• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

bende korkuyorum bitki çaylarından zaten de ya medet işte :50: büroda kızarmış ekmek bulmak zor hatta ekmek bulmak da zor. evden getirsem olur belkı. yoğurt alacaktım onu bile alamadım daha. markete gitmeye halım yok. süt de içemiyorum. :43: öğlen kaşarlı pide yedim. yerken çok iyiydi gayet iştahla yedim ama yedikten 10 dk sonra bulantı başladı. anlamadım kı ben bu midemi :(

ben normalde 3 gün geriden gelıyorum canım da takvımı değiştirmedim. o kalan gunde de değişiklik olabılıyor bende farkettım onu. neden bilmıyorum :96:

Pide ağır gelmiş olabilir canım etrafta tost söyliyebiliceğin büfe falan yokmu?
Doktorunu arayıp sorabilrsin cnm bitki çayını günde 1 fincanın bişey yapıcağını sanmıyorum ama eşşeğimizi sağlam kazığa bağlıyalım dimi..
Ya sanırım o beklenen doğum tarihiyle alakalı benim beklenen doğum tarihi 15 ocak diye yazdım sen eğer 13 ocak yazdıysan veya hiç bişey yazmadysan ondan kaynaklanıyo olabilir..
Zaten bende SAT'a göre 6 gün gerideyim 4 nisan SAT ama çizelgeyi yaparken 10 nisan diye yazdım..

amaninnnnnnnnnnnnnnnnn ben listede yokummmmmmmmmmmmmm!!!!!

Benim 13 nisan cnmm. Doğum 18 ocak eklersen sevinirim. Kese gözüktü. Kalp atışına gideceğimmm inşallah..

ikimizinki yakınmıs inşallah bebişlerimiizn o minik kalp atısını duyarız allahım sen yardım et hepimize

Bu arada ben geri geldimmmmmmmmmm annişlerrr. Ne yapıyosunuzzzzzzzzzzzzzzzz!!

Arkadaşlar ne zaman krem kullanmaya başlayacağızzzz.

Bu arada ben yarın doktora gideceğimmm sormam gereken ne var sizce neler sorabilirim doktorumaaaa..

çünkü bu yoğunluktaaa her an gidemem pat diyede bir şey için açıp sorulmazzzz.ben 7+3 oldumm

Bu arada ben yarın doktora gideceğimmm sormam gereken ne var sizce neler sorabilirim doktorumaaaa..

çünkü bu yoğunluktaaa her an gidemem pat diyede bir şey için açıp sorulmazzzz.ben 7+3 oldumm

Hoşgeldin canım neleri merak ediyosan yaz bi kağıda yoksa unutabilirsin..
Bende unutuyodum az kalsın çıkardım kağıdımı sordm..
Kremide doktoruna sor istersen benim doktorum 3. aydan snra çatlak kremi dedi bende dün banyodan sonra dove sürdüm bacaklarıma göbeğime fln şimdilik ekstra bişey yapmıyorum..
Ama bebe yağı alabilirim belki..
Sende aklına takılan kafanı kurcalayan ne varsa sor..

amin cnmmm inşallahh. MESERRETİNDE GÜNÜ BENİMKİ İLE AYNIIII. BU ARADA ONUDA SÖYLEYEYİM.
SENİNKİ NE ZAMAN???****

12 nisan benim sat ama doktorum biraz daha az söyledi 6hafta onun hesabına göre sanırım sat ı değilde obulasyonu baz aldı benim zaten gec catlıyordu yumurtam bakalım 2hafta sonra gidicem doktora ozaman kaç cm oldugunu falan sorcam tahmini dogum tarihi falan onları sorarım smdilik sadece folik asid verdi bana
çatlak kremini diyosan 5.aydan itibaren kullanılıyo galiba canım emin değilim

hoşgeldin canım neleri merak ediyosan yaz bi kağıda yoksa unutabilirsin..
Kremide doktoruna sor istersen benim doktorum 3. Aydan snra çatlak kremi dedi bende dün banyodan sonra dove sürdüm bacaklarıma göbeğime fln şimdilik ekstra bişey yapmıyorum..

cnmm ya ben ne sorsam hemen cevap yazıyosunn:16::16::16::16::16:

Peki en doğal yağ şimdilik ne ben başlamak istiyorumm göbeğim zaman zaman kaşınıyooo. Aklında soru varmııı doktora ne sorabilirim şimdilik ne yapmam gerekiyor bu dönem ben bilmiyorummm:16:.

Hoşgeldin canım neleri merak ediyosan yaz bi kağıda yoksa unutabilirsin..
Kremide doktoruna sor istersen benim doktorum 3. aydan snra çatlak kremi dedi bende dün banyodan sonra dove sürdüm bacaklarıma göbeğime fln şimdilik ekstra bişey yapmıyorum..

ben şimdilik bebe yağı kullanıyorum, ama yakında krem kullanmaya başlicam, şimdiden göbeğim kaşınıyor çünkü :( herkes lierac ı tavsiye ediyor, onu kullanıcam :12:

Son düzenleme:
merhaba kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun inş.....

geçmişi okumakta baya bi zorlandım kızlar :))))))))))))))

12 nisan benim sat ama doktorum biraz daha az söyledi 6hafta onun hesabına göre sanırım sat ı değilde obulasyonu baz aldı benim zaten gec catlıyordu yumurtam bakalım 2hafta sonra gidicem doktora ozaman kaç cm oldugunu falan sorcam tahmini dogum tarihi falan onları sorarım smdilik sadece folik asid verdi bana
çatlak kremini diyosan 5.aydan itibaren kullanılıyo galiba canım emin değilim

aynıymışız evveeetttt . Benim de geriden geliyomuş doktor öyle söyedi.ama cnm artık folik asiti bu haftadan sonra bırakmalısın . Netteede okudum bennn. Doktoruna sor başka ilaçlara geçmelisin

Canım, doğru söylüyorsun da İstanbul gibi yerde ne süt ne de yoğurdun doğalını bulmak mümkün, mecburuz hazır almaya, bebek doğduktan sonra günlük şişe sütlerden alıp evde yaparım diye düşünüyorum ama şu an çalışırken mümkün değil :50:
canım neden öyle söylüyosun şimdide yapabilirsin. bende çalışıyorum annem kışın stanbulda oluyo e doğal olarak bazen yoğurtda bulunmuyoo.. bimin tam yağlı sütünü alıyorumm akşam eve gelince az ılıtıyorum damızlığını koyup iyice sarıyorum yarına taş gibi yoğurt sanaaa:49:

Güzel annişlerrr ben her şeyi size sorduğumdan bunuda sormak istiyorummm..

Bu sorulmaz kişinin maneviyatı ile ilgilidir ama sormak istiyorummm. Samimiyetinizi çok iyi hissettiğimdenn

oruç tutacak olan varmı aranızda.

ben bugün kandil için oruçluyum canım allah kabul etsin inş. hafiften acıkmaya başladım gerçi ama :)))))))))

geç kalkıyorum zaten ....
ramazandada dr soracam sağlık sorunumuz olmazsa inş. bi iki gün deneyecem tutabilirsem tutmak istiyorum sonradan tutmak daha zor oluyo bakalım ne olacak ........

eşime diyorum nasıl dayancan diyo dedim sahura kadar oturup yemek yiyecem gündüzde yatacam :1::1::1::1::1:

ben bugün kandil için oruçluyum canım allah kabul etsin inş. Hafiften acıkmaya başladım gerçi ama :)))))))))

geç kalkıyorum zaten ....
Ramazandada dr soracam sağlık sorunumuz olmazsa inş. Bi iki gün deneyecem tutabilirsem tutmak istiyorum sonradan tutmak daha zor oluyo bakalım ne olacak ........

Eşime diyorum nasıl dayancan diyo dedim sahura kadar oturup yemek yiyecem gündüzde yatacam :1::1::1::1::1:

allah kabul etsin cnmmm ben biliyordum ama çalıştığımdan tutmadımmm.

hangi bebe yağını kullanıyosun cnmmm . Lierac dediğini doktormu öneriyormuşş

Johnson bebe yağı kullanıyorum, lierac da doktorların çok büyük bölümünün tavsiye ettiği bir dermokozmetik ürünü, benim doktorum da bunu önerdi ama daha erken dedi, ben erken de olsa başlicam. Gerçi biraz pahalı ama çatlamamak için değer bence :12: arkadaşım gebeliğinde 38 kilo aldı, hep lierac kullandı hiç çatlağı yok :nazar:

cnmm ya ben ne sorsam hemen cevap yazıyosunn:16::16::16::16::16:

Peki en doğal yağ şimdilik ne ben başlamak istiyorumm göbeğim zaman zaman kaşınıyooo. Aklında soru varmııı doktora ne sorabilirim şimdilik ne yapmam gerekiyor bu dönem ben bilmiyorummm:16:.

Valla bilmiyorum doğal yağ.
En doğalı hakiki zeytin yağıdır heralde :1:
Şaka şaka bebe yağı idealdir bence tatlı badem yağımıydı neydi onu kullananda var ama tüylenmeye sebep olabilr o yzden ben kullanmıycam..
Benimde zaman zaman göğüslerim ve göbeğim kaşınıyo elimden geldiğince kaşımamaya çalışıyorum ama bazen dalıyorum valla..
Aklımda soru derken benim aklımda soru yok tüm merak ettiklerimi sordum ben doktora sadece 2'li test yapıcaz demediği için kafama takılmıştı..
Zaten bizim değil senin neyi merak ettiğin önemli..
Bende bilmiyorum bu dönem nasıl olur veya nasıl olamalıdır normali nedir benimde ilk hamileliğim yaşayıp öğrenicez artık..
Ama şeyi unutma bebeğin boyunu öğrenmeyi,ultrsona göre kaç hafta kaç günlük olduğunu,kalp atışlarının kaç olduğunu sonra bunları söylemezse kendiliğinden 1 ay merakla geçmez.. :34:
Bide ultrson görüntüsünüde almayı unutma muhtemelen verir doktorun ama aklında bulunsun..

aklına takılan herşeyi mutlaka not al benim salı randevum var her aklıma takılanı yazıyorum
kremler için erken henüz ama ben bebe yağı kullanıyorum duştan sonra şuan için

aynıymışız evveeetttt . Benim de geriden geliyomuş doktor öyle söyedi.ama cnm artık folik asiti bu haftadan sonra bırakmalısın . Netteede okudum bennn. Doktoruna sor başka ilaçlara geçmelisin

benim 10. haftam hala kullanıyorum folik asit doktorum devam etmemi istemişti en son kontrolde. salı günü bakalım bırak dicekmi artık. genellikle 12. haftaya kadar devam diyolar

canım neden öyle söylüyosun şimdide yapabilirsin. bende çalışıyorum annem kışın stanbulda oluyo e doğal olarak bazen yoğurtda bulunmuyoo.. bimin tam yağlı sütünü alıyorumm akşam eve gelince az ılıtıyorum damızlığını koyup iyice sarıyorum yarına taş gibi yoğurt sanaaa:49:

Peki damızlık olarak ne kullanıyosun? Hazır yoğurttan olur mu ki? Olmazsa nerden bulucam, çok soru sordum ama benim burda ne bir akrabam ne büyüğüm var, bu konularda cahil kaldım :17:

aklına takılan herşeyi mutlaka not al benim salı randevum var her aklıma takılanı yazıyorum
kremler için erken henüz ama ben bebe yağı kullanıyorum duştan sonra şuan için

benim 10. haftam hala kullanıyorum folik asit doktorum devam etmemi istemişti en son kontrolde. salı günü bakalım bırak dicekmi artık. genellikle 12. haftaya kadar devam diyolar

evet benimde 10. haftam hatta günde 2 kere alıyorum dediğin gibi dr um banada 12. haftaya kadar içeceksin demişti ...........

Back
X