kızlar aklıma bişe geldi hemen geldim yazmaya, kimdi hatırlamıyorum, bi arkadaş köy yoğurdu yediğini yazmış, biz de yakın köyler olduğundan süt getirtebiliyoruz, doktora sordum, kaynatarak kullanabilirsin ama köyden hazır ürünleri sakın kullanma dedi, mesela yoğurt getirtme, evde kendin kaynattığın sütle yapabilirsin dedi.. ben zaten kendim yapıyorum yoğurdu.. bilgi vereyim dedim.. aman dikkat.. marketten aldıklarımızda sorun yok zaten.
aylint sen üçüz bebiş bekliyosun göbişinin çıkması normaldir bence canım 
benim de akşam yemeklerden sonra gaz olduğunu düşündüğüm bi şişkinliğim oluyor ama onun dışında yok henüz bişey
benim de akşamları daha çoktu ama sabah pek bişe olmuyodu da son zamanlarda sabahları da şiş kalkıyorum, eşim bebeklerdendir diyo.. tam göbek deliğimin civarı hafif sivri çıktı, hatta biraz üstüne doğru

amanın, şimdiden çıkarsa napcem ben, hayırlısı bakalım...
kandilde mi ramazanda mı ben bugün tutuyorum şimdilik bi sorun yok ama akşam üstü vurur biraz olsun Allah yardımcımız olsun ramazanda da iyi olursam mutlaka tutacağım Allah'ın izniyle...
tatlım ben de tutmak isterim ramazanda ama, malum bi de üçüz, bi de yaza geliyo, günler uzun, hava sıcak.. bakalım, o zamanki durumuma göre karar vericem sanırım...
merhaba arkadşlar uzun zamandır giremiyordum topiğe bir haftadır evde raporluydum kahverengi akıntım olmuştu hala oluyor zaman zaman doktorum progestan iğne ve istirahat vermişti bulantılarım içinde serum taktırdık dün kontrole gittim bebeklerin durumu iyi çok şükür ama galiba ben ocak annesi olmayacağım doktorum ikiz olduğu için erken doğarlar aralık ayında diyor yine zaman zaman burayıda ziyaret ederim hepiniz sağlıklı bir gebelik geçirir ve inşallah bebeklerinizi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız
canım çok geçmiş olsun, bebişlerin annelerine sıkı sıkı tutunsun ve sağlıkla doğsunlar inşallah

sen de ikiz annesisin, benim gibi çoğul gebelik görünce sevindirik oluyorum :)) ve evet ben sanırım aralık annesi bile olamıcam, kasımda da tutabilirsem onları karnımda süper olucak sanırım, Allaha emanet bebeklerimiz... Allahım korusun hepimizinkini...
zynp34 geçmiş olsun cnm...sağlıklı olsunlarda aralık -ocak farketmez...
kasım-aralık-ocak farketmez di mi :)
ben de ocakta olması pek mümkün olmamasına rağmen burdayım, çünkü bu zamanlarda çoğul-tekil aynı süreçlerden geçiyo bebişlerimiz..