2012 Ocak Anneleri

HEPİNİZE TEKRAR GÜNAYDINNNN ANNİŞLERİMMMMMMMMMMMMMM

BENİM BİRAZ İŞLERİM VARR BEN ÇIKIYORUMMMMM. SONRA YİNE GELİRİMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::64::64::64:

günaydın arkadaşlarr:61:
günaydın canımm
HEPİNİZE TEKRAR GÜNAYDINNNN ANNİŞLERİMMMMMMMMMMMMMM

BENİM BİRAZ İŞLERİM VARR BEN ÇIKIYORUMMMMM. SONRA YİNE GELİRİMMMMMMMMMM:nazar::nazar::nazar::64::64::64:
kolay gelsin canım.. ben de birazdan çalışmaya başlıycam, raporluyum evdeyim ama araştırmam gereken şeyler var:(((
evet canım şişiriyor ve kilo aldırıyor.

rakam verebilirmisin tatlım, gebeliğin başından beri kaç kilo aldın, kaçı progestandan sonra oldu?

Günaydınnnnnnnnnnn
yarım saattır gecmısı okuyorum
:1: :1:
Evettt hersey cogunlukla guzel olması super
bu arada kuyruk sokumu agrısı bende gecen yıldan berı bır rahatsızlık
sıze onerım su sert zemınlerde oturmayın eger agrınız cogalırsa medıkallerde ozel yastıklar var ve muthıs ıyı gelıyor
benımde 3 gun sonra randevum var :)
Kızlar ben devlette sadece 2lı test ıcın tek tup kan verdım
doktor oyle bır bakdı ultrasonda ama tek kelıme etmedı
sımdı ozeldekı doktoruma sadece ultrasonda bakdırmak ıstıcem
onun ıcın bır ucret odemıcem dımı
yanı sonucda ıkılı testte odenen para kan ıcın odenıyor dımı :)
ayy sabah sabah ceneme vurduuuu :1: :1:

Günaydınnnn :71::71::71:

Ay kızlar çoooook yoruldum, bugün de bitsin ne olur, hafta sonunu özledim...
kendimi kıra bayıra vurmak istiyorum, adalara mı gitsek acaba :66::66::66:

Günaydınnnn :71::71::71:

Ay kızlar çoooook yoruldum, bugün de bitsin ne olur, hafta sonunu özledim...
kendimi kıra bayıra vurmak istiyorum, adalara mı gitsek acaba :66::66::66:

ayyyy evettt haftasonu ıstıyorum bendee cnm yaaa
bu arada artık tamamen aynıyız gun olarak cnm
senın sAT ne zamandı
6 nısan benımkı ama gec dollenme 11+2yım :)

ayyyy evettt haftasonu ıstıyorum bendee cnm yaaa
bu arada artık tamamen aynıyız gun olarak cnm
senın sAT ne zamandı
6 nısan benımkı ama gec dollenme 11+2yım :)

Geçen hafta sonum da görümcemler yüzünden kötü geçtiği için çok daraldım 2 haftadır evden işe işten eve, artık bir çıkıp nefes almak istiyorum :34:

Benim sat 13 Nisan cnm. ilk kontrollerimde 2 gün geriden geliyordu, şimdi tam sat a uyumlu oldu, aynıyız yani :) beklenen doğum tarihi de 17-19 Ocak çıkıyor netten araştırdığımda, tam tarih için daha çooooook erken tabi

bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?:nazar:

hosgeldın canım araamızda 1 hafta gıbı bi süre var sanırım
benimde 27 ocak beklenen tarih

kızlar bugunden sonra 2 hafta ızınlıyım dondugumde ıns hep guzel haberler alırım dondugum haftada 2li testim var belki cinsiyetide ögrenirim
hadi hakkınızı helal edin
muck size....:71:

Geçen hafta sonum da görümcemler yüzünden kötü geçtiği için çok daraldım 2 haftadır evden işe işten eve, artık bir çıkıp nefes almak istiyorum :34:

Benim sat 13 Nisan cnm. ilk kontrollerimde 2 gün geriden geliyordu, şimdi tam sat a uyumlu oldu, aynıyız yani :) beklenen doğum tarihi de 17-19 Ocak çıkıyor netten araştırdığımda, tam tarih için daha çooooook erken tabi

bu arada satlarımış aynıymış canım benim de beklenen doğum tarihim 18 ocak çıkıyo...
geçen muayenede 1 hafta geriden geliyorum....
salı günü randevum var bakalım ne ler söyleyecek çok heyecanlıyım şimdiden.....

miraba kızlar geçmişi okudum brzz nasılsınız :) ben de bebek kaç haftalık olmuş unutuyorum hep şimdi yazınca msjın altında görücem :))

benımkı 10 gun gerıden gelıyordu suan 7ye dustu hayırlısı :)

12+3 ama 1 hafta önde gidioduk 13+3 yani eğer gelişim yavaşlamadıysa.Bu arada bulantı fln hiçbişey yok eleviti bıraktığım halde,karnımda yok sıfır gibi bişey kendimi hç hamile gibi hissetmiorum ben :49::56::56:

günaydın canımm

kolay gelsin canım.. ben de birazdan çalışmaya başlıycam, raporluyum evdeyim ama araştırmam gereken şeyler var:(((

rakam verebilirmisin tatlım, gebeliğin başından beri kaç kilo aldın, kaçı progestandan sonra oldu?
canım 54.5 idim şşuanda 56
yı buldum diyebilirim sana .
12+3 ama 1 hafta önde gidioduk 13+3 yani eğer gelişim yavaşlamadıysa.Bu arada bulantı fln hiçbişey yok eleviti bıraktığım halde,karnımda yok sıfır gibi bişey kendimi hç hamile gibi hissetmiorum ben :49::56::56:
canım niye eleviti bırakıyorsun yan etkisimi oluyor :53:

hosgeldın canım araamızda 1 hafta gıbı bi süre var sanırım
benimde 27 ocak beklenen tarih

kızlar bugunden sonra 2 hafta ızınlıyım dondugumde ıns hep guzel haberler alırım dondugum haftada 2li testim var belki cinsiyetide ögrenirim
hadi hakkınızı helal edin
muck size....:71:

bendende beklenen 27 ocak :) bide sseha vardı aynı gün bizimle.. bakalım aynı gün doğurabilecekmiyiz merak ediyorum.. gününü aşan yada acele eden çıkacakmı acep :)))

bendende beklenen 27 ocak :) bide sseha vardı aynı gün bizimle.. bakalım aynı gün doğurabilecekmiyiz merak ediyorum.. gününü aşan yada acele eden çıkacakmı acep :)))

benim sata göre 30 aralık ,ultrasona göre 21 aralık.ben oğlumun doğum gününde psikolojik olarak 19 unda pırtlatırım inşallah :1:

günaydınnn güzel annelerrr...

biz geldik :nazar:
sata göre 13+6 yız.ultrason bilgilerimize göre 15. haftalığız.
vee büyümüş büyümüşüz iyi beslemişim muzu seviyorum direk bebişime gitmiş maşallah .bende 1kg almışım tabi :nazar: ve bir oğluşum vardı şimdi karnımdaki bıdık bir prenses :9: kesin mi dedim kesin dedi banada gösterdi ama ben anlayamadım .bu arada akıntıma sebep olan plasentacık yukarı çıkmış sezeryan durumu ortadan kalkmış 1 aya kadar bebiş büyüdükçe dahada yukarı çıkıp akıntım hiç olmucakmış.progestan ve magnezyuma devam dedi.cinsel yaşama yasak devam dedi :1: çatlak kremine başla dedi.bol su dedi.balık şart değil omegayı birçok gıda saymıştı onlardan alıyordum .kalsiyuma dikkat et süt olmazsa diğerleri dedi.öyle işte gittik geldik şükür resmini aldık geldik.
oğluşum kız diyince oley dedi.kesin demi diye kaç kere sordum hatırlamıyorum doktorcuğum 2 hafta sonra inanırsın o zaman erkek dersem ben oğlanı kabul etmiyorum dedi şakasına :1:
aylintcim bu arada senin mevzuyu sordum canım senin ki tüp bebek miydi ?
gözünaydın canım. Maşallah bebişe de:nazar::nazar:

kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum...:62::62: elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrr:64::64:inşallah 2li testimde iyi çıkarr:66:

senin de gözün aydın canım sonunda gördün yavrunu bir ayı saydık seninle beraber :66: çok şükür mutlu sona erdik:64: darısı diğer muayenelere. bende bir ay sayıcam artık 2 haftasi gitti kaldı 2 hafta:31:

bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?:nazar:
tabisi hoşgeldin tatlım sefa getirdin:71:

cnm ben 8. haftadan geçen haftaya kdr elevit kullandım folic asit bende çok bulantı yaptığı için doktor elevit verdi onda da folic asit var bi de bulantını azaltır diye.Gerçekten bulantımı geçirmişti ama 55 56 kg çıkıodum tartıda.Hamile kaldığımda 52 53tüm.Bana kilo aldırdı ve şişkinlik yaptı sanki hep.Ben de bıraktım zaten bulantılarım da geçmiş.Kan değerlerim fln da iyi doktor içmene gerek yok dedi .Daha snra kilo almadım şuanda 54 55 çıkıorum tartıda şişkinliğim gittikten snra:49::49:

bana eleviti tüp bebek çalışmalarında vermişti o işlemi yapan doktorum.. şimdi sadece folbiol alıyorum günde 1 tane.. neden bazıları elevit bazıları yalnızca folbiol de karar kılıyor varmı acaba farklı gerekçeleri????
bu arada bende hala hamile olduğum hissinde değilim karnım çıktı eyvallah ama başka da belirti yok.. acaba duruyormu içeride diye endişe etmeye başladım en son gördüğümden sonra aradan 18 gün geçti.. daha da 21 gün falan var gitmeme kontrole özelde başka doktorda görmeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi :) merak fena bişi :)

canım 54.5 idim şşuanda 56
yı buldum diyebilirim sana .

yaa bende kilo alıyorum.... ilk başlarda almayın diyorlar ama mide bulanmayınca bulduğumu yemekten özellikle ceviz bilmem ne gibi kilo yapacak şeyler hep az az yiyorum ama sonuçta kilo yapıyor.. resmen genişledim ben.. ne olacak benim sonum yaf :97:

Back
X