2012 Ocak Anneleri

belfıtığın varmıydı canım

bel fıtığım yoktu allah korusun yaa fıtık falan olsa belden vurmazmı bu sadece sol kalçamda çok kötü yaa üstüne basamıyom bu geçmezse ilerki aylarda ne yapacam belkı normal doğum yapmamı bile etkiler die düşünüyorum fıtığım yoktu yani düşmedimde üztüne birden oldu:43::43:

kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüü:43::43: allah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:

canım bende de olmuştu aynısı birkaç gün çektim ben onu merdiven çıkarken oturup kalkarken sanki kramp gibi bişeyler giriyordu kalçama sağ tarafa..sonra baktım internetten magnezyum eksikliği falan diyor ama genelde sonraları görülen bişeymiş bu neden oldu anlamadım ama iyiyim bugün artık olmuyor,geçer seninde inşallah

canım bende de olmuştu aynısı birkaç gün çektim ben onu merdiven çıkarken oturup kalkarken sanki kramp gibi bişeyler giriyordu kalçama sağ tarafa..sonra baktım internetten magnezyum eksikliği falan diyor ama genelde sonraları görülen bişeymiş bu neden oldu anlamadım ama iyiyim bugün artık olmuyor,geçer seninde inşallah

aaa magnezzyum dedin aklıma geldi..dün doktor bana elevit ile magnezyum verdi..

Eğer 1/250 deyse risk senden niye amniosentez istediki cnm riskli gurupta değilmişsin sonuçta..
İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz cnm yaa gerçi doktor demedi bidahaki geldiğinde ikili tarama testi yapıcaz diye yapmıcakmı acaba :44:

canım risk grubunda olmamak için 1/250 nin üzerinde olmak gerekiyor ben anlatamadım tam olarak:)belki senin drun yaptırmaz bazı drlar sadece üçlü test yaptıryorlar çünki ben amniosentez yaptırmadım ama 2.düzey usg çektirmiştim orda sorun olmadığı anlaşıldı ve benim dönemimde (2008 ağustos annelerinde)bir çok arkadaşımda ikili testte risk çıkmıştı amniosentez yaptıranda oldu yaptırmayanda ama çok şükür hepimizin yavruları sağlıkla doğdu o yüzden ikili teste ben pek güvenmiyorum ama yaptırcam drum istedi:)

bel fıtığım yoktu allah korusun yaa fıtık falan olsa belden vurmazmı bu sadece sol kalçamda çok kötü yaa üstüne basamıyom bu geçmezse ilerki aylarda ne yapacam belkı normal doğum yapmamı bile etkiler die düşünüyorum fıtığım yoktu yani düşmedimde üztüne birden oldu:43::43:

canım bel fıtığında belde ağrı oluyor ve kalçada şiddetli bir ağrı bazen bacağının üstüne bile basamıyacak derecede inşşş değilsindir druna bi danış bakalım ne dicek

canım risk grubunda olmamak için 1/250 nin üzerinde olmak gerekiyor ben anlatamadım tam olarak:)belki senin drun yaptırmaz bazı drlar sadece üçlü test yaptıryorlar çünki ben amniosentez yaptırmadım ama 2.düzey usg çektirmiştim orda sorun olmadığı anlaşıldı ve benim dönemimde (2008 ağustos annelerinde)bir çok arkadaşımda ikili testte risk çıkmıştı amniosentez yaptıranda oldu yaptırmayanda ama çok şükür hepimizin yavruları sağlıkla doğdu o yüzden ikili teste ben pek güvenmiyorum ama yaptırcam drum istedi:)

Ay çok şükür sorunsuz almışsın bebişini kucağına..
Korktum biraz yaa ama istiyorum yaptırmayı :5:

kızlar arkadaşlardan biri kasıkta seyirmeden söz etmiş. pazar günü ben de sol kasığımda bunu hissettim böyle pıt pıt bişey eşime de gösterdim hatta. ne olduğuna da anlam veremedim :26:

İnşallah canım..
Bakalım gittiğimde öğrenicem yaptırcakmı yaptırmıcakmı dayanamazsam telefon açıp sorcam artık :9:
Biraz fazla meraklımıyım ne :1:

canım merak etme okadar normal kontrol gibi yapılır zaten oda..ben iki doktora gtiim ikisi de bişi demedi ikili testten bahsetmediler.sanırım zamanı gelince yapar doktorun..14 haftaya kadar zamanı var..

kızlar arkadaşlardan biri kasıkta seyirmeden söz etmiş. pazar günü ben de sol kasığımda bunu hissettim böyle pıt pıt bişey eşime de gösterdim hatta. ne olduğuna da anlam veremedim :26:

Evet benimde eşim elini getirdiğinde hissetti ama doktordan geldiğim gün çok fazla hissettim bi kaç gündür hissetmiyorum..

canım merak etme okadar normal kontrol gibi yapılır zaten oda..ben iki doktora gtiim ikisi de bişi demedi ikili testten bahsetmediler.sanırım zamanı gelince yapar doktorun..14 haftaya kadar zamanı var..

Canım ben geçen cumartesi gittim 6+6daydık o zmn bidahakine 1 ay sonra dedi o zmnda 11+2 oluyoruz Allahın iznyle söylemedi bidahakine 2li test fln diye o yüzden tedirgin oldum..

uçuk anne adayııı bebişinn büyüyünce rapcı olursa görürsünn ozmann...

oooo anneee nabersinn dostuummmm :27::27::27: falann olur yanii :):):)sende böyle kalırsınn:37::82:

ayy bayılıyorum sagoya ben ama :D
hayırlısı artıkın :)

kızlar akşam yemeğinde ne tür besleniyorsunuz? çorba,yemek,salata vs.. ben hala doğru düzgün bişey yiyemiyorum genelde tost, kuru kuru pilav, salata..bir de patates kızartması onu da araştırdım kesinlikte hamileyken tüketmeyiniz diyor...akşam yemeklerim böyle aynı şekilde sabah kahvaltısı da zorla yediğim bir tostla yapabiliyorum...halsizliğim var biri bahsetmiş bende de oluyor tansiyon düşüklüğü kalbim ağzımda çarpıyor sanki azcık yürüyünce...yemek olayını ne yapıcam bilmiyorum her hafta en az 2 gün kırmızı et,tavuk.çorba yemem gerekirken ben yiyemiyorum...canım hiçbirşey istemiyor...
ahh ahh oglen 3den sonra asla beslenmıyorum cnm ben
ve ısın kotusu balıgı hıc sevmıyorum normaldede :))
Doktorumla konuscam balyag tabletı versın olmazsa :5:

Az önce akşam yemeğimi yedim, beyaz peynirli yağsız tost
Dün sade pizza
Önceki gün hiçbir şey
Ondan önceki gün yoğurtlu makarna
Sıralamayı aynen bu şekilde 2 hafta geriye kadar çekebilirsin çünkü son 2 haftadır sadece bunlarla besleniyorum :50: ne yazık ki başka hiç bir şey yiyemiyorum
cnm dktorunla bu durumu gorustunmu
eger cok besınsız kalırsan serum gerekebılır bılıyorsun dımı
cok dıkkat et kendıne cnm

Çocuğa klasik müzik falan dinletmek lazım şimdi dimi ennnnneeeeeem beni çok fena bozar :37:
John Lennon, Elvis Presley falan dinletsem olmaz mı, onlar da klasikleşmiş adamlar sonuçta :60:
Klasıkmııı :26:
Denıcem söz :emir_bebek: :nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüü:43::43: allah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:
Cnm kuyruk sokumun agrıyor olmasın ?
tam kalcanın ortasındakı kemık ?

Evet benimde eşim elini getirdiğinde hissetti ama doktordan geldiğim gün çok fazla hissettim bi kaç gündür hissetmiyorum..

Canım ben geçen cumartesi gittim 6+6daydık o zmn bidahakine 1 ay sonra dedi o zmnda 11+2 oluyoruz Allahın iznyle söylemedi bidahakine 2li test fln diye o yüzden tedirgin oldum..
canım bende dün gittim10.haftadayım bide..bana da denmedi..ama sonuçta biz biliyoruz..sen bir dahaki gidişine sor yapılıcak mı diye.

canım bende dün gittim10.haftadayım bide..bana da denmedi..ama sonuçta biz biliyoruz..sen bir dahaki gidişine sor yapılıcak mı diye.

Sorucam cnm zaten 11. haftanın içinde oluyorum yapılmasınıda istiyorum diycem yapmazsa naparım bilmiyorum başka doktora gidip yaptırırım heralde..

Back
X