kızlar nerdesınız yeni üyeler beklıyoruz Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
linke tıklayınca kendi anasayfama yönlendiriyor ben göremiorum grubu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerdesınız yeni üyeler beklıyoruz Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
KADINLAR KLUBÜ OCAK ANNELERİ
Hadi grubu kurmuşken canlandıralım, siz üye olun akşam evde kontrol edicem kaç kişi olmuşuz![]()
benide listeye ekleyebilirmisini. lütfensat 17 nisan doğum 22 ocak.bebeğin halen kesesi görülmedi...4 haziran konrol güm.
linke tıklayınca kendi anasayfama yönlendiriyor ben göremiorum grubu
günaydın kızlar
herkesin kandili mübarek olsun.
bende facebook sayfasına ulaşamıorum linkten. arama yapınca da çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz?
ay hayatım çıldırıcam bulamıyorum![]()
ocak anneleri yok kadınlar kulübü ocak anneleri de yok :84: :84: :84: 2011 ARALIK - 2012 OCAK ANNELERİ var o mu
BENİMDE sat 18 nisan ama doktor bana cumartesi gittiğimde 5 haftalık demişti...geç döllenmeyle alakalımı acaba??? bende ona göre doğum tarihi 27 ocaktır diye düşündümm:26:
benide listeye ekleyebilirmisini. lütfensat 17 nisan doğum 22 ocak.bebeğin halen kesesi görülmedi...4 haziran konrol güm.
geç döllenmedir.birde ben regliden hemen sonra eşimle dargındım birlikte olmadık 1 hafta kadar...o yüden benim geç oldu.ama hemen tutmuş demekki
burdan ben bu dersi aldım bir daha küslük yok.bak hamiş kaldım..
seninkisi ise geç döllenmiştir.
![]()
çabucak geçer inşallah şeydacım..
Haklısın canımda sabah kahvaltısını bile zarla zorla yiyorum zorladığımda daha da kötü oluyorum napcam böle bilmiyorum Allah yardımcımız olsun vallahi bi atlatsaydım şu bulantıları hayırlısıyla![]()
bence doktor tahmin etmiştir, sanırım raporu yazan baştaki 2 rakamını hatayla iki kere basmış.. birden o kadar fırlamamıştır.. hakkında hayırlısı olsun, ikiz istiyosan ikiz çıkar inşallah canım :)hayır cnmm gerçekten 22527...ama doktor neden şaşırmadı....:26:
evet edacım bence de doğumdan sonra ilgilenemezsin... tamam çok erken alınmasın ama son aylara bile bırakmamalı, ağırlaşcaz iyice çünkü... ya eşya alındı diye olmamıştırki o anlattıkları, Allah öyle takdir etmiş... herkes alıyo eşya, bişe olmuyo, bi tanesi olunca eşya aldı da oldu deniyo... Allah korusun evlatlarımızı..normalde kayınvalıdem bişeyıme karışmaz karıştırtmam çünkü eşimde karıştırmaz ve annesinin sözüne gitmez yanlış anladınız sanırım yada ben yanlış anlatttım sadece bu konuda biraz sabit fikirli oldular eşimin amcasının ilk bebeği ölmüş 9 ay bi sorun yok doğum yapacağı gün karnında ölmüş bebeği beşik falan almışlar çok üzülmüşler falan bunu örnek verdiler bana ama böylede düşünürsek hiç bişey almammız lazım biraz allaha tevekkül diyorum ben hep her konuda özellıkle bebeğim allah emanet rabbim ne buyurursa o ilk aylarda bende bişey almaya taraftar değilim ama doğduktan sonrada nasıl hem maddı dediğiniz gibi hem ben ilgilenemem bi kaç ay geçsin bakalım ben eşime yavaş yavaş empoze ederım onlarda burunlarını sokarlarsalafı oturtur sustururum artık
sedacım burger ben de çok severdimm :) artık yeme amaaoff kızlar
burgerdan fıx menumu yedım ve fenalardayım
bulantı bır yana yanmam cok var
sanırım buqunden sonra fena sekılde akıllanıcam heralde
Ayyy berbatım ıkı saattır :S
canım lahmacun yeme, ne kattıklarını bilemiyosun, yiceksen etli pide falan ye bence..kızlarr benimm canımm acayip lahmacun çekiyoo yaaa ...:):)öyle böyle değill vallahii yaaa..yan tarafta lahmacuncu var onlarda 1 saattte çıkartıyolarrr..
canım benimde genelde öyle oluyor eşimin zorlamasıyla bazen sulu yemek yemeğe çalışıyorum ama oda acayip midemi bulandırıyor sonra öğürme falan başlıyor...tost,makarna,pilavla beslenme çalışıyorum, ne olcak bilmiyorum sebze et yemem gerekirken yiyemiyorum,sıkıntı oluyor bende bebeğimi besleyemiyorum diye korkuyorum...
kızlar doktorlar ilk 3 ayda yiyemeseniz de bebek sizden beslenir diyo hep.. bebişleriniz lazım olanı alıyodur, stres de zararlı, rahat olmaya çalışınBen de üzülüyorum tabi, hiç böyle hayal etmemiştim, her gün etimi meyvemi sebzemi yiyecektim, hatta öğrendikten sonra 1 haftada öyle bir besiye çektim ki kendimi 2 kilo aldım, sonra iştahım bıçak gibi kesildi, bulantı da başlayınca 4 kilo verdim, hiçbir değerli besin geçmiyor midemden, ama çare yok beklicez![]()
haklısın canım ya..
Bende oluyo canım o çarpıntı ben bahsetmiştim..
Bende beslenemiyorum doğru düzgün üzülüyorumda ama yapıcak bişey yok napalım bizde istiyerek yemiyo değiliz..
Bulantılarımız,tiksinmelerimiz geçince acısını çıkartırız inşallah..
Ya kızlar bu arada bişey istiycem sizden lütfen canınınızın çektiği şeyleri,tarifleri falan paylaşmayın lütfen sonuçta burası hamile topiği benim canım çekmiyo midem feci bulanıyo ama çeken alamayan veya yapamayan olabilir onlarıda düşünmek lazım..![]()
![]()
bende de bazen bel ağrısı oluyo.. ama ben üçüz olduğundan rahim hızlı büyüyo diye mi acaba diye düşündüm.. ama olurmuş ilk aylarda da bel ağrısı..ay kızlar o nefes darlığı bendede oluyo valla azcık bi şey yapım nefes nefese kalıyorum bide gece belim ağrıyo dr erken daha dedi hatta kuzenim var oda geçen sene doğum yaptı oda erken bunlar için diyo ama neden anlamıyorum ...........
canım ilaç vermediine göre ciddi sorun alacak kadar diil.. geçmiş olsun, inşallah çabucak normale döner..kızlar nasılsınız..bende tiroid çıktı yaa...korkuyorum..takibe aldı doktor ilaç vermedi..sizinki nasıl çıkmıştı benimki düşük..![]()
offffkızlar bugün bir olay oldu ben çok üzüldüm ya..
öğretmen arkadaşlarım çok dikkatli olsunlar lütfen..çok yakın arkadaşım doğumuna bir ay var yok..bahçede ders yapıyormuş..aptal çocuğun biri basket topuna bir tekme atmış kızın karnına gelmiş.hemen yolladık artık..elim ayağım titredi ya bana olmuş gibiydi..bebeğin kafasına geldi diyodu..inşallah bişi yoktur..
çok geçmiş olsun canım.. önemli bişe olduunu sanmam ama doktoruna danış yine de...kızlarrrrrrrrrrrrrr bana yardımcı olunnn lütfennnnnnnnnnn :84::84::84: benım nerdeyse 1 haftadır sol kalçam ölddüüüallah korusun topal gibi oldum oturuyyorum kalkınca basamıyom sol bacağımın üztüne kalçamın orta yerine kramp mı desem ne desem acayip ağrı vuruyo hergün oluyo nedir bu bilen varmı :26::26:
bana da elevit verdi, folik asiti bırakcam mı şimdi? doktora sorcam bugün gerçi...aaa magnezzyum dedin aklıma geldi..dün doktor bana elevit ile magnezyum verdi..
bu linkten çıkmıyo grup ??
çok sağol canım.. inşallah siz de sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi...selam bayanlarrrrrrrrr
hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizzzz, inş. sımsıkı tutunurlar annelerinesu gibi akıp geçsin zamanınız... biz haziran annelerine de dua edin, sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza... 13 günümüz kaldı
![]()
kızlar benim göbeğim çıkmaya başladı sanırımyani şişkinliktir diyorum ama sabah kalkınca da şişkinlik olur mu yahu
üçüzlerde ne zaman çıkıyo acaba
kızlar geçmişi bitiremedim
bence doktor tahmin etmiştir, sanırım raporu yazan baştaki 2 rakamını hatayla iki kere basmış.. birden o kadar fırlamamıştır.. hakkında hayırlısı olsun, ikiz istiyosan ikiz çıkar inşallah canım :)
...
tam ismi KADINLAR KULÜBÜ OCAK ANNELERİ ben şirketten giremediğim için lik gönderemiyorum, üye arkadaşlar ya da grup kurucumuz Eda yardımcı olabilir misiniz?
selam hamişler benide ekler misiniz listeye sat 12 nisan. Gecen hafta keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymak için gidecegiz doktora allahım sen meleklerimiiz koru yarabbim. Bu arada herkese hayırlı kandiller kızlar.
canım sabah kalktığında da oluyo mu o şişlik?canım benimki tek, ayrıca 4 kilo kaybım var, ama her gören hamile misin diyor, karnım kocaman oldu, bebekten değilse de ödem - şişlik var bende
doğru demekki canım :) o zaman çoğul olabilir, hayırlısı olsun balımhayırlısı cnm ama önce asistan telefonla labaratuvarı aradı faxlarmısınız sonucu diye..ve telefonda fax gelmeden önce çok yüksek çıkmış dediler...öyle bişey olsa ozmnda farkedilirdi hata diye düşünüyorum..dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun...
böyle de baktım hiç sonuç çıkmadı :26:bu şekilde bulabildiniz mi? ben dün akşam aynen böyle arayarak girmiştim
canım benimki tek, ayrıca 4 kilo kaybım var, ama her gören hamile misin diyor, karnım kocaman oldu, bebekten değilse de ödem - şişlik var bende