hadi gözün aydın canım
Selam kızlar nasılsın ben geldim..
Doktora gittik bugün önce marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesine gittik eşimle oradaki doktora gözüktüm ultrasonla baktı bebişme normal herşey dedi o sırada cinsiyeti bellimi dedim tabikiiiii kesin ya kız ya erkek olcak dedi
Acayip matrak cana yakın babacan bi beyfendiydi doktor önceki yaptırdığım testleri istedi ve dışarıdaki hasta kabulden 2li test için gün almamı istesi malesef 12temmuzdan öncesine gün verilemiyomuş dışarıda yaptırıp getir o zaman dedi
Neyse ordan çıktım remedy'e gidicektik ama bölge hastanesine gidelim bi dedik sordum çok kişi yoktu doktor için bekleyen aldım hemen randevuyu eşimin işleri vardı gitmesi gerekti bugün bebişini göremedi malesef..
Neyse girdim muayneye o doktorda erkekti
Oda sıcak kanlı konuşkan iyi bi doktordu..
Kızıyla aynı yaştaymışım kızının bi gün evlenebiliceği onunda torunun olabiliceğini düşününce psklojisi bozuldu biraz sanırım kızımı hiç evlendirmek istemiyorum dedi
Benimde babam istemiyodu dedim bende
Neyse sohbet muhabbet bebişimin hareketleri görüntüsü falan derken ense kalınlığı ölçüldü 1.2 çıktı normal 2.5 altındakiler normal dedi mesanesinin gözükmesi gerekiyo o gözüküyo dedi burun kemiği normal herşeyi normal dedi çok şükür cinsiyeti bellimi dedim 1 ay sonra dedi baktı baktı ama kız gibi duruyo dedi tahmini olarak heralde..
Ayy bide bebişimin videosunu verdi telefonumun hafıza kartına yükledi akşam babasıda izler dedi
Kan verdim sonra ve eve geldim..
1 hafta sonra sonuçlarım çıkıcakmış..
Çok şükür bugün gittiğim doktorlar gayet ilgili ve iyilerdi diyorum erkek doktorlar daha iyi diye
Eşimde tamam buna devam edelim o zaman falan dedi telefonda nolduysa erkek doktor fobisine..
Ama buda saat kaç olursa olsun hastalarının doğumlarına girenlerden değil napim ben onun çalıştığı saatlere göre kendimi ayarlayamamki yaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada 2li test için muayne ücreti 12lira verdim kan alınırkende 55 lira verdim..
Yani ikili test ücreti 55 lira..
Hee bidee eğer bebek uygun pozisyonda olmazsa ölçümü doktor yapamazsa radyolojiye yönlendiriyomuş orda bakılıyomuş o zamanda ücret 120 gibi bişey söyledi oradaki kadın..

mrb canım bende yaptırdım ikili testimi sonuçlarımda iyi çıktı çok şükür. aksi bi durumu hiç düşünmedim ama olsaydı öyle bişey bende kıyamazdım bebeğime.Çünkü bu testi yaptırıp kötü sonuç alanlar var ama bebişleri gayet sağlıklı dünyaya geliyor. bu ihtimalide düşünmek gerek hrzamn çünkü Allahtan ümiit kesilmez. karar sana kalmış yine tabi. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallahMerhaba güzel annelerRabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin...Bende anne adayıyım ve şuan 9+3 haftalığım ve ilk bebeğim olacak inşallah...
Sizlere birşey sormak istiyorum, sizler 2'li testi yaptırdınız mı? İnşallah herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar ama genetik bir bozukluk olduğunda bebeğinize kıyabilir misiniz? Dün eşimle bu konuyu çok tartıştık ve ben 2'li testi yaptırmamaya karar verdim, benim için hayırlısı ne ise o olacak dedim..
Sizler benden daha önce hamile olduğunuz için bu yollardan geçtiğiniz için soruyorum, sizce doğru mu düşünüyorum ne yapmalıyım ??? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. Herkesi çok öpüyorum...