2012 Ocak Anneleri

aralık annesiyim canlarım bende.. sizede bi hayırlı uğurlu olsun demek için uğradım.. nede olsa ortak yanımız var .. bizler kış bebeği doğuracağız inşallah...:66: :66: :66:

sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepinizi rabbim nazardan saklasın
:nazar: :nazar: :nazar:

1 hafta sonra 22527 mi :44: :53:
Baya yükselmiş o zmn..
2 günde bir çifte katlaması lazım seninki kaça katlamış maşallah valla :9:
Belki tek yumurta ikizleri olur seninki yani ikiside aynı kesededir..
Bebiş göründümü kesenin içinde?

cnm ben bi düşük yapmıştım...bu oran katlasın diye çok dua ettim..demek kabul oldu :)
şaka bi yana ama evt yüksek çıktı ...doktor bişi demedi ikiz tarzında yada çok yüksek diye...sadece kese oluşmuş dedi cnm bebek filan demedi..10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi okdr...

şeydaaaaaaaaaaa bebişinin adı denizmi olcak canım

Evet canım Allahın izniye Deniz olucak bebişimin ismi :52:

aralık annesiyim canlarım bende.. sizede bi hayırlı uğurlu olsun demek için uğradım.. nede olsa ortak yanımız var .. bizler kış bebeği doğuracağız inşallah...:66: :66: :66:

Teşekkür ederiz..
Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

cnm ben bi düşük yapmıştım...bu oran katlasın diye çok dua ettim..demek kabul oldu :)
şaka bi yana ama evt yüksek çıktı ...doktor bişi demedi ikiz tarzında yada çok yüksek diye...sadece kese oluşmuş dedi cnm bebek filan demedi..10 gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi okdr...

Bidahaki randevuda net belli olur o zmn cnm..
Duaların fazlasıyla kabul olmuş :9: :nazar:

allah yardımcın olsun..bende hep dua ediyorum bulantım olmaz diye...bende aynen çalışıyorum cnm...

baş ağrısı için çikolata ve kahve çekirdeği iyi geliyormuş diye duydum..işllh faydası olur...
benim bel ağrım acayip..doktor minoset verdi ama yinede içmememye çalışıyorum...eşinede geçmiş olsun...
aa çikolataya bayılırım ama nedense bayadır yemiyorum. şu kahve dünyasında satılan kahve çekirdekli drajelerden alalım iyi gelecekse cidden. benim başım normalde hiç ağrımazdı ama bugun hiç durmadı.
Hayatta izleyemem mümkün değil, zaten sezeryan olucam ben, normal doğum düşünmüyorum.

Zengefili çok tüketmek zararlı, ama limonla az kaynatmanın ya da şekerinin zararı yokmuş, bana öneren de bir doktordu, internette de gebelik sitesinde okudum yine doktor öneriyordu, ama yine sen bilirsin canım, ben de çok temkinliyim, iyice araştırmdan alma.
canım doktor tavsiye ettiyse doğrudur. migroslardan alayım bari çok bulandığında işe yarar. sağol tavsiyen için :34:
kızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez :2::2:
canım bende o testleri yaptırdım ama daha elime geçmedi arkadaşım tlf da değerlerin normal olduğunu söyledi. bende olsaydı karşılaştırma falan yapardık. bu değerlerin anlamlarını da hiç bilmem kı doktor yada hemsire bı yakının yokmu canım yardım alabileceğın.
amin ...ben 23 yaşımdayımm oğlumu 19 yaşımda aldım kucama buda 23 yaşımda olcak inşlhhh seninde mi ikinci olcak
hımmbir genç anne daha. hayırlı olsun canım :nazar:
ıgm pozitif yani kritik olan:( olması gereken 0.8 benimki 1.2 çok korkuyorum
telaşa kapılma hemen lütfen. gerçekten sınırda bile olsa artık herşeyın tedavısı var doktorlar önlemlerını alacaktır mutlaka. zaten bu testlerın amacı da önlem almak değilmi?
Kızlar, arada bir kan testlerimizi tekrarlatalım..

dün hamilelik topiğinde bi bayanı okudum çook çok üzüldüm:5:

ya ne olmuş ki?

Evet canım Allahın izniye Deniz olucak bebişimin ismi :52:

Teşekkür ederiz..
Aminn inşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi..

Bidahaki randevuda net belli olur o zmn cnm..
Duaların fazlasıyla kabul olmuş :9: :nazar:

amin işllh cnm.....
haftaya ctesi gidicem...

kızlar merhaba,

ben de bebişime sizin takvimlerden istiyorumm :17:
bebeğim sat 21.03
allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Imm muhteşem ya o zamann hi hi hi bu benim işime gelcek severim zaten fazlasıyla çikolatayıı :32:

Ahhh o günleride görelim hayırlısıylada..
Şuan azaldı Allahıma binlerce şükürler olsunki canım ama fazlasıyla yokluyolar özellikle sabah ve kahvaltıdan bi kaç saat sonra.. :50:
şeydacım bence püf nokta mümkün olduğunca mideyi boş bırakmamak.. ufacık da olsa bişeyler atmaya çalış ağzına..
evet canım yüksek tansiyon kadar zararlı değil belki ama bunada dikkat edilmeli bo sıvı alınmalı.fazla ayakta kalınmamalı.birde mümkün oldukça sol yana yatılmalı.tuzlu ayran vede dediği gibi domates tuzlayıp yiyebilirsin:34:çünkü sersemlik ,bayılma titreme yapabiliyor.anden düşebilirsin.:83:
haklısın canım..
ay üçüzmü.....nekdr güzel bi haber....Allah bağışlasın hepsini....keşke benimde ikiz yada üçüz olsaaa...

hemen belli olur değilmi ikiz olsa..ben henüz kesesini gördüm okdr...ikizde iki kesemi oluyo kızlar????
sağol canım :) şeydanın dediği gibi, tek yumurta ikizleri tek kesede olabiliyor.. benimkiler hepsi farklı kesede.. :)

Çift yumurta ikizleriyse farklı keselerde oluyolar tek yumurta ikizleriyse tek kesede oluyolar cnm..
Ama burda bitane arkadaş ilk gittiğinde değil 2. gittiğinde görmüştü 2. kesesini öylede olabiliyo yani..
O yüzden ben son gittiğimde sordum doktora tek kese dimi diye :9:
:60:
aylincim geçmişi okumadığım için farketmemişim durumunu canım umarım böyle biseçim yapmak zorunda kalmassınız:(
amin adaşım, çok sağol..
bende sorayım ozmn :))
beta hcg bide çok yüksek çıkıncada ikiz diyormuşlar ama nedkr bilmem....
genellikle, ama kesin diil..
evet ya gerçekten 3 tane kesemi var acaba her bebek ayrı kesede büyürmüş çünkü..ben gittiğimde henüz kesesi oluşmamıştı.benim arkadaşlarım sürekli ikizin diyip duruyorlar.ay ben ikitane olsa kalpten giderim herhalde çalışıyorum bakmak çok zor olur.ama herşey nasip gene...:26:
benimkiler öyle :)
benim bhcg yüksekti adetim 3 gün geçmişti 2342 çıkmıştı ama tek kese göründü daha sonrada gözükme ihtimali olabiliyormuş ailemdede ikiz var belliolmaz belki bi sürpriz daha çıkar karşıma hahaha senin değerin kaçtı?
hiç belli olmazz :)))
cnm benim geciktikten 1 gün sonra 186 çıktı...1 hafta sonra tekrarladım 22527 çıktı...böle süprizlere can kurban...bizde ama hiç ikiz yokk
canım o 2527 falan olmasın :53: benim 4+4 te 4531 çıkmıştı..

amin canım çok sağol, güzel dileklerin senin için de olsun :)

1 hafta sonra 22527 mi :44: :53:
Baya yükselmiş o zmn..
2 günde bir çifte katlaması lazım seninki kaça katlamış maşallah valla :9:
Belki tek yumurta ikizleri olur seninki yani ikiside aynı kesededir..
Bebiş göründümü kesenin içinde?
senin beyeğı yüksekmiş ya...:52:çoğul gebelik olma çok yüksek.bence.benimde 1 hafta geçmişti 1933 tü...
çoookk teşekkür ederim canım saol zahmet olacak sat 2 nisan doğum tarihi 5 ocak:71:
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pr___.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pf___.png
canım benim 2 tane yaptım hangisini istersen artık...

amin işllh cnm.....
haftaya ctesi gidicem...

İyi haberlerle gelirsin inşallah bizimlede paylaşırsın..

kızlar merhaba,

ben de bebişime sizin takvimlerden istiyorumm :17:
bebeğim sat 21.03
allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun aminn inşallah saol..

şeydacım bence püf nokta mümkün olduğunca mideyi boş bırakmamak.. ufacık da olsa bişeyler atmaya çalış ağzına..

Haklısın canımda sabah kahvaltısını bile zarla zorla yiyorum zorladığımda daha da kötü oluyorum napcam böle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun vallahi bi atlatsaydım şu bulantıları hayırlısıyla :50:

senin beyeğı yüksekmiş ya...:52:çoğul gebelik olma çok yüksek.bence.benimde 1 hafta geçmişti 1933 tü...

Benim değil o değer canım karıştırdın sanırım :9:

haklısın canım..

sağol canım :) şeydanın dediği gibi, tek yumurta ikizleri tek kesede olabiliyor.. benimkiler hepsi farklı kesede.. :)

:60:

amin adaşım, çok sağol..

genellikle, ama kesin diil..

benimkiler öyle :)

hiç belli olmazz :)))

canım o 2527 falan olmasın :53: benim 4+4 te 4531 çıkmıştı..

amin canım çok sağol, güzel dileklerin senin için de olsun :)

hayır cnmm gerçekten 22527...ama doktor neden şaşırmadı....:26:

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pr___.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pf___.png
canım benim 2 tane yaptım hangisini istersen artık...

ayy şimdi siz böle diyince içime kurt düştü olurmuki????

İyi haberlerle gelirsin inşallah bizimlede paylaşırsın..

Hayırlı olsun aminn inşallah saol..

amin cnmm...paylaşırım işllhhh

Back
X