- Emoji Skoru
- 129
- Puanlar
- 113
aman allahımm ben böyle şeyler yaşamadım canım seninde allah yardımcın olsun benim eşimin ailesiyle mesafeli bir samimiyetim var ama dün kendimi kaybettım ben bile sonra ne yaptım dedim sadece kayınvalideme bağırarak çıkışmam değil dün bütün antakya bağırtımı duydu nerdeyse sinir krizi geçirdim haa bunun yanı sıra ilk torunları olacak insan biraz alttan alır arar sorar dimi gerçi niye onlardan beklıyorum ki eşim yapmadıktan sonra onlar yapmamış çokm ubizim eşimle sorunlarımız genelde 2mizin arasında geçen sorunlardır benım ailem ve onun ailesi hiç konu olmadı yani büyük bi şekilde diyim, sadece benım eşim çok çabuk parlayan ne konuştuğunu bilmeyen ve kindar bi insan bizim buralarda da böylelerine bi laf vardır iyiliği ok gibi kötülüğü ... gibi misali afedersiniz iyiyken çok iyi melek sinirliyken ve taktıysa bişey allahh artık 1 ay sürer bizim bu olayımız ama bu defa ben yapacağımı biliyorum geçen yıne beni kırmıştı ama bu kadar değil ona rağmen doktora yalnız gittim ve ona haber etmeden gününü biliyordu ama saat kaçta gideceğimi bilmiyordu ve beni aradı çok üzülmüş bozulmuş işten koşa koşa geldi ama bebeğini ve eşini seven heran sevmeli ultrasonda gördüğünde sevip sonra unutmamalı
Allah yardımcın olsun canım bebişinide sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım tesadüfen okudum yazını antakya yazmışsın bende antakyalıyım esas ama erzurumda yaşıyorum sen esas antakyalımısın ?