ya arkadaşlar grup bu ne varki biz ortak bi duyguyu paylaşıyoruz kım görürse görsün![]()
öyle diyosunda benim hamileliğimden haberi olmayanlar var..bende şimdilik haber vermiycem..neden her yorumumu görsün herkes..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar grup bu ne varki biz ortak bi duyguyu paylaşıyoruz kım görürse görsün![]()
canım denedim olmuyor..anasayfamdan kaldırırdım genelde..yada görülmesini engellerdim..ahmileyiz bizze de yorum yapıyorum ama görünmüyor..sanırım bu gurubun ayarları ile ilgili olabilir..sende bak istersen seninki siliniyorsa problem yoktur belki..
Tatlım grubun duvarında yazdığın yazının sağ tarfında bi çarpı oluşuyo oraya doğru götürdüğünde mouse ordan gönderiyi kaldır diyip silebilirsin..
Bide o çıktıysa bundan sonra her paylaştığın çıkar o zmn onu gizlilik ayarlarından fln bi şekilde düzeltip yaptıklaırnın anasayfada gözükmemesini sağlayabilirsin..
Canım daha söylemediği kişiler varsa veya öğrenmesini istemediği kişiler o yzden istemiyo olabilir..
canım denedim olmuyor..anasayfamdan kaldırırdım genelde..yada görülmesini engellerdim..ahmileyiz bizze de yorum yapıyorum ama görünmüyor..sanırım bu gurubun ayarları ile ilgili olabilir..sende bak istersen seninki siliniyorsa problem yoktur belki..
Tatlım şimdi duvara Selam kızlar yazdım anasayfada çıktı evet ama bu yazıyı sadece grup üyeleri görebilir..
Hatta eşimin facesine girip anasayfadan baktım yazı gözüküyomu diye gözükmüyo güzelim..
sende gözüküyor ama başka facede gözükmüyor yani..
bakayım birazdan artık..
ama ben ayarları yaptım canım bu gurubu ana sayfa menüsünde asla gösterme die işaretledim zaten grup ayarlarında başka ayar yokki anasayfada görünmesiyle ilgili
hoşgeldin canım ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın?
aynenn..
Aylin oğlun çok tatlı maşallhhhh![]()
benimkini göremiyosun o zmn cnm :44:
Tatlım şimdi duvara Selam kızlar yazdım anasayfada çıktı evet ama bu yazıyı sadece grup üyeleri görebilir..
Hatta eşimin facesine girip anasayfadan baktım yazı gözüküyomu diye gözükmüyo güzelim..
tam ben dicektım canım çok sağol sadece grup üyeleri yaptım ben bizim anasayfada görünüyo ama diğer arkadaşlarımız görmuyo paylaştıklarımızı
teşekkürler cnmmm bende iyiyim sadece çok yoruluyorummm o kadar birde ben akşamdan akşama giriyorum bakıyorum sayfalar çoooooooookk ilerlemişşş doğal olarak okuyamıuorumm onları okusam gece yazışmadan yatacağımm. Eeee doğal olarakkk sizlerin yazdığı bilgileri öğrenemiyorum bennnnnnnnnnnnnnnn
tam ben dicektım canım çok sağol sadece grup üyeleri yaptım ben bizim anasayfada görünüyo ama diğer arkadaşlarımız görmuyo paylaştıklarımızı
selam bayanlarrrrrrrrr
hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizzzz, inş. sımsıkı tutunurlar annelerinesu gibi akıp geçsin zamanınız... biz haziran annelerine de dua edin, sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza... 13 günümüz kaldı
![]()
bu yaptığınız nedir anlamadım bennnnnnnnnn
sadece 7 kişiyiz![]()
kızlar videomu görmedinizmi amaaa![]()
amin canım teşekkürler. biz de doğan bebeklerimizin resimlerine bakıyoruz henüz
Amin iyi dileklerin için teşekkür ederiz..
Allah bi avazda kurtarsın hepinizi sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah..
Bizede bebeklerinizle güzel resimlerinize bakmak kalır.
Facebookta grup kurduk cnm o..
Evet ya malesef..![]()
amin canım teşekkürler. biz de doğan bebeklerimizin resimlerine bakıyoruz henüz![]()