tiksinti yumurtanın kokusuna dayanamıommm,, bebegimizi alalım kucagımızda da bunlar ufak detaylarrrrr ikiz bebekleri cok severim ben,,, insallah ikizdirrr,,

haklısın aslında canımm cok dikkat etmek lazımm, su yasadıgımız dunyada dogal olan cok az sey kaldı,, onlarda mikropludur diye yiyemiyozz,,
Sper canı yaaa,, demek duydun kalp atıslarını,,,, Tebrik ederim valla darıs basımızaaaaa:92:

canım ya bi ara istersen bugun doktorunu,, insallah onemli bisi degildir canımm :26::26:

Kızlar bır lınk paylasacagım bebegın cınsıyetını merak edenler bakabılır:)Ben arkadaslarımınkıne baktım %100 dogru cıktı.

in Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Tahmini, in Takvimi Hesaplama, Doum Ya
sagol bakalım tutacak mı benim erkek cıktııı

ekliyorum canımmm, hos geldinnnn

insallah canımmm, test yapsana canımmmm,

Merhaba kızlar günaydın.Beni de listeye ekler misiniz? sat ım 30 mart yaş 30. ben de 5+5 hamileyim:)) adetim 11 gün geçtikten sonra kontrole gittim. Erken gitmek istemedim. 7 mayısta keseyi gördük çok şükür. Beklenen doğum tarihi 4 ocakmış hayırlısı olsun inşallah Allah isteyen herkese nasib etsin

günaydın kızlarr geçenki miğde agrım sabah yedıgım bazlamaya bağlıymış mayalılardan uzak durmalısın decı doktor simit bazlama fln yok dedı bu donemde mığdede felaket bır agrı yapıyor bılgınız olsun kuzularr

geçmiş olsun simge..
ben bugun 6+1 oldum. ctesiden beri bulantılar başladı bende. özellikle portakal yedikten sonra, ya da portakal suyu içince bulandığını fark ettim. çıkartacak kadar olmuyor ama baya bulanıyo..

günaydın herkese
yeni gelenler hoşgelmişşş
bende simit yanma yapıyoo hamileyken o kokusu beni bitiriyoo cok canm çekiyo yedikten sonrada yanmadn ölüyorumm

aa bak bunu hic duymamıstım canımm,, demek simitte yokkkk

bende daha bulantı cok hafif bakalım siddetlenecek mii:131:

tebrik ederim canımm ,, ekledim listeyeeee,, aynı gün beklenen dogum tarihimizzzz,, ne kadar (kaç mm) olmus canım kese çapı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…