2012 Ocak Anneleri

Güzel annişlerrr ben her şeyi size sorduğumdan bunuda sormak istiyorummm..

Bu sorulmaz kişinin maneviyatı ile ilgilidir ama sormak istiyorummm. Samimiyetinizi çok iyi hissettiğimdenn

oruç tutacak olan varmı aranızda.

kandilde mi ramazanda mı ben bugün tutuyorum şimdilik bi sorun yok ama akşam üstü vurur biraz olsun Allah yardımcımız olsun ramazanda da iyi olursam mutlaka tutacağım Allah'ın izniyle...

yaa bide buu video izlediğimiz sitelerde videoların altına yazmıyolarmıı reklamlarıı deli oluyorumm yaa yorumdan çok reklamm varr ne reklam meraklısı bir milletmişizz yaaa :):27:

merhaba arkadşlar uzun zamandır giremiyordum topiğe bir haftadır evde raporluydum kahverengi akıntım olmuştu hala oluyor zaman zaman doktorum progestan iğne ve istirahat vermişti bulantılarım içinde serum taktırdık dün kontrole gittim bebeklerin durumu iyi çok şükür ama galiba ben ocak annesi olmayacağım doktorum ikiz olduğu için erken doğarlar aralık ayında diyor yine zaman zaman burayıda ziyaret ederim hepiniz sağlıklı bir gebelik geçirir ve inşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız

merhaba arkadşlar uzun zamandır giremiyordum topiğe bir haftadır evde raporluydum kahverengi akıntım olmuştu hala oluyor zaman zaman doktorum progestan iğne ve istirahat vermişti bulantılarım içinde serum taktırdık dün kontrole gittim bebeklerin durumu iyi çok şükür ama galiba ben ocak annesi olmayacağım doktorum ikiz olduğu için erken doğarlar aralık ayında diyor yine zaman zaman burayıda ziyaret ederim hepiniz sağlıklı bir gebelik geçirir ve inşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız

geçmiş olsun canım umarım sağlıkla alırsın bebişlerini kucağına

geçmiş olsunn canımm.. inş bebişleri sağ sağlim kucağına alırsınn..

bu arada geçmişi okurken görmüştüm unuttum yazmayı bir arkadaş bebek solda ise erkek sağda ise kız demiş. ama bunun tam tersi olcak. eskiler solda ise kız sağda ise erkek derlermiş :34:

kızlar aklıma bişe geldi hemen geldim yazmaya, kimdi hatırlamıyorum, bi arkadaş köy yoğurdu yediğini yazmış, biz de yakın köyler olduğundan süt getirtebiliyoruz, doktora sordum, kaynatarak kullanabilirsin ama köyden hazır ürünleri sakın kullanma dedi, mesela yoğurt getirtme, evde kendin kaynattığın sütle yapabilirsin dedi.. ben zaten kendim yapıyorum yoğurdu.. bilgi vereyim dedim.. aman dikkat.. marketten aldıklarımızda sorun yok zaten.

aylint sen üçüz bebiş bekliyosun göbişinin çıkması normaldir bence canım :34:
benim de akşam yemeklerden sonra gaz olduğunu düşündüğüm bi şişkinliğim oluyor ama onun dışında yok henüz bişey
benim de akşamları daha çoktu ama sabah pek bişe olmuyodu da son zamanlarda sabahları da şiş kalkıyorum, eşim bebeklerdendir diyo.. tam göbek deliğimin civarı hafif sivri çıktı, hatta biraz üstüne doğru :49: amanın, şimdiden çıkarsa napcem ben, hayırlısı bakalım...
kandilde mi ramazanda mı ben bugün tutuyorum şimdilik bi sorun yok ama akşam üstü vurur biraz olsun Allah yardımcımız olsun ramazanda da iyi olursam mutlaka tutacağım Allah'ın izniyle...
tatlım ben de tutmak isterim ramazanda ama, malum bi de üçüz, bi de yaza geliyo, günler uzun, hava sıcak.. bakalım, o zamanki durumuma göre karar vericem sanırım...
canım çok geçmiş olsun, bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah :nazar: sen de ikiz annesisin, benim gibi çoğul gebelik görünce sevindirik oluyorum :)) ve evet ben sanırım aralık annesi bile olamıcam, kasımda da tutabilirsem onları karnımda süper olucak sanırım, Allaha emanet bebeklerimiz... Allahım korusun hepimizinkini...
zynp34 geçmiş olsun cnm...sağlıklı olsunlarda aralık -ocak farketmez...
kasım-aralık-ocak farketmez di mi :)
ben de ocakta olması pek mümkün olmamasına rağmen burdayım, çünkü bu zamanlarda çoğul-tekil aynı süreçlerden geçiyo bebişlerimiz..

merhaba kızlar cnm acayip sıkkın :31: koltugumun altıda ve göbegimde dik olarak degil yatak olarak kahve rengi leke var sanki yanık lekesi gibi yaa yüzümdede çıkarsa
yaa leke için erken degilmi 2,5 aylık olduk daha :59:

kızlar aklıma bişe geldi hemen geldim yazmaya, kimdi hatırlamıyorum, bi arkadaş köy yoğurdu yediğini yazmış, biz de yakın köyler olduğundan süt getirtebiliyoruz, doktora sordum, kaynatarak kullanabilirsin ama köyden hazır ürünleri sakın kullanma dedi, mesela yoğurt getirtme, evde kendin kaynattığın sütle yapabilirsin dedi.. ben zaten kendim yapıyorum yoğurdu.. bilgi vereyim dedim.. aman dikkat.. marketten aldıklarımızda sorun yok zaten.

..
canım ben demiştimm ama benim yoğurdumu annem yapıyo o konuda rahatımm yanii canım annem temiz temiz yapıyo yolluyoo zaten ben diğer yoğurtlardanda yiyemiyorumm tadı bi tuhaf geliyor bana... he bide şu var canım ne güzel sen kendin yapıyosun ama kendi yapmadan hazır alanlara bende bişey söylüyeyimm.. hazır yoğurtlarda gıda tutkalı olduğunu biliyorumm.:26:

bu arada geçmişi okurken görmüştüm unuttum yazmayı bir arkadaş bebek solda ise erkek sağda ise kız demiş. ama bunun tam tersi olcak. eskiler solda ise kız sağda ise erkek derlermiş :34:
benim sol tarafta kistim var bebek o kısımda olamaz:) bu durumda ney acaba :66::66::49:

canım ben demiştimm ama benim yoğurdumu annem yapıyo o konuda rahatımm yanii canım annem temiz temiz yapıyo yolluyoo zaten ben diğer yoğurtlardanda yiyemiyorumm tadı bi tuhaf geliyor bana... he bide şu var canım ne güzel sen kendin yapıyosun ama kendi yapmadan hazır alanlara bende bişey söylüyeyimm.. hazır yoğurtlarda gıda tutkalı olduğunu biliyorumm.:26:

canım evde kendi yapanlar zaten iyice kaynatıp yapıyolardır ama ben başka yerden zaten normalde de almam pastörize edilmiş sütten yapılması çok önemli hele bu dönemde

Canım, doğru söylüyorsun da İstanbul gibi yerde ne süt ne de yoğurdun doğalını bulmak mümkün, mecburuz hazır almaya, bebek doğduktan sonra günlük şişe sütlerden alıp evde yaparım diye düşünüyorum ama şu an çalışırken mümkün değil :50:

merhaba kızlar cnm acayip sıkkın :31: koltugumun altıda ve göbegimde dik olarak degil yatak olarak kahve rengi leke var sanki yanık lekesi gibi yaa yüzümdede çıkarsa
yaa leke için erken degilmi 2,5 aylık olduk daha :59:
canım belki başka bişedir..
anladım canım, tamam o zaman en iyisi anne yoğurdu ne de olsa :) hazır yoğurtlarda gıda tutkalı olduğunu bilmiyodum ama yoğurdun faydasının çok azaldığını biliyorum hazırlarda.. yani o faydalı bakteriler kalmıyo pek... hazır sütle bile olsa, sulu bile olsa evde yapmak en sağlıklısı aslında...

bende bir şey duydum kendi mayaladıgınız yogurdu dinlendirmeden tüketmeyin
yengem oğluna dinlendirmeden yogurt yedirmişti bayaa hastanelerde yattılar zehirliyo dikkat edinn

güzelim evet bende öyle biliyordum ama kız kardeşlerim den birinin solda idi erkek ti.ablamın 2 kızı var sağdaydı benim kızımda sağdaydı.şuan iş yerinde biri kız biri erkek bekleyen arkadaşlarım var bunlarda bu durumu destekleyince sizlerinde bir takip etmesini istedim.kesinlik yok ama biz tasdik edebiliriz tecrübelerimizle değil mi.:34::34:

ne tesadüf başka topikte konuştuk yoğurt mayalama olayını..buraya sıçramış...:)
güzel tutması için geceden mayalayıp sabah kapağını kapatmadan dolapta tutulmasıymış...kalıp gibi oluyormuş..artık bende kendim mayalarım yoğurdumu...

ay hayatım çıldırıcam bulamıyorum :43: :43: Ocak anneleri yok kadınlar kulübü ocak anneleri de yok :84: :84: :84: 2011 aralık - 2012 ocak anneleri var o mu

günaydın kızlar
herkesin kandili mübarek olsun.
Bende facebook sayfasına ulaşamıorum linkten. Arama yapınca da çıkmıyor yardımcı olabilir misiniz?

linke tıklayınca kendi anasayfama yönlendiriyor ben göremiorum grubu

tam ismi kadınlar kulübü ocak anneleri ben şirketten giremediğim için lik gönderemiyorum, üye arkadaşlar ya da grup kurucumuz eda yardımcı olabilir misiniz?

bu şekilde bulabildiniz mi? Ben dün akşam aynen böyle arayarak girmiştim

arkadaşlar grubu kurduk ama bazı arkadaşlarımız anasayfalarında diğer arkadaşlarına görünmesin die gurubu gizli yapmamı istediler o yüzden görünmüyo ben şuan kapalı yapacam ve ozaman görürsünüz canlarım grubun adı kadınlar kulübü ocak anneleri hadi üyelik gönderin bakalım:66::66::52::52:

canım evde kendi yapanlar zaten iyice kaynatıp yapıyolardır ama ben başka yerden zaten normalde de almam pastörize edilmiş sütten yapılması çok önemli hele bu dönemde
evet, başkasının yaptığını yiyemem, ben güzelce kaynatıyorum ve köyden sabah sağılan süt geliyo, süzüyorum ve kaynatıyorum, sonra yoğurt yapıyorum..
Canım, doğru söylüyorsun da İstanbul gibi yerde ne süt ne de yoğurdun doğalını bulmak mümkün, mecburuz hazır almaya, bebek doğduktan sonra günlük şişe sütlerden alıp evde yaparım diye düşünüyorum ama şu an çalışırken mümkün değil :50:

tatlım, haklısın ama süt bulamasan da, hazır sütlerle yoğurt yapabilirsin, çok kıvamlı olmaz, sulu olur ama yine de daha faydalı.. ve ben de çalışıyorum, yatarken mayalıyorum, sabah kalktığımda olmuş oluyo, buzdolabına koyup çıkıyorum..

arkadaşlar grubu kurduk ama bazı arkadaşlarımız anasayfalarında diğer arkadaşlarına görünmesin die gurubu gizli yapmamı istediler o yüzden görünmüyo ben şuan kapalı yapacam ve ozaman görürsünüz canlarım grubun adı kadınlar kulübü ocak anneleri hadi üyelik gönderin bakalım:66::66::52::52:

konuya fransız kaldım galiba :1: napıcaz kızzz

Back
X