2012 nin ilk pirens ve pirensesleri nasıl isim sizce..yeni konunun adı ne olacak bari ocak melekleri diye açsalar 2011 melekleride güzel ama 2011 in hepsini kapsıyo ay ay olsa herkes daha güzel takip eder ve öğrenir çünkü kimse 1 ay sonrasını bilmiyor
2012 nin ilk pirens ve pirensesleri nasıl isim sizce..
slm canım. valla bu hamişlik çenemize vurduslmm kizlarr ne boylee sayfar kat kat olmuss oku oku bitmiyorryarida biraktimm walla......... nassilsinizz nasill gidiyorrr bebisler nasill
Hoşgeldin canımmarkadaşlar selam, yeni katıldım aranıza. kısmetse ocak 2012 annesi olacağım bende
henüz değil tatlım bi gelsin kendisi söyler zatennurroseyemi mail atcaz bilgilerimizi
aylintaramızda 3üz vardı,kimdi ??
hoş geldin canım..kaç haftalıksın ?
hoşbulduk henüz 12 haftalık :):)
iyi gidiyor sen nasılsın bebişler de iyiler ben hep okudum sayfaları :)
slm canım. valla bu hamişlik çenemize vurdu
hee cnmm ewt belli oluyorr okuyorum okuyorumm bitmiyorryarida biraktimm
rabbim hayirlisiylaa kucagina almayi nasipp etsinn cnm
arkadaşlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz...kendinize vede bebişlerinize iyi bakın...
güzel olur prens prensesss süper hatta cinsiyetini öğrenincede prens renses diye yazılır
selamlar olsun hepinizeeeee
geçmişi okuyamadım çabuk söleyin doktora gidenelrden cinsiyet ögrenen varmı kızlar :13:
bndee bilmiyorumm ama en sonn ben ogrencemm o kesinnn
geçmişi okuyamadım çabuk söleyin doktora gidenelrden cinsiyet ögrenen varmı kızlar :13:
Bende çok merak ediyorum yaa çantamı alıp evden çıkmamak için kendimi zor tutuyorumen yakın hastaneye her an gide bilirim
sen benden 1 hafta önden gidiyorsun.
rabbim hepimize sağlığıyla kucağımıza almayı nasıp etsin canım
şimdiye kadar belli olan bebişlerimiz erkek-yanlış hatırlıyorsam düzeltin-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?