• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

kızlar istiyorsanız ismi değiştireyim şimdi ayrıca ayarları değiştirdim ama gönderileri sadece üyeler görebilir ama grubu ve grup üyelerini herkes görebilir böyle yapmak zorundaydım biraz toplanalım ondan sonra gizli yapıcam arkadaşlar yoksa katılmak isteyen arkadaşlar grubu göremez:87:

gönderileri görmesinlerde üyeleri görsünler problem degil

kızlar istiyorsanız ismi değiştireyim şimdi ayrıca ayarları değiştirdim ama gönderileri sadece üyeler görebilir ama grubu ve grup üyelerini herkes görebilir böyle yapmak zorundaydım biraz toplanalım ondan sonra gizli yapıcam arkadaşlar yoksa katılmak isteyen arkadaşlar grubu göremez:87:

İyi olur canım, şimdilik adındaki kadınlar kulübü ifadesini çıkar da afişe olmayalım :) toplaşınca da grubu gizli yaparsın, rahat rahat paylaşımlarımızı yaparız :3: eline sağlık

Son düzenleme:
selam canım, senin de kandilin mübarek olsun..
sen nasılsın

Saol cnm..
Ben şuan iyi değilim dün sabahki gibi daha kahvaltı etmedim o yüzden bişiler yiyim düzelicem inşallah..
Gerçi benim kahvaltı ettiğim saatte millet öğle yemeğini yemiş bitirmiş oluyo ama napim :1:

Saol cnm..
Ben şuan iyi değilim dün sabahki gibi daha kahvaltı etmedim o yüzden bişiler yiyim düzelicem inşallah..
Gerçi benim kahvaltı ettiğim saatte millet öğle yemeğini yemiş bitirmiş oluyo ama napim :1:

hiç ii yapmıyosun azda olsa bi şeyler yee sabah kahvaltı çok mühümm

Saol cnm..
canım ama bu saate kadar aç durursan iyi olmazsınkii :20: erken ye, çıkarırsan bi daa ye :34:
benim de kimse bilmiyor :26: ayrıca facedekilerin burdaki isim ve iletilerime ulaşmasını da istemem, bulamasınlar beni :52:
aynenn
Nee agzı sıkısınn ben dayanamam çatlarım :60:
baştan oğluma söylemedik düşükte çok üzüldügü için doktora gidip gelince kaçırdım agzımdan :24:
yakın çevre biliyo, aileler ve çok yakın akrabalardan bazıları, bazı arkadaşlar.. ama bilmeyen çoook arkadaş ve tanıdık var canım ya.. şimdilik böyle kalsın istiyorum...

hiç ii yapmıyosun azda olsa bi şeyler yee sabah kahvaltı çok mühümm

canım ama bu saate kadar aç durursan iyi olmazsınkii :20: erken ye, çıkarırsan bi daa ye :34:

Kızlar yanlış anladınız beni ben erkenden kalkıp aç aç oturmuyorumki zaten bu saatlerde uyanıyorum..
Uyanalı 1 saat oluyo anca ayılıp kendime bişiler hazırladım :9:

Kızlar yanlış anladınız beni ben erkenden kalkıp aç aç oturmuyorumki zaten bu saatlerde uyanıyorum..

ben bunu kastettiğini anladım ama kötü yapıyosun tatlım.. homini gırtlak(sabah erken bişeler ye), sonra hoooop tumba yatakkk tekrar :66:

özrü kabahatinden beter :1: erken kalk bi şeyler yee çocu aç bırakma sonra gene yat kızz olurmu öle şey

Son düzenleme:
ben bunu kastettiğini anladım ama kötü yapıyosun tatlım.. homini gırtlak(sabah erken bişeler ye), sonra hoooop tumba yatakkk tekrar :66:

Napıyım tatlım yaa sabah kahvaltısını bile yani bana göre kahvaltıyı bile zar zor hazırlıyp yiyorum..
Sabah kalkarsam bide daha yatamıyorum..
İçim dışım peynir oldu zaten tiksincem peynirden de yakındır yani..

ins. yaa

kahvalti da da simdi peynir yedim biraz keci peyniri 1 tane zeytin beyz peynir ve papatya cayi ictim az yiyorum yaani pek fazla asiri degil ama simdi daha dikkat edicem.

canım papatya çayı bulantıya iyi geliyor mu? bde şu sallamalardan mı içiyorsun. offf öldüm bulantıdan yarabbim bitsin artık

canım papatya çayı bulantıya iyi geliyor mu? bde şu sallamalardan mı içiyorsun. offf öldüm bulantıdan yarabbim bitsin artık

Allah yardımcın olsun canım benim bildiğim bitki çaylarını doktorunuza danışmadan içmeyin..
Bide kızarmış ekmek veya kaşarlı-peynirli az yağlı tost yersen bastırır biraz kendimden biliyorum..
Onları yemekten içim dışım onlar oldu gerçi ya neyse..
Bide bizim seninle haftamızda günümüzde aynı ama sende 225 yazıyo bende 227 :44:

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım benim bildiğim bitki çaylarını doktorunuza danışmadan içmeyin..
Bide kızarmış ekmek veya kaşarlı-peynirli az yağlı tost yersen bastırır biraz kendimden biliyorum..
Onları yemekten içim dışım onlar oldu gerçi ya neyse..
Bide bizim seninle haftamızda günümüzde aynı ama sende 225 yazıyo bende 227 :44:

bende korkuyorum bitki çaylarından zaten de ya medet işte :50: büroda kızarmış ekmek bulmak zor hatta ekmek bulmak da zor. evden getirsem olur belkı. yoğurt alacaktım onu bile alamadım daha. markete gitmeye halım yok. süt de içemiyorum. :43: öğlen kaşarlı pide yedim. yerken çok iyiydi gayet iştahla yedim ama yedikten 10 dk sonra bulantı başladı. anlamadım kı ben bu midemi :(

ben normalde 3 gün geriden gelıyorum canım da takvımı değiştirmedim. o kalan gunde de değişiklik olabılıyor bende farkettım onu. neden bilmıyorum :96:

Back
X