Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım şişiriyor ve kilo aldırıyor.progestan kilo mu aldırıyor canım?ben de 15 gün içicem, bakalım ne olacak?
günaydııın.. güzel haberlerle gel inşallah canım..
günaydın canımmgünaydın arkadaşlarr![]()
kolay gelsin canım.. ben de birazdan çalışmaya başlıycam, raporluyum evdeyim ama araştırmam gereken şeyler varHEPİNİZE TEKRAR GÜNAYDINNNN ANNİŞLERİMMMMMMMMMMMMMM
BENİM BİRAZ İŞLERİM VARR BEN ÇIKIYORUMMMMM. SONRA YİNE GELİRİMMMMMMMMMM![]()
evet canım şişiriyor ve kilo aldırıyor.
Günaydınnnn
Ay kızlar çoooook yoruldum, bugün de bitsin ne olur, hafta sonunu özledim...
kendimi kıra bayıra vurmak istiyorum, adalara mı gitsek acaba![]()
ayyyy evettt haftasonu ıstıyorum bendee cnm yaaa
bu arada artık tamamen aynıyız gun olarak cnm
senın sAT ne zamandı
6 nısan benımkı ama gec dollenme 11+2yım :)
bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?![]()
Geçen hafta sonum da görümcemler yüzünden kötü geçtiği için çok daraldım 2 haftadır evden işe işten eve, artık bir çıkıp nefes almak istiyorum
Benim sat 13 Nisan cnm. ilk kontrollerimde 2 gün geriden geliyordu, şimdi tam sat a uyumlu oldu, aynıyız yani :) beklenen doğum tarihi de 17-19 Ocak çıkıyor netten araştırdığımda, tam tarih için daha çooooook erken tabi
Geçen hafta sonum da görümcemler yüzünden kötü geçtiği için çok daraldım 2 haftadır evden işe işten eve, artık bir çıkıp nefes almak istiyorum
Benim sat 13 Nisan cnm. ilk kontrollerimde 2 gün geriden geliyordu, şimdi tam sat a uyumlu oldu, aynıyız yani :) beklenen doğum tarihi de 17-19 Ocak çıkıyor netten araştırdığımda, tam tarih için daha çooooook erken tabi
canım 54.5 idim şşuanda 56günaydın canımm
kolay gelsin canım.. ben de birazdan çalışmaya başlıycam, raporluyum evdeyim ama araştırmam gereken şeyler var((
rakam verebilirmisin tatlım, gebeliğin başından beri kaç kilo aldın, kaçı progestandan sonra oldu?
canım niye eleviti bırakıyorsun yan etkisimi oluyor12+3 ama 1 hafta önde gidioduk 13+3 yani eğer gelişim yavaşlamadıysa.Bu arada bulantı fln hiçbişey yok eleviti bıraktığım halde,karnımda yok sıfır gibi bişey kendimi hç hamile gibi hissetmiorum ben![]()
hosgeldın canım araamızda 1 hafta gıbı bi süre var sanırım
benimde 27 ocak beklenen tarih
kızlar bugunden sonra 2 hafta ızınlıyım dondugumde ıns hep guzel haberler alırım dondugum haftada 2li testim var belki cinsiyetide ögrenirim
hadi hakkınızı helal edin
muck size....![]()
bendende beklenen 27 ocak :) bide sseha vardı aynı gün bizimle.. bakalım aynı gün doğurabilecekmiyiz merak ediyorum.. gününü aşan yada acele eden çıkacakmı acep :)))
gözünaydın canım. Maşallah bebişe debiz geldik![]()
sata göre 13+6 yız.ultrason bilgilerimize göre 15. haftalığız.
vee büyümüş büyümüşüz iyi beslemişim muzu seviyorum direk bebişime gitmiş maşallah .bende 1kg almışım tabive bir oğluşum vardı şimdi karnımdaki bıdık bir prenses
kesin mi dedim kesin dedi banada gösterdi ama ben anlayamadım .bu arada akıntıma sebep olan plasentacık yukarı çıkmış sezeryan durumu ortadan kalkmış 1 aya kadar bebiş büyüdükçe dahada yukarı çıkıp akıntım hiç olmucakmış.progestan ve magnezyuma devam dedi.cinsel yaşama yasak devam dedi
çatlak kremine başla dedi.bol su dedi.balık şart değil omegayı birçok gıda saymıştı onlardan alıyordum .kalsiyuma dikkat et süt olmazsa diğerleri dedi.öyle işte gittik geldik şükür resmini aldık geldik.
oğluşum kız diyince oley dedi.kesin demi diye kaç kere sordum hatırlamıyorum doktorcuğum 2 hafta sonra inanırsın o zaman erkek dersem ben oğlanı kabul etmiyorum dedi şakasına
aylintcim bu arada senin mevzuyu sordum canım senin ki tüp bebek miydi ?
kızlarrrr ben geldim.................bebişimi gördüm süppper büyümüş şuan 12+2 iken bebeğim 13+2 çıktı 67 mm kuzucum...elini kolunu oynattı,döndü durdu,doktor kolaylıkla ense kalınlığını ölçtü 1mm çıktı doktor çok iyi dedi,burun kemiğini göstermedi önce doktor karnıma bastırdı tık yok...sonra bir çikolata daha attım ağzıma hopp yüzünü gösterdi baktı burun kemiğine ...ona da çok iyi dedi...beyni,beyinciğini,omuriliklerine baktı....herşey iyi gelişmiş dedi...yarın 2li testimi yaptırmaya gidicem...allahıma şükürler olsun herşey yolunda kızlaarrr
inşallah 2li testimde iyi çıkarr
![]()
tabisi hoşgeldin tatlım sefa getirdinbizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?![]()
canım niye eleviti bırakıyorsun yan etkisimi oluyor![]()
12+3 ama 1 hafta önde gidioduk 13+3 yani eğer gelişim yavaşlamadıysa.Bu arada bulantı fln hiçbişey yok eleviti bıraktığım halde,karnımda yok sıfır gibi bişey kendimi hç hamile gibi hissetmiorum ben![]()
canım 54.5 idim şşuanda 56
yı buldum diyebilirim sana .
canım niye eleviti bırakıyorsun yan etkisimi oluyor![]()