aa bak bunu hic duymamıstım canımm,, demek simitte yokkkk
bende daha bulantı cok hafif bakalım siddetlenecek mii:131:
tebrik ederim canımm ,,ekledim listeyeeee,, aynı gün beklenen dogum tarihimizzzz,, ne kadar (kaç mm) olmus canım kese çapı sende
Merhaba kızlar ben de 31 mart sat olarak aranızdayım :)
Yarın ultrasona giricem İnşallah her şey yolundadır...
canım bence normal.benim 6+3 e göre kağıtta şunlar var canım.arkadaşlar benım ultrasyon kagıdımda kese boyutu 1.14 cm dıyor sızınkıler nasıl ama daha kalp atısını gormedık haftaya cagırdı doktor
hayırlı uğurlu olsun canım hadi bakalım git gel senin güzel haberlerinizi beklioruz.Merhaba kızlar ben de 31 mart sat olarak aranızdayım :)
slm arkadaşlar geçen günlerde konuşmuştuk arkadaşlarla 5 mayısta kesemizi görmeğe gidicektik ve gittik dr vaj. ult. baktı ama kese çok küçük daha yeni dedi. heran kanaman gelebilir hazırlıklı ol dedidinlen falan dedi ilişki yok dedi ffolık asıt ve progestan verdi salı günü yanı bugun tekrar çağırdı. 4 gün boyunca dinlendim işe falan gitmedim yattım gün boyunca her wc ye gittiğimde kanama olccak sandım hergece çok şükür bugunde kanama olmadı diye şükrettim ve niyahet kontrol günü geldi 1 damla bile kanama olmadı midem bulandığında sevindim bebeğim tutunuyor diye
kızlar dua edin ne olur bugun sorun çıkasım kesemizi görelim sorun çıkmasın ...
arkadaşlar benım ultrasyon kagıdımda kese boyutu 1.14 cm dıyor sızınkıler nasıl ama daha kalp atısını gormedık haftaya cagırdı doktor
kızla rson olcumde benim kese 8.32mm idi, su an bilemiyorum cumartesi gidecez doktora bakalım duyabilecek miyiz kalp atıslarını,,Teşekkür ederim canım eveet beklenen doğum tarihimiz aynıymış :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. Kese çapı 8.7 mm olmuş. Seninki ne durumda kaç mm?
hos geldin eliff,,,Merhaba kızlar ben de 31 mart sat olarak aranızdayım :)
canım 6mm kucuk bideger bebegi gormustun cunkü 16cm de cok yuksek,, sen ne zaman aldın ki filmi? 1.6cm olbilir belki,canım bence normal.benim 6+3 e göre kağıtta şunlar var canım.
16 cm DR60 G54 BU kenarda yazıyo
bir de şu var xCRL 6.0 mm
bunlar ne demek bilmiyorum ama sanırım bebiş 6.0 olan
canım benim umarım her sey yoluna girer,,slm arkadaşlar geçen günlerde konuşmuştuk arkadaşlarla 5 mayısta kesemizi görmeğe gidicektik ve gittik dr vaj. ult. baktı ama kese çok küçük daha yeni dedi. heran kanaman gelebilir hazırlıklı ol dedidinlen falan dedi ilişki yok dedi ffolık asıt ve progestan verdi salı günü yanı bugun tekrar çağırdı. 4 gün boyunca dinlendim işe falan gitmedim yattım gün boyunca her wc ye gittiğimde kanama olccak sandım hergece çok şükür bugunde kanama olmadı diye şükrettim ve niyahet kontrol günü geldi 1 damla bile kanama olmadı midem bulandığında sevindim bebeğim tutunuyor diye
geçmis olsun canım, bende hazımsızlık yok,, ama acayip uyku hali varr,,, surekli uyumak istiyorummmarkadaşlar bende 2 gündür yemeklerden sonra hazımsızlık oluyor.. dün akşam iki kaşık sebze yemeği yedim, sanki dünyalar kadar yemek yemişim gibi bir şişkinlik bir hazımsızlık..nane limon kaynatıp içtim, biraz yürüyüş yaptım ancak kendime gelebildim.biraz araştırdım nette, hamilelikte sık görülen bir sorunmuş hazımsızlık.inşallah hep boyle olmaz..
benzer durumda olanınız var mı?
slm arkadaşlar geçen günlerde konuşmuştuk arkadaşlarla 5 mayısta kesemizi görmeğe gidicektik ve gittik dr vaj. ult. baktı ama kese çok küçük daha yeni dedi. heran kanaman gelebilir hazırlıklı ol dedidinlen falan dedi ilişki yok dedi ffolık asıt ve progestan verdi salı günü yanı bugun tekrar çağırdı. 4 gün boyunca dinlendim işe falan gitmedim yattım gün boyunca her wc ye gittiğimde kanama olccak sandım hergece çok şükür bugunde kanama olmadı diye şükrettim ve niyahet kontrol günü geldi 1 damla bile kanama olmadı midem bulandığında sevindim bebeğim tutunuyor diye
arkadaşlar bende 2 gündür yemeklerden sonra hazımsızlık oluyor.. dün akşam iki kaşık sebze yemeği yedim, sanki dünyalar kadar yemek yemişim gibi bir şişkinlik bir hazımsızlık..nane limon kaynatıp içtim, biraz yürüyüş yaptım ancak kendime gelebildim.biraz araştırdım nette, hamilelikte sık görülen bir sorunmuş hazımsızlık.inşallah hep boyle olmaz..
benzer durumda olanınız var mı?
gunaydınlarrr
canım neden kanama olabılırmıs nedenı neymıs onu anlamadım.bende de hafıf sarımsı ve acık kahve lekelenmeler geldı bıkac defa.yatıyorum suan rapor aldım.sende dıkkat et ozaman.bana dr bısı demedı lekelenmeden once ve sonra sana nıye oyle dedı acaba.:26:
bende hazımsızlık degılde tıksıntı hat safhada su sıralar.burnumu tıkayarak yemek yıyorum sırf yemıs olmak ıcın.herseyden tıksınır oldum.ama mıde bulantım yok sadece tıksıntı:84:
prebiyotik yogurtlar işs yara mı acaba,, bide soda-karbonat ise yarıyor normalde doktoruna sorsan bi sakıncalı mı degil mi diyekimse yaşamasın hazımsızlık çok kötü arkadaşım.. mideme sanki iri bir taş oturmuş gibi bir his.. şimdi yemek saati ama ben yemek yemeye korkuyorum ya yine oyle olursa diye..
prebiyotik yogurtlar işs yara mı acaba,, bide soda-karbonat ise yarıyor normalde doktoruna sorsan bi sakıncalı mı degil mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?