GÜNAYDINNN BEN DE SİZLERİN ARASINDAYIMMM ÇOK ŞÜKÜR ARTIKKKKKKKKKKKK
arkadaşlar sizleri şöyle bir okudum da !!!yinede siz bilirsiniz?? Arada bir doktorların söyledikleri verdikleri ilaçları tavsiyeleri paylaşalımmm??? Ne dersinizzzşükür canım hosgeldınn
arkadaşlar sizleri şöyle bir okudum da !!!yinede siz bilirsiniz?? Arada bir doktorların söyledikleri verdikleri ilaçları tavsiyeleri paylaşalımmm??? Ne dersinizzz
çünküüü benim eşimde bir sıkıntı vardı en iyi doktora gittik tespitle değilde başka şeylerle ilgilendiler neyseki çok kaliteli bir doktorla tedavi sonucu allahıma şükürler olsunnnnn........kii sizlerleyim şimdiiiii!!!!
Ben şimdiii 4+6 yımmm. Arkadaşlar.
arkadaşlar sizleri şöyle bir okudum da !!!yinede siz bilirsiniz?? Arada bir doktorların söyledikleri verdikleri ilaçları tavsiyeleri paylaşalımmm??? Ne dersinizzz
çünküüü benim eşimde bir sıkıntı vardı en iyi doktora gittik tespitle değilde başka şeylerle ilgilendiler neyseki çok kaliteli bir doktorla tedavi sonucu allahıma şükürler olsunnnnn........kii sizlerleyim şimdiiiii!!!!
Ben şimdiii 4+6 yımmm. Arkadaşlar.
bende yapmak istiyorum nasıl yapılıyorr söylebilirmisin?
merak ettim canım muhendis olunca,, ben makina kontrolu uzerine calısıyordum ,, ama su ara issizim,,makina mühendisiyim... neden sordun canım? meslektaşmıyız yoksa :)
hos geldin canımm,, bilgilenin verirsen seni ilk sayfadaki listeye ekliyeyimm,GÜNAYDINNN BEN DE SİZLERİN ARASINDAYIMMM ÇOK ŞÜKÜR ARTIKKKKKKKKKKKK
kızlar ben acayip uykucu oldum,, uyumasam bile yerimde sallanıyom,, hic halim yok,,
bide doktor beklenen dogum tarihini benim hesapladıgımdan 3 gun fazla hesapladı,, ben 4 ocak hesplamıstım, o 7 ocak dedi,,
merak ettim canım muhendis olunca,, ben makina kontrolu uzerine calısıyordum ,, ama su ara issizim,,
hos geldin canımm,, bilgilenin verirsen seni ilk sayfadaki listeye ekliyeyimm,
canım karaciğerini niye yorucak bu doktor senin daha çok çok kücük bebeklerimiz ,yediklerimizin direk bebeğe gideceği ayda zaten doktor balık yağı hapı veriyor.bu kadar aceleye ne gerek var ki?hem deniz balığı yemelisin eğer faydasını görmek istiyorsan mezgit olabilir.ben 5. ayı bekliyorum balık yağı hapı alıp günlük kullanacağım.ama şuanda ceviz ile karşılayabilirsin.3 aya kadar bebek senin vücudunda ne faydalıysa onu seçermiş balık için bence de çok erken .haftada bir tane yemen daha isabetli olacak.arkadaşlar ctesi doktora gitmiştim buraya yazmayı unutmuşum, doktor balığı haftada ikiye çıkart dedi. özellikle önerdiğiniz bi balık var mı dedik, hangisinin mevsimiyse onu ye dedi.
canım geç döllenme olduğundan tarih geç çıkıyor olabilir .benimkide 3 gün önden gidiyor beklenen tarihten 3 gün önce söyledi beklenen tarihi ama ilerleyen zamanlarda geride gidebilir sabitte kalabilir kafana takma .kızlar ben acayip uykucu oldum,, uyumasam bile yerimde sallanıyom,, hic halim yok,,
bide doktor beklenen dogum tarihini benim hesapladıgımdan 3 gun fazla hesapladı,, ben 4 ocak hesplamıstım, o 7 ocak dedi,,
merak ettim canım muhendis olunca,, ben makina kontrolu uzerine calısıyordum ,, ama su ara issizim,,
hos geldin canımm,, bilgilenin verirsen seni ilk sayfadaki listeye ekliyeyimm,
Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum,
Şu an çalıştığım şirkette çok mutsuzum, uzun zamandır ayrılmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim, çünkü gerçekten çalışma saatlerim ve kazancım gayet iyi ama başka nedenlerle ciddi anlamda huzursuzum, hatta 2 ay önce istifa ettim ama alacaklarım yüzünden mayıs sonuna kadar kalmaya ikna edildim.
Şimdi bebişle birlikte masraflar da artacak, paraya ihtiyacım olacak, şurada kalmış 6 ay, doğum iznine kadar bir şekilde dişimi sıksam mı, sonra zaten doğum izni süt izni derken 4-5 ay evden maaş alıcam :44:
Yoksa boşver evde yat rahat geçir mi dersiniz? Zaten doğumdan sonra en az 2 yıl çalışmayacağım, bakacak kimse yok bir de ben bebeğimin en azından ilk aylarında yanında olmak istiyorum
Bir de binanın tepesinde devasa bir baz istasyonu var (ana verici) herkes zararsız olduğunu söylese de benim kafam karışık, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
canım şayet zaten çalışmıcam diyorsan işten ayrılabilirisin hemde tazminat alarak hamişsin diye sana tazminatını vermek durumundalar öbür türlü istifa eder ayrılısan hiçbir yasal haklarını kullanamazdın şimdi ise güç sende ama yokkk sıkayım zaten bebişten dolayı yasal hakların var maddi açıdan seni tatmin ediyorsa 6 ay sonra izine ayrılacan...sonra para alarak izini doldurursun sonrada istifa edersin onu araştır bakalım tazminatını veriyorlarmı bence vermeleri lazım bebişe bakan yok doğum yaptım bakamam lazım diye bir araştır...Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum,
Şu an çalıştığım şirkette çok mutsuzum, uzun zamandır ayrılmayı düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim, çünkü gerçekten çalışma saatlerim ve kazancım gayet iyi ama başka nedenlerle ciddi anlamda huzursuzum, hatta 2 ay önce istifa ettim ama alacaklarım yüzünden mayıs sonuna kadar kalmaya ikna edildim.
Şimdi bebişle birlikte masraflar da artacak, paraya ihtiyacım olacak, şurada kalmış 6 ay, doğum iznine kadar bir şekilde dişimi sıksam mı, sonra zaten doğum izni süt izni derken 4-5 ay evden maaş alıcam :44:
Yoksa boşver evde yat rahat geçir mi dersiniz? Zaten doğumdan sonra en az 2 yıl çalışmayacağım, bakacak kimse yok bir de ben bebeğimin en azından ilk aylarında yanında olmak istiyorum
Bir de binanın tepesinde devasa bir baz istasyonu var (ana verici) herkes zararsız olduğunu söylese de benim kafam karışık, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum,
bana sorarsan sen o baz istanyonunu iyice araştır ve eğer zararı yoksa doğum iznine kadar çalış canım bak maddi anlamdada sana çok iyi gelicektir.bebeğinin doğmasına 3 hafta kala ayrılıyorsun sanırım ,sigortalı olduğun içinde doğum parasıda o anki ihtiyaçların için güzel bir para.doğumdan sonra çalışmayacağını bildirir ayrılırsın.
canım şayet zaten çalışmıcam diyorsan işten ayrılabilirisin hemde tazminat alarak hamişsin diye sana tazminatını vermek durumundalar öbür türlü istifa eder ayrılısan hiçbir yasal haklarını kullanamazdın şimdi ise güç sende ama yokkk sıkayım zaten bebişten dolayı yasal hakların var maddi açıdan seni tatmin ediyorsa 6 ay sonra izine ayrılacan...sonra para alarak izini doldurursun sonrada istifa edersin onu araştır bakalım tazminatını veriyorlarmı bence vermeleri lazım bebişe bakan yok doğum yaptım bakamam lazım diye bir araştır...
Canım issiz olmak cok zor ben sahsen kendimden biliyorumm,,, ve de hamile olunca kimse almıyor işeee malesef,,ama calıstıgın yerde baz istasyonu varmıs, ben teknolojinin içinde olaraktan sunu soyliyebilirim,, sonradannn PARDON zararlıymıs megerse derlerrr,,, zor bir karar benceee,,
canım karaciğerini niye yorucak bu doktor senin daha çok çok kücük bebeklerimiz ,yediklerimizin direk bebeğe gideceği ayda zaten doktor balık yağı hapı veriyor.bu kadar aceleye ne gerek var ki?hem deniz balığı yemelisin eğer faydasını görmek istiyorsan mezgit olabilir.ben 5. ayı bekliyorum balık yağı hapı alıp günlük kullanacağım.ama şuanda ceviz ile karşılayabilirsin.3 aya kadar bebek senin vücudunda ne faydalıysa onu seçermiş balık için bence de çok erken .haftada bir tane yemen daha isabetli olacak.
canım geç döllenme olduğundan tarih geç çıkıyor olabilir .benimkide 3 gün önden gidiyor beklenen tarihten 3 gün önce söyledi beklenen tarihi ama ilerleyen zamanlarda geride gidebilir sabitte kalabilir kafana takma .
bana sorarsan sen o baz istanyonunu iyice araştır ve eğer zararı yoksa doğum iznine kadar çalış canım bak maddi anlamdada sana çok iyi gelicektir.bebeğinin doğmasına 3 hafta kala ayrılıyorsun sanırım ,sigortalı olduğun içinde doğum parasıda o anki ihtiyaçların için güzel bir para.doğumdan sonra çalışmayacağını bildirir ayrılırsın.
ben ce de kesinlikle bilinmiyor zararları,,, canım ne kadarlik evlisin,, belki esim calısmamı istemiyor deyip tazminat alabilrsin,, 6 senelik tazminat baya yuklu cunku,,Baz istasyonunu araştırdım, genel yanıt şu şekilde “BU İSTASYONLARIN GEBELİĞE OLUMSUZ BİR ETKİSİ OLDUĞUNA DAİR KESİN BİR KANIT VE YAYIN YOKTUR” ama ne kadar güvenilir, o tartışılır...
Hamilelik nedeniyle tazminat alamıyoruz maalesef, çok araştırdım, eğer çalıştığın şirket yasalarla belirtilen koşulları yerine getiriyorsa, tazminatla istifa gibi bir hakkın yok, keşke olsa, 6 yıllık çalışanım burada, yıllarca biriktiremeyeceğim tazminatı alabilirim :26:
Benimki gibi bir iş ortamındansa bir süre işsizlik iyidir, bir de ben ilk etapta en az 1-2 sene bebekle olmak istiyorum, ondan sonra güvenilir birine emanet edebilirim.
Açıkcası teknolojiyle ilgili zararsız ifadelerine hiç inanmıyorum, zaten baz istasyonlarının Türkiye deki geçmişi 15 yıl bile değil, yani uzun vadedeki zararlarını bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?