Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyıldızımmmm seninle bir ara yazışıyorduk hatırladınmı canımmmm!!!!
hayırlı uğurlu olsun cnmmm duymamıştımm benseniiiiiiiiiii
kızz hatırlamaz olur muyum 2 gündür giremiyorum geçmişte takıldım kaldım son sayfaya baktım gördüm yazını altta ismini görünce gelmiş dedim sevindim.sağol bir tanem nasılsın iyi misin?ayyıldızımmmm seninle bir ara yazışıyorduk hatırladınmı canımmmm!!!!
hayırlı uğurlu olsun cnmmm duymamıştımm benseniiiiiiiiiii
kızz hatırlamaz olur muyum 2 gündür giremiyorum geçmişte takıldım kaldım son sayfaya baktım gördüm yazını altta ismini görünce gelmiş dedim sevindim.sağol bir tanem nasılsın iyi misin?
ben biraz kötüyüm midemle aram yok gündüz uyuyorum ful gecede kuş gibi oturuyorumben pek konu içinde aktif olamamıştım herkes kanka olunca ben de yazmamıştım canım .bundan sonra yazarım inşallah şu midem bir düzene binse :97:
sağol canım benim .senin yorumlara baktım sende hamişsin inşallah yanlışmı okudum yoksa söyle ,bebişin hayırlı uğurlu olsun cnmmmm!! kaç haftalıksın böyle miğden bulanıyoooooooooooo!!!
bu arada arkadaşlar böyle başlığı kim başlatmışsa eline sağlıkkk. bende bilgileniyorummm
sağol canım benim .senin yorumlara baktım sende hamişsin inşallah yanlışmı okudum yoksa söyle ,
bende mide bulantısı 5 bucuk haftalıkken başladı gülüm 3 gündürde çıkartmaya başladım.midemi ekşitiyor erik falan düşkünlüğü başladı her uykudan sonra sallanıyo midem.ancak ikindinden sonra kendime geliyorum bu seferde çok uyudum diye baş agrım oluyor.oğlumdayken 16. Hafta diyince geçmişti gün sayıyorum da pek hızlı geçmiyor bana niyeyse.
Bilgilendiriyor gülüm valla herkes birbirinin doktorunun bilgisini söyleyince çeşitlilik oluyor.
Hoşgeldin topiğimize![]()
sağol cnmmm inşallah herkese böyle topiklere gelmek nasip eder.. Tekrar geçmiş olsun cnm cımmm . Ama bu güzel geçmişler dimiii![]()
yok gülüm ya düşük filan getirme aklına.gebelikte en sık rastlanan şikayetlerden biriside kasık ağrısı.belli haftalarda tekrardan başgösterior o da rahimin büyümesinden kaynaklanıyor.herkese bakma korkma da sakınkızlar bi sorum olacak ..benım ara ara sol atrafta agrım oluyorbaska bi topıkte okudum dusuk riski yazmıs uyenın biri dogurluk payı varmı sızce
okuyalı korkmaya basladım bebegıme bişey olacak diyee
((
hoşgeldin canım. tabiki belli olur.idrardada çıkar ,kandada çıkar .ama emin olmak için kan vermen daha iyi olur.ben adetime 6 ve 5 gün kala yapmıştım ve silik çift çizgi çıkmıştı sonra aynı 5 gün kala kan verdim 35 değerle hamileydim.inşallah güzel bir sonuç alırsın.meraba ben aranıza yeni katıldım..birşey sormak istiyorum bugün adet olmam gerekiyordu ve olmadım yarın da olmazsa test yapayım mı?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..allah herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
yok gülüm ya düşük filan getirme aklına.gebelikte en sık rastlanan şikayetlerden biriside kasık ağrısı.belli haftalarda tekrardan başgösterior o da rahimin büyümesinden kaynaklanıyor.herkese bakma korkma da sakın
hoşgeldin canım. tabiki belli olur.idrardada çıkar ,kandada çıkar .ama emin olmak için kan vermen daha iyi olur.ben adetime 6 ve 5 gün kala yapmıştım ve silik çift çizgi çıkmıştı sonra aynı 5 gün kala kan verdim 35 değerle hamileydim.inşallah güzel bir sonuç alırsın.
kızlar bi sorum olacak ..benım ara ara sol atrafta agrım oluyorbaska bi topıkte okudum dusuk riski yazmıs uyenın biri dogurluk payı varmı sızce
okuyalı korkmaya basladım bebegıme bişey olacak diyee
((
anladım canım yarın baktır bakalım varsa 5 in üzerinde çıkar inşallah .çok teşekkür ederim cnm ,zaten yarın kan testi yapacağım idrarda çıkmadı.önceki gebeliğimde de kanda çıktı idararda çıkmadı ama düşük yaptımbeklemek istemiyorum erken müdahale hayat kurtarır derler ya öle hakkatten...yarın testten sonra yazarım size öpüyorum sizi..allaha emanet olun
![]()
meraba ben aranıza yeni katıldım..birşey sormak istiyorum bugün adet olmam gerekiyordu ve olmadım yarın da olmazsa test yapayım mı?bana yardımcı olursanız çok sevinirim..allah herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
ay yıldızım yeni tanısıyoz biz topiktek,ilerlee, sen yaz canım ben zevkle okuyorum yazdıklarınııı,,kızz hatırlamaz olur muyum 2 gündür giremiyorum geçmişte takıldım kaldım son sayfaya baktım gördüm yazını altta ismini görünce gelmiş dedim sevindim.sağol bir tanem nasılsın iyi misin?
ben biraz kötüyüm midemle aram yok gündüz uyuyorum ful gecede kuş gibi oturuyorumben pek konu içinde aktif olamamıştım herkes kanka olunca ben de yazmamıştım canım .bundan sonra yazarım inşallah şu midem bir düzene binse :97:
yapılabilecek bir seyler yok muymus canımm bel agrısına karsı, masaj sıcak-ılık su torbası falan??hayirli pazarlar.
benim cok cok cok sükür mide bulantim yok. ilk günden itibahren gögüslerim aciyor bide bel agrisi cekiyorum. bel agrisi gidip geliyor. özellikle hafta sonlari daha siddetli oluyor sabahlari daha uzun yatigimdan kaynaklaniyor herhalde. yarin da böyle belim agirisa nasil paydoz saatini getiririm kabus gibi.
Belim agirmasa cok rahat bir gebelik geciriyor olacagim ama malesef.
yenı geldım pıknıkten
ayyy araba bayada salladı korkmadımda degıl yanı
neyse aklımı karıstırdılar ya
sızce adet gecıkmesınden 3 gun sonrakı 307 degerı ıyımı ?
ayy sabahı beklemeden acıle gıdıp tekrardan olctursemmı ya :S
bugun olcumden ıkı gun sonrakı gun ıkı katına cıkması lazım ya gıtmelımıyımkı :S
simrancım senin meslegin ne canım ?arkadaşlar ctesi doktora gitmiştim buraya yazmayı unutmuşum, doktor balığı haftada ikiye çıkart dedi. özellikle önerdiğiniz bi balık var mı dedik, hangisinin mevsimiyse onu ye dedi.![]()
simrancım senin meslegin ne canım ?