ama kimse günaydınıımııı almıyorrrrrrrrr??????????![]()
ben alayım canım günaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kimse günaydınıımııı almıyorrrrrrrrr??????????![]()
Arkadaşlar kaç haftalık olduğumuza dair bir listemiz olsa belirtiler gelişmeler yaılan tetkikler bakımından bilgilenmemiz için iyi olmazmıı. Arkadaşlar bir gelişme anlattıklarında okuduktan sonra arkadaşıma unuttuğumdan birkez daha dönüp kaç haftalıksınki diye soruyorumm o zaman sormayız sorularda geliyor hem 7 . Haftada şu 11 . Haftada bu şu tetkik şu hafta ???? Diye sohbetlerimize daha bilgili olmazmıyız . Yinede siz bilirsiniz ne dersiniz arkadaşlarımmm???????
Arkadaşlar kaç haftalık olduğumuza dair bir listemiz olsa belirtiler gelişmeler yaılan tetkikler bakımından bilgilenmemiz için iyi olmazmıı. Arkadaşlar bir gelişme anlattıklarında okuduktan sonra arkadaşıma unuttuğumdan birkez daha dönüp kaç haftalıksınki diye soruyorumm o zaman sormayız sorularda geliyor hem 7 . Haftada şu 11 . Haftada bu şu tetkik şu hafta ???? Diye sohbetlerimize daha bilgili olmazmıyız . Yinede siz bilirsiniz ne dersiniz arkadaşlarımmm???????
günaydın canımDur daha yeni uyandım, geçmişi okumaya çalışıyorum, hafta içi tatili görünce bu saatte kadar yattım tabi
![]()
listeyi kim düzenlemişse o yapsa aslında ne güzel olur hem hiç kimse 1 ay sonrasını bilmiyor o zaman daha rahat öğreniriz şimdi sürekli sorup duruyorum
meserret ve kayyumcum lısteyı bu topıkı acan arkadas yapmıs shıngıng.ıkı gundur ben denk gelemıyorum ona ama ozelden mesaj yollarsanız belkı de yenı bır lıste olusturabılır.mesaj yazma sayısı cok olunca kıdemlı olunuyor sanırım o sebeple o yapabılıyor.benım mesaj yollama hakkım bıle yok cunku 100 mesaj yazmadan konulara![]()
bilgin için sağol arkadaşımmmm!!! Tabi belki bu toiği başlatan arkadaşımızzzz shıngıng eeee teşekkürler iyiki açmışsın cnmmm
Belki çok yoğundur o da benim gibiii bu aralar mesela bugünn tatil rahat rahat sizlerle muhabbet ediyorumm. Normalde bu saatlerde girememmm. Belki o da yoğudur rica ederizzz . Müsaitse eminimki onun da hoşuna gider ama yoğunsaaaa!!! Kim müsaitse o yardımcı olsaaaaaa!! Bir de liste yamayı bilen olmalı ben hiç liste yapmasını bilmiyorum ....meselaaa.ama olsa çok güzel olacak sankiii. Yinde bilmişlik yapmış olayayım arkadaşlarımmm???????????![]()
evet aslında haklısın ben ev hanımı olunca herkesı kendım gıbı sanıyorum.işhanımları olarak sızler yogun olabılıyorsunuz haklısın canım.bırı el atar ama ya muhakkak sonunda sanırım...
YA BELKİDE BEN ÇOK ABARTIYORUMMM İÇİM KIIR KIIR SİZLERLE HEM NEŞELİ MUHABBET HEMDE BLİNÇLİ İLERLEMEK İSTİYORUM BENİMLE AYNI HİSLERİ AYLAŞAN YAŞAYAN SİZLERLE.. DOĞUM YAMIŞ OLANLAR BİLGİ VERİR AMA YAŞAYAN ARKADAŞLARIMLA KONUŞMAK DAHA ÇOK HAZ VERİYORRR.MESELAAA MESERRET SEN BİŞEY YAZINCA VAKİTLERİMİZ AYNI MERAK EDİYORUM BENİM ÖNÜMDE GİDEN ARKADAŞLARI HEMEN OKUYORUMM HIMMM DEMEK 2 HAFTA SONRA BENDE BÖYLE OLACAĞIMM GÖBÜŞÜM NE ZAMAN ÇIKACAKMIŞŞŞ HIIMMM DİYEEE
NEYSEEE FAZLA KONUŞTUUMMM BENNNN SIKMAYAYIM SİZİİİ SUUSTUMMM..![]()
Selam hamişler...
1günde geçmiş amma da uzuyor anca yetiştim..
şey demişsiniz detaylı liste için..
işinize karışmak gibi olmasın ama.. hani paylaşımlar çok güzel çok içten de.. aynı kişinin gebelikleri farklı olabiliyorken.. biz birbirimizi kıyaslayınca kendimizde kusurlar aramaya başlıyoruz.. acaba şöyle mi acaba böyle mi.. ay bende neden öyle olmadı falan filan..
yani bunlar akıl karıştırıcı şeyler fikrimce..
ben mesela yarın tam 8 haftalık oluyorum 9.haftaya giricez.. ama bulantının "B"sini hiç yaşamadım.. kasık ağrısı haricinde bir belirtim olmadı ( ağzımdaki 2-3 günlük metal tat haricinde)
sakın beni kimse yanlış anlamasın ama ben böyle düşünüyorum..
sana katılıyorum arkadaşım ama herkes burda minniciklerin anneciği yaaaa!!selam hamişler...
1günde geçmiş amma da uzuyor anca yetiştim..
şey demişsiniz detaylı liste için..
Işinize karışmak gibi olmasın ama.. Hani paylaşımlar çok güzel çok içten de.. Aynı kişinin gebelikleri farklı olabiliyorken.. Biz birbirimizi kıyaslayınca kendimizde kusurlar aramaya başlıyoruz.. Acaba şöyle mi acaba böyle mi.. Ay bende neden öyle olmadı falan filan..
Yani bunlar akıl karıştırıcı şeyler fikrimce..
Ben mesela yarın tam 8 haftalık oluyorum 9.haftaya giricez.. Ama bulantının "b"sini hiç yaşamadım.. Kasık ağrısı haricinde bir belirtim olmadı ( ağzımdaki 2-3 günlük metal tat haricinde)
sakın beni kimse yanlış anlamasın ama ben böyle düşünüyorum..
ama en azından aşılarımızı doktor kontrollerini bilmek şart ben kıyaslama yapmıyorum mesela kese ne zaman belli olur . gebelik sorunları hepsini bilmek gerek bende 5 haftalık hamileyim ama belirtim yok bazı arkadaşlar wc den gelmiyor sorunlar biraz aşağı indirgenir benceeeeeeeee