2012 Ocak Anneleri

Hoşgeldin canım..
Hepimiz merak ediyoruz ama tabiki ilk temennimiz sağlıklı olamaları..
Bakalım hepimiz bi kaç aya kadar öğrenicez Allahın izniyle o zmn tablomuzda cinsiyet bölümüde açılcak :32:

hoşbulduk canım saol
amin inş. cümlemiz sağlıkla kucaklayalım ...

benide tabloya ekleyin ..............

saol canım ....
bende 25 haziranda gidecem 12+4 oluyoz c.tesi günki ultrason ölçmüne göre :)))
banada dr o zamn ikili test zamanı dedi yaptırıp yaptırmayacağımı bilmiyorum dr gidelim de bakcaz artık ...

zaten öncesinde eşimin ameliyatı olacak sanırım hayırlısı inş..

eşine gecmıs olsun canım
hadı hayırlısı
ıkılı testı ben yaptırıcam
yanı ne bılıyım yaptırmak ıstıyorum

amiiin canım öncelikle sağlıklı olsun
ben de kız isterdim hep ama hamile kalınca tek derdin sağlığı oluyor erkek fikrine de ısındım zamanla :)

TAbıkı ıkısıde evlad cnm
yeterkı saglıklı olsun meleklerımız

2011 Nisan ayında hamile kalanlar, bebeklerimizle ilgili her seyi burada paylaşalımmm

Listemiz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
KIŞ ANNESİ ADAYLARI :119: |ACCOUNT :119: |SAT:119: | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ :119: |BEBEK DURUM :119: |GÜNCELLEME TARİHİ :119: 1|Shining |30 mart|7 Ocak|:nazar: Kalbimiz Atıyor kese 26mm |14 mayıs 6+3 2|Simran | 27 Mart| 31 Aralık| :nazar: Kalbimiz Atıyor, bebişimiz büyüyor, 20mm :nazar:| 26 mayıs 8+4 3|hazel82| 27 Mart| 5 Ocak| :nazar: Kalbimiz atıyor kese 18mm bebek 2mm| 12 mayıs 4| eass| 3Nisan | 10 Ocak| :nazar: Kalbimiz atıyor| 21 Mayıs 5|simgeart |27 Mart| 1 Ocak|:nazar: BEBEK Gozuktu| 5 mayıs 6|ayyıldızım| 25 Mart| 30 Aralık | Kalbimizzzz Atıyorrr :nazar: | 9 Mayıs 7| ekim.29| 4 Nisan | 9 Ocak| :119:| 6 Mayıs 8| edaecrin| 5 Nisan | 12 Ocak |:nazar: Kalbimiz atıyor, bebek 10,73mm| 26 Mayıs 9|nameless2560 | 2 Nisan | 7 Ocak | Doktora gidecezz | 6 Mayıs 10| yoursensiblechoice|30 mart|4 Ocak|Kalbimiz atıyor :nazar:|21 mayıs 11|sekerrck |27 Mart| 1 Ocak| Kalbimiz atıyor :nazar:, bebegimiz 10,1mm | 11 Mayıs 12|buca1112| 4 Nisan | 9 Ocak| :nazar:Kalbimiz Atıyor, 1,6 mm oldu bebegimizzz:nazar:| 11 Mayıs 13|ehyasar | 27 Mart| 1 Ocak| KeseGozuktu:nazar:| 10 mayıs 14|nurz | 29 Mart| 6 Ocak| KeseGozuktu:nazar:| 9 mayıs 15|koprina87| 25 Mart | 30 Aralık | Doktora gidecezz :nazar:| 11 Mayıs 16|asem |28 Mart| 1 Ocak| Bebek gözüktü:nazar:| 11 Mayıs 17| iremsu_33| 5 Nisan | 12 Ocak | Doktora gidecezz:nazar: | 11 Mayıs
18|kolera_vebasi| 8 Nisan | 15 Ocak | Kese gözüktü :nazar: | 12 Mayıs
19|seyyah2806| 9 Nisan | 14 Ocak | Doktora gidecezz | 12 Mayıs
20|fmk| 1 Nisan | 6 Ocak| :nazar: Kese gözüktü | 12 Mayıs
21|ercelf| 7 Nisan | 12 Ocak | Kalbimiz atıyor :nazar: | 25 Mayıs
22|ankopoly| 8 Nisan | 15 Ocak | :nazar: Kese gözüktü | 10 Mayıs
23|Kasvetli| 8 Nisan | 13 Ocak | :nazar: Kese gözüktü | 12 Mayıs
24|ssiyah_inci|:119:| :119:| :119: |:119:
25|vilfa| 1 Nisan | 6 Ocak| :nazar: Kese gözüktü 4mm | 9 Mayıs
26| parrhisia |30 mart|31 aralık |:nazar: Kalbimiz Atıyor |:119: 27| özgezümra| 11 Nisan | 16 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 28|meserret|13 Nisan | 18 Ocak | Doktora Gidecez| :119: 29|nazarboncug|1 Nisan | :119: | Kese gözüktü :nazar:| :119:

30 |betul5|24Mart| 29 Aralık | :nazar:Kalbimiz Atıyorrrrrr| :119:
31|CaNFezam| 10 Nisan | 15 Ocak | Doktora gidecezz 23 mayıs| :119:
32 |Nana_Nana|30 mart|4 Ocak|:nazar: Kalbimiz Atıyor |24 mayıs 33|reyyan_ |6 Nisan | 11 Ocak | :nazar:Kese gözüktü| 18 Mayıs
34|giordani41| 16 Nisan | 21 Ocak |:nazar: Kese gözüktü| 23 Mayıs 35| bebeto| 4 Nisan | 9 Ocak| :nazar:kese gozuktuuu | 21 Mayıs 36|beryal | 12 Nisan | :119: | :119:| :119:

37 |aylasyrk | 7 Nisan | 12 Ocak | doktora gidecez | :119:
38|zynp38| :119:| :119: | :nazar::nazar: İKİZZZZZ :119: | :119: 39| SEYDAFERHAT| 4 Nisan | 15 Ocak|Kalbimiz Atıyor:nazar:| :119: 40|62sinem|17 Nisan |22 Ocak | Doktora gidecezz:nazar:| 25 Mayıs 41|aylint| 1 Nisan | 6 Ocak |:nazar::nazar: :nazar: ÜÇÜZZZZZ | 26 Mayıs 42|sulfat|28 mart|2 Ocak|:nazar: Kalbimiz Atıyor, 7+2 |26 mayıs 43|karya48|18 Nisan |23 Ocak | Kese gozuktu:nazar:| 27 Mayıs
44|HayduT |18 Nisan |:119:| Kese gozuktu:nazar:| :119:

kızlar, beni de ekleyin tabloya. sat 28 mart. beklenen doğum 4 ocak.

eşine gecmıs olsun canım
hadı hayırlısı
ıkılı testı ben yaptırıcam
yanı ne bılıyım yaptırmak ıstıyorum

saol canım ...

cümlemizin hakkında hayırlısı valla dediğim gibi bu ikili üçlü test konusunda kafam epey karışık aslında 3 lüyü yaptırmayacam ama ikilide kararsızım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

kızlar meraba...ben çalışıyorum, öğretmenim,okuldan gelince hemen 1,2 saat uyuyup foruma geliyorum neler konuştunuz diye bakıyorum...:) öğürmelerim oluyor baya ama çıkaramıyorum bir türlü,okul tuvaletine girince,sınıfa girince falan...evde de diş fırçasını ağzıma koyunca bile bir öğürme başlıyor bende...bir de yiyebildiğim ender şeylerden biri olan patates kızartması ve kaşarlı tost...midemde ikisinden başka bişey olmuyor genelde...patates kızartması zararlı biliyorum ama bir tek onu yemek istiyorum

kızlar meraba...ben çalışıyorum, öğretmenim,okuldan gelince hemen 1,2 saat uyuyup foruma geliyorum neler konuştunuz diye bakıyorum...:) öğürmelerim oluyor baya ama çıkaramıyorum bir türlü,okul tuvaletine girince,sınıfa girince falan...evde de diş fırçasını ağzıma koyunca bile bir öğürme başlıyor bende...bir de yiyebildiğim ender şeylerden biri olan patates kızartması ve kaşarlı tost...midemde ikisinden başka bişey olmuyor genelde...patates kızartması zararlı biliyorum ama bir tek onu yemek istiyorum

sorma, patates konusunda ben de aynıyım. tokken düşününce bile kötü oluyorum ama acıkınca, hele kıtır kıtırsa, ketçap da varsa...

kocama kalmıyor tabakta:56::17:

ayy ben yokmusum :D lıstedeeee

sat 06 Nisan 2011
kesemde gpozukdu sukurler olsun kalp atıslarımızda
dogum 11 ocak

saol canım ...

cümlemizin hakkında hayırlısı valla dediğim gibi bu ikili üçlü test konusunda kafam epey karışık aslında 3 lüyü yaptırmayacam ama ikilide kararsızım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

canım neden yaptırma konusunda kararsızsın, çok önemli bence

hamilelikte kızartmaları pek önermiyolar canım malum epey yağ çekiyor ama şu durumda yiyecek başka bi alternatif yoksa bi süre idare ediceksin

selammm kızlar ben geldim geçmişe bi bakiim dedim gözüm kesmedi amma döktürmüssünüz yahu:111:
herkes nasıl benim günüm yine bulantılarla öğürüp böğürmekle geçti bu durum çok can sıkıcı hiç bişeyden zevk alamaz oldum:59:biran önce 3.ayımıdoldurup bu durumdan kurtulmak istiyorum tablodan bahsetmişsiniz kıslar ne tablosu yaw ben varmıyımo tabloda nerde o tablo göremedimde:51:

ben özel msj da attım ama burayada yazayım bari :)))

ultrason ölçüümüze göre 29 mart ( normal sata göre geç döllenmede oyuzden )
keseyide gördük kalp atışımızıda çok şükür :)))

tahmini doğum 10 ocak :)))

çizelgemdede yazdığı gibi buün 8+6 yız :)))) yarın 9 a başlıyoruz........

canım neden yaptırma konusunda kararsızsın, çok önemli bence

canım sonuçta herşey rabbimden çıkan sonucun %100 garantisi yok tam terside çıkabiliyo ve bişey çıksa tedavisi yok ve benim gebeliği sonlandırma gibi bi düşüncem yok herşey rabbimden rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar versin cümlemize ....

bunlardan dolayı kafamı bulandırmak istemiyorum allah korusun olumsuz sonuç alırsam geri kalan hamilelik sürecimi üzüntüyle geçirmek istemem ve araştırdığım kadarıyla çevremden bildiğim kadarıyla kesinliği yok mesela benim arkadaşıma daum sendromu var dediler bebeği alalım dediler sapasağlam bir kızımız oldu ...

rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelik ve evlatlar versin inş...

ayyy

ben kuzuma defter tutuyorum. hem de daha onun benimle olduğunu bilmeden başlamıştım. 13 nisanda başladım. 24 nisanda öğrendim.

13ünde benimle olduğundan o kadar emindim ki, ertesi gün kanda beta 0.00 çıktığında bile üzülmedim. kimse inanmadı bize. 24ünde ilk silik çizgiyi gördüm evde. üstelik adetime 4 gün vardı.yine kimse inanmadı.adet öncesi hormon yükselmiştir dediler. 26sında kanda 228 çıktı. 28inde 603...doktor 1000 olmadan net bir şey diyemem dedi. herkes doktora inandı.

9 mayıs pazartesine kadar bekledik. tam 2 hafta. jinekologa gittik. elimde fındığımın kese içinde resmi, kulağımda doktorun sesi "kalbi atmaya başlamış." babamızın yanına gittik. sonunda inandı.
bu arada ben ona yazdım. her gün. hala yazıyorum.

canım sonuçta herşey rabbimden çıkan sonucun %100 garantisi yok tam terside çıkabiliyo ve bişey çıksa tedavisi yok ve benim gebeliği sonlandırma gibi bi düşüncem yok herşey rabbimden rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ayıpsız kusursuz hayırlı evlatlar versin cümlemize ....

bunlardan dolayı kafamı bulandırmak istemiyorum allah korusun olumsuz sonuç alırsam geri kalan hamilelik sürecimi üzüntüyle geçirmek istemem ve araştırdığım kadarıyla çevremden bildiğim kadarıyla kesinliği yok mesela benim arkadaşıma daum sendromu var dediler bebeği alalım dediler sapasağlam bir kızımız oldu ...

rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı gebelik ve evlatlar versin inş...

katılıyorum. benim akrabam olan bir hanım. 40 küsür yaşında yıllar süren tedavi sonucu tüp bebekle hamile kaldı. ikili sonucu down olabilir demişler. o zaman adını bilmiyordum ama amniyosentez istemişlerdi sanırım. babası çıldırdı. "Allahtan gelene can feda. hasta olsa öldürecek miyim evladımı" dedi. çok şükür sapasağlam kızımız oldu. ama kadının 9 ayı rezalet geçti. korkuyla. ağlamakla...

canım nereden hesapladın?

ben internet hesabı değil de doktor hesabına göre dedim. hani 7 gün ekle sat a, 3 ay geri git yöntemi.

Back
X