napim seyyahım soğuk soda içtim bogazım kapandı burunum kapandıgeçmiş olsun canım hayırdır ya naptın?
slm canım sen nasılsın
bende 12+6 da gidecem
aklına kötü şeyler getirme. allah bağışlasın yavrunu
isterler canım eğer şimdiye kadar yapılmadıysa. sen aç git yınede
ben gün içinde içemiyorum hiç bişekılde. kellogs falan aldım müsli aldım ama onlarla bile içemiyorumancak gece yatarken soğuk süt
geçmiş olsun canım. önemlı bişey değildir inşallah ama doktora gitseydın için rahat ederdi. bende dün 15 kişi falan ağırladım. akşamda 3 kişi yemeğe kaldı. temizliği poğcası böreği canım çıktı. güya dinlene dinlene yaptım ama yıne de ayaktasın. bide bu yenı nesil gençler pek bi anlayışşız. ben onlar yaşındayken bi yere gittiğimizde annem benı oturtmazdı. git ev sahıbıne yardım et diye. kalkmayı unutunca falan cimciklerdiama bunlar totolarını kaldırmıyorlar. hamıle halımle misafırlerın çocuklarına da servis yapıyorum bide. sularını bile ayaklarına istıyorlar.lise talebeleri bide genç kız olacakalr yani
arkadaşının öyle demesi hiç hoş değil nıye senın morelını bozuyor kı. süt içmek diş sağlığı vs. açısından da iyi tanbıkı ama daha bbek senden beslenmıyormuş zaten. öyle bile olsa başka bişeyden karşılarsın o vitamını
keşle bekleseydın canım kardeşini bak yardım edecek kişi de varmış hazır.
burda 500-600 civarı canım ssklılara. çok sarsmayacak gibi ama istanbulda falan dudak ucuklatan fiyatlar var tabi
kız sen okumadın mı kuzu ben doktora gittim ya kıza benziyo dedi bir de plasente yer değiştiriyormuş ondan akıntım oluyormuş kahverengi ama geçiçek inşallah dedi .ama bebiş çok hareketli takla açıyo bu nasıl kız böyle dedi :44: şimdi çıkıyorum enescik uyandı .antep fıstğı istiyor iyi mi
içime senin oğlun olcak diye doğuyorrrr