cn gecmisi okuyamadimm ama konu her ne olursa olsunn hewrseyden oncee dusunmen gereken bebeginn warr senin caninin sikilmasi bebegini de etkiler sana kim ne derse desin boswerrduymamaliktan gell eyer sorunn esinleyse alttan almak en guzell seyy ne derse tmm de suss o hatasini anlarr ne sorun yasa ne moralini bozz bebeginden onemli hicbirseyy yokk
Olan şeyleremi canın sıkkın yoksa başka bişeymi oldu?
Takma desekte olmuyo biliyorum anlat rahatlat bari..
Bizi boğma gibi bişeyde olamaz cnm istemeyen okumaz cvp yazmaz olur biter..
cnm ben yazdimm ama cwp gelmedi ...
canım ben o zamanları çoktan geçtim artık hem yaş olarak hem yürek olarak geçti o alttan almalar susmalar...
Buna öyle hemen karar verme cnm bu dönemde bizim baktığımız şeyler bazen normal gelmeyebiliyo..
Yalan derken? Bende eşimin yalanını öğrendim bugn ama hafta sonu kuzenimde okey oynarken taş çalmış onu öğrendim taş çalmışsın dediğimde de hayır dedi bide
Yanii yalanda nası bi yalan.. Önemli olan o..
Slm..ben gecen hafta 10+2 ken ogrendım..daha dogrusu gordum pıpısını :)
buna öyle basit karar vermedim canım ağzından dökülen kelimeler beni mahvetti hemde onu yeni affetmişken ve unutmaya çalışırken yalana gelince bana işte olduğunu söylüyor ve daha bir sürü işi olduğunu bense evde olduğunu öğreniyorum hemde kesin olarak neden neden anlamıyorum evdeyse evde demiyor ben annemlere çıkmıştım öğlenden biliyordu ve yalanı ortaya çıktığı halde kabullenmıyor bi açıklama yapmıyor aksine öyle bi laf ettiki onunla konuşmak dahi istemiyorum artık...
Hey Allahım yarabbim bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı falanmı zannetmeye başladılar acaba :44:
Yoksa bu dönemde bize herşey çokmu hassas geliyode kocalarından şikayet eden hanımlar arttı.
Yadaaaa erkekler bebek bekliyoruz diye onlara muhtacız,iyice bağlandık,artık ayrılmak eskisinden zor gibimi düşünüyolar o özgüvenlemi bu saçmalıkları yapıyolar anlamış değilim..
Ben basit karar verdin demedim sadece seni ve bebeğini istemediğini böyle anlayamazsın..
Herşeyi ama herşeyiiii en başından ölçüp tartman lazım...
buna öyle basit karar vermedim canım ağzından dökülen kelimeler beni mahvetti hemde onu yeni affetmişken ve unutmaya çalışırken yalana gelince bana işte olduğunu söylüyor ve daha bir sürü işi olduğunu bense evde olduğunu öğreniyorum hemde kesin olarak neden neden anlamıyorum evdeyse evde demiyor ben annemlere çıkmıştım öğlenden biliyordu ve yalanı ortaya çıktığı halde kabullenmıyor bi açıklama yapmıyor aksine öyle bi laf ettiki onunla konuşmak dahi istemiyorum artık...
o zaman bebegini dusun yani ne diyecem bilmiyorumm cnm allah sabir wersinn gercekten cook zorr bisee
belkide dediğin gibi ne sanıyor ve ne düşünüyor anlamıyorum bugün bana bu yalanı neden söyleme gereği duydu sordum sakince ama cvp yok mantıklı bi cvp yok yapsın bakalım ne yapmak istiyorsa elbet çıkacak bunun da bu davranışlarınında sebebi..
kızlarrr konu başlığımı değişti? nasıl oldu bu:44:
Evet cnm söyledi nurrose değiştirdiler hatta yeni bi konu açılcak..
Burdaki tablo güncellenemiyo konu sahibi sürekli giremiyo diye artık ordan devam edicez..
Nurrose arkadaşımız açıcak konuyu geldiğinde şuan yok..
tatlım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama eşinin huyunu suyunu iyice öğrenmişsindir. belki senden çekindiği için evdeyim demek istememiş olabilir. benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlar bazen yapıyordu. dışarı çıkmak için plan yapmıyordu mesela haftasonu, ben kızıyordum o da aslında ben yapacaktım, düşünüyordum filan diyordu. halbuki doğru değil ama baktım benden çekindiği için yapıyor ben de net bir şekilde konuştum. kendini doğru ifade et, ne düşünüyorsan ne hissediyorsan onu söyle diye, şimdi çok şükür öyle bir sorunumuz yok...
nasıl görebildin ya mümkün değil herhalde
olur mu kuzucum yaa aşkolsun sana birbirinin sevincini üzüntüsünü duymak istemeyen buraya girmesin zaten. bunun için burda toplanıoruz. destek olabiliyorsak birbirimize ne mutlu bize dioruz birinin sorunu olduğunda. canını sıkma demek istiyorum sana ama eşinde sürekli üzerine gelio galiba. sende elinde olmadan takıosun kafaya. yine de aldırmamaya çalış söylediği yalanda pek bi suçlu yanı yok ama sonradan söylediği şey ne ise seni çok üzmüş olabilir. eşine kızgın ol kırgın ol yüz verme ama düşünüp düşünüp kendini üzüp bebeğini de bereberinde üzme. bi kaç gün önce bizde eşimle tartıştık en son bi cümle söyledi ki başımdan kaynar sular döküldü. sokaktaydık arkamı döndüm eve gittim. 2 gün hiç bişi demedim. sonra kendi yanaştı hiç bişe yok gibi geldi yanıma arkadaşıda vardı yanımızda seslenmedim öylece konuştum gittim ama unuttum mu asla unutmam da ona takılıp da kalmadım.bebişim olmasa o sessiz geçirdiğim iki gün sabahlara kadar ağlamakla zırlamakla geçerdi hemen indirmezdim yelkenleri de. onun için sen de sakin olmaya çalış canım üzülmemeye çalış. zor belki ama anne olmayı bu şekilde öğrenicez bizde ne yapalım.ben gelince herkes çıktı sanki arkadaşlar sıkıntılarımla boğmıycam sizi merak etmeyin....
kim kız onlar nesi olucak acabaa
buraya artık yazmıcazmı yani canım
3 yıllık evliyiz canım zaten işi bittikten sonra eve gelip üstünü değiştirip annemlere gelecekti abimler ankaradan geldi güya hoşgeldine..ama ben tlfnda konuşuyorum canım ne zaman işin biter ne zaman geleceksin daha işim var bide daireye uğrıycam sonra gelecem dedi tamam dedim ama sesinde bi gariplik hissettim o an ve espriyle canım bak balkondasın senı görüyorum ben aşağdayım seni görüryorum dedim o an boş bulundu hani nerdesin dedi bende şaka yapıyorum falan diyip kapattım 2 dk sonra komşum aradı beni özlemiş 3 ,4 günüdr görmüyorum nerdesin evdemisin yanına uğruycaktım kahve içmeye ama eşin evde sanırım yarın görüşürüz o zaman deyince nerden biliyor diceksınız motoru aşağda görmüş kadın.neyse ben tabi tuhaf oldum o an ve eşimi aradım biraz tartıştık tlfnda bişeyler açıklama yaptı saçmaladı yani kısacası sonra ben geliyorm annenlerin oraya dedi sen de çık gidelim bende dedimki hani sen uzaktaydın üstelik motor yok işten nasıl geleceksin hemen baktım 15 dk sonra geldi ben orada komşumu aradım dedim ordamı motor yok canım dedi az önce burdaydı yani tam olarak yalanı ortaya çıktı ama neden anlam veremedimm halen düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?