2012 Ocak Anneleri

canım toxoplazma yoktu malesef.onu kalp atıslarından sonra ısterler heralde.

benımde kucuk yuvarlak bısı vardı .bu kese dedı dr. ama bebek daha gorunmez cok kucuk dedı.bılemıyorum o sıyah yuvarlak kesedır belkıde.eger bebek beyaz bır parıltıysa.ama gorulmuste olabılır sızın 5+ 4 olmus cunku.benım dun 4+6 gorunuyordu.yaa ayıldız kalp atıslarınıda duyarız dımı kese gorulduyse.şu kalp atısınıda gorseydım bır.ozaman ıcım daha cok rahat edecektı.bız bebegıde gormedık yaa ınsan hala acaba dıyor.
merak etmee bisi yokturrr,, az sabredelimm gorecegiizzzz, , :64::64::64::64::64: :64::62: :62::62::62::62::62::62: :49::49::49: :46::46: :74::74::74::74::emir_bebek::emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:
:52::52::52::52::52::52::32::32::32: :16: Ohhh rahatladımm

aslında var canımm ya sabah istemeye istemeye ede olsa kmek arası domates peynir yersin,, sipsak,, 1 bardak sut lıkır lıkır,, ise gidince arada bir elma/portakal vs, olende hazır yemegin yanına salata,ya da yogurt , corba gibi bisssii ,ogleden sonra 1 avuc kuru yemis (kayısı uzum ceviz vs) aksama salata ve yogurt ile birlkte ana yemek

teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alıcam bu sabah 2 adet badem içi yedim evden çıkmadan en iyisi bu akşam eve gittiğimde güzel bi beslenme cantası hazırlıyım kendıme aslında eşim istersen çalışma diyor ama şuanda işyerinde durum buna müsait değil ama kendimi kötü hissdersem yada dr tehlikeli derse zaten gözüm iş falan göremez bakalım hayırlısıyla bu akşam gidelim dr a kesemizi görelim
bu arada eşimle aynı işyerinde çalışıyorum çok faydası oluyo :)

teşekkür ederim canım tavsiyelerini dikkate alıcam bu sabah 2 adet badem içi yedim evden çıkmadan en iyisi bu akşam eve gittiğimde güzel bi beslenme cantası hazırlıyım kendıme aslında eşim istersen çalışma diyor ama şuanda işyerinde durum buna müsait değil ama kendimi kötü hissdersem yada dr tehlikeli derse zaten gözüm iş falan göremez bakalım hayırlısıyla bu akşam gidelim dr a kesemizi görelim
bu arada eşimle aynı işyerinde çalışıyorum çok faydası oluyo :)

Aaa cok iyii bak esinle aynı yerde calısmann, bence calıs canım yaa bak ben ne yapacagımı bilemiyorummm bosluktann,,, bi kuruyemisciye git sevdigin kurulardan en az 5 cesit tatlı tuzlu karısık,, bi de sutu yogurdu eksik etmee,,, miden bulanmıyosa yumurta yeee sabahlarıı ,,

o tabak bitecek adlı reklamı izlediniz mi,,, cok guzel tavsiye ederimmmm :82::82:

slm herkese nasipse bende 2012 nn ilk annelerinden olcam sat 4 nisan t.dogm 9 ocak
kanda değer 43.82 biraz ümitzm ama p.tesi kesinleşir bi daha kan vercm ve dr gitcm dua edelim bi sorun çıkmasn

slm herkese nasipse bende 2012 nn ilk annelerinden olcam sat 4 nisan t.dogm 9 ocak
kanda değer 43.82 biraz ümitzm ama p.tesi kesinleşir bi daha kan vercm ve dr gitcm dua edelim bi sorun çıkmasn
canım benimm insallah tutunur sana,, dua edecem senin icinn

teşekkürederim denizcim inşş ya valla sevinemdm daha hep aklımda şüphee p.tesi ye kadr içim içim yer artık

canm yaptırmasına yaptrrm ama ne biliyim valla çok korkuyorum
senn değerler neydi kaç arayla yaptrdn
tatlım ya saglıklı ise tutunacaktır zaten ilk baslarda dusuk olabiliyor degerler, yavas olarak artabiliyor,, benim 216 cıktıydı degerim, 100 den sonra 2 ye katmaması gerkiyor 48 saat arayla ,,

ay inş bir sorun çıkmaz sağlıklı gelir inş bebeğin sana geç döllenmedir belki umudu kaybetme

bende 1 saat sonra ilk dr kontrolume gidicem inş bi sorun yoktur. çok heycanlıyım bazen boş gebelık falan oluyorya allahım o acı tecrübeleri yaşatma ne olur..

inşş canm yaaa valla razıyım sağlıkla gelsindee

bana soruyosan 1 tane o da 3 mayısta yaptrdm 43.82 yarın yaptrrsam 200 lere yaklaşmalı
canım ya daha tam tutunmamıs ama moral bozacak bir durum yokk,, gec dollenme olabilir, bugunku degerinin 100 olması gerkiyor yarınki ninde 150 falan bi git istersenn, en azından emin olursunn
asagıdaki degerlerin hepsi normall

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:
inşşşş aramızda 1 gün var keseyi gördn mü yoksa onun içn mi gitceksn

onun için gidicem keseyi görmek için kan testi de yaptırırım bakalım 2 ye katlamışmı diye çünkü daha 1 tane yaptırdım kan testi gerçi değerim iyi gibi tam adet tarıhımde yaptırdım 283.93 çıktı senin s.a.t 4 nisanmı ?

Back
X