demek istedigimm sen doktorun oyle deemsine bakma, 4 haftalık bebegin su anda,, internetteki tum bilgiler SAT'a gore,, mukemmel bi duygu anne adayı olmak, ben simdiden mutlu sanslı hissediyorum kendimiiii
ben de mutluyum ama tuhaf duygular içerisindeyim 3 gündür,rahatsızlığımdan olabilirmi acaba öğrendiğimin akşamı çok kötü grip oldum ve anlayamadım 3 gündür sanırım şoktayım halen inanamıyorum hamileliğin ilk haftalarında normal mi acaba bu ruh hali değişikllikleri.
Simdi sırada kalp atışlarını duymak var,,:119:
4 ocak kımetse tatlımmmm,,,super bisssiiiiiiine zaman cagırdı senii doktor tekrar
sormaa ya uyku hali bitmedi halan akşam 9:30 oldumu hoooppp yatağa 10 da yatımmı geç yattım diyorum artıkbulantılar başladımı sizde
bu arada bursa hamişlerinde gördüm bursadanmısın neresinden ? bende bursadayım da
aayyyyy gercekten mi canımmm,,, cok sevindimmm,, biz dikkaldırımda oturyozzz,,, yeni tasındık sayılır pek bilmiyomm bursayı,, cok bi arkadasta edinemedimmm,, hangi hasteneye gidiyon sen canımm,,, sen nerede oturuyonnn,,, ara ara cok hafif bulantım oluyo,, bide kilo aldımmm :78::78::78::78::78:
evet ben inegöldeyim doğdum büyüdüğüm yer burda zaten pek secenek yok medi-ce var oraya gidiyorum , bulantı durumu benimde öle arada geliyo ama henüz hiç kusmadım
senin 2. bebeğinmi avatarda bi tane büyük vardaordan tahmin ettim
ilk bebegimiz olcak kısmetse tatlımm,,, senin de miii,, kac yasındasın? sen de de bendeki gibi kalbinde surekli bir pır pır olma durumu var mmıııı ,,,,,,
ilk bebegimiz olcak kısmetse tatlımm,,, senin de miii,, kac yasındasın? sen de de bendeki gibi kalbinde surekli bir pır pır olma durumu var mmıııı ,,,,,,
bir an önce zaman geçse şöle cinsiyetini öğrenip göbeğimi gere gere bebek alışverişi yapsam
valla tatlımmm bi liste olarak yazacammm bekleee geliyo cevapppsen nelere dikkat ediyosun bebek için extra bişeyler yapıyomusun ?
canım ben 31 yasındayımm,,, okuldu, borctu vs uzadı bu bebek isi, Adım deniz , issiz bi muhendisimshining sen kaç yaşındasın canım bide ismini öğrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?