2012 Ocak Anneleri

hmmm iyyimis ,, ben de mi gitsem acaba,, bide ben 4 ay once tetanoz asısı olmak zorunda kaldımm,, acaab yine de yapacaklar mı??

lcw nin hamile pantalonları da varmıs diye duydumm,, dogru mu??
bende hamile pantalonu almayı dusunuyorumm,,,

canım tetanoz için danışırsın aile hekimine.. aşı olman gerekmez bence ama yine de onlar daha iyi bilir yanıltmayım şimdi
.
lcw da hamile pantolonuna gelince.. bende duydum var diye ama şimdiye kadar hiç ilgi alanım olmadığından dikkatimi çekmedi.. öyle pantolon için 1 bucuk - 2 ay daha bekleyeme karar verdim.. bir de yarın kalp atışı için gidicem.. artık ondan sonra hamiş kıyafetlerine bakarım.. akşama normal pantolon alıcam.. nasılsa doğumdan sonra kilo verme derdinde olucaz :) pantolonlara bakarak kilo veririz.. :1::1:

Olmaz mı, çok yakışır hepimize :nazar:
Zaten benim yazlık elbiselerimin çoğu göğüs altından genişliyor, uzun süre onlarla idare edebilirim diye düşünüyorum, tabi göğüslerde anormal bir şişlik olmazsa :1:
Bi de bir süre sonra özellikle hamile tişörtlerinden alıcam şu bebek resimli falan olanlardan, hem onları çok seviyorum hem de hamile olduğumu anlasınlar, şişko sanmasınlar :60:
ayy o hamile tşörtlerinden bende istiyorum çok şekerlerrrrr:49:
kızlar 14.45de randevum var
Dualarınızı eksık etmeyın olurmu
ınsallah goruruz mınısımı !
iyi haberlerini beklıyoruz canım
kızlar bişey sorcm haftası benmle olupta miğde bulantısı çekmeyen varmı normal bişey mii
bazı yerlerde okudum kimisi kötü diyo kimi ii diyoo çok endişeleniyom yaaa
ya bende de o endişeler var. bi şükrediyorum olmadığı için bide sankı tüm hamilelerin midesi bulanmak zorundaymış gibi empoze edilmiş bize niye bulanmıyo bebeğimin bişeyı mı var diye korkuyorum.
teşekkürler arkadaşım böyle paylaşım yapalım arkadaşlar. özellikle hamile kıyafetleri nerde ne kadar

ilk aylarda ne ler yememiz daha iyi sağlık için çocuk için çok daha iyi.DOKTORLAR İLAÇ VERİYO AMA BESLENME İŞTE GÜZEL KAHVALTI SÜT İÇ DİYE KISA KESİYORLAR .BİLGİSİ OLANLAR DOKTORU ÇOK İYİ TAKİP EDENLER PAYLAŞIRSA İYİ OLUR.

ben bugun aile hekımımle görüştüğüm için bilgilerim taze :34: günde 3 bardak süt içecekmişim. 2 tane ceviz yıyecekmişim. hergun peynir ve yumurta yıyecekmısım. bide haftada 2 kere balık dedi. ama balığın cinsini söylemedi.
hamile kıyafetleri için daha erken değil mi? ben zaten normalde de uzun gömlekler bol kıyafetler gıyerdım baya bı idare eder gibi gelıyor bana ama bakalım

Olmaz mı, çok yakışır hepimize :nazar:
Zaten benim yazlık elbiselerimin çoğu göğüs altından genişliyor, uzun süre onlarla idare edebilirim diye düşünüyorum, tabi göğüslerde anormal bir şişlik olmazsa :1:
Bi de bir süre sonra özellikle hamile tişörtlerinden alıcam şu bebek resimli falan olanlardan, hem onları çok seviyorum hem de hamile olduğumu anlasınlar, şişko sanmasınlar :60:

Evet yaa bende çok seviyorum onları hatta dün eşime de söyledim 1 ay felan geçsin alıcam onlardan die. böyle üzerinde minik el ayak resimleri oluo ya bayılıyorum onlaraa :62:
Gerçi ben şimdi alıp giysem de olur bu halimle 3-4 aylık hamile görünümündeyim :60:

canııımmm.. sabah bulantım oldu benimde baya bi.. evdeyim şimdi.. nasıl geçecek çalışırken şu günler bilmiyorum.. vurcam kendimi rapora herhalde:50:

Ben de gözümü açamıyorum, doğru düzgün çalışabildiğim de yok, mesaim 5 de bitiyor ama bi türlü vakit geçmiyor...

Evet yaa bende çok seviyorum onları hatta dün eşime de söyledim 1 ay felan geçsin alıcam onlardan die. böyle üzerinde minik el ayak resimleri oluo ya bayılıyorum onlaraa :62:
Gerçi ben şimdi alıp giysem de olur bu halimle 3-4 aylık hamile görünümündeyim :60:

Aynen öyle, zaten kiloluydum ama göbek yoktu, şimdi koccaman bir göbek, pantolonlarıma sığmıyorum, belli edecek bir şey giysem en az 4 aylık sanarlar, şimdilik kamufle ediyorum :9:

:nazar:
Kızlar bendeki belirtileri de yazayım eksik kalmayım,,benım goguslerım buyudu ve kahverengı olan bas kısımları koyulastı ve ırılestı.ama agrı ve hassasıyet yok dıyebılırım.sadece ucları hassas.karnım aynı sızınkı gıbı masallah 3 aylık gıbı duruyor.ama ben tup bebek ıgne ve ılaclarına baglıyorum bu sıskınlıgımı ve kılo alımını.cunku ılk 3 ayda 1 yada en fazla 2 kılo alınıyormus.bırde yaklasık 3 gundur mıde agrısı ve bulantısı sabahın korunde yanı saat 6.00 gıbı fılan uykumdan uyandırıyor benı.amma cok belırtım varmıs ya benmde:emir_bebek:

selam kızlar.
beni de aranıza alır mısınz?
adetim 4 gün geçti bugün gebelik testi aldım ve 2. çizgiyi gördüm.
bende hamişim artık...
o kadar mutluyum ki!
sevinçten gözyaşlarımı durduramıyorum.
8 ay önce 3 aylık bebeğimi kalbinin durması sonucu kürtaj olmuştum.çok şükür ki Rabb'im yeniden verdi.
yarın doktorumla randevum var.inanamıyorum hamile olduğuma...!
23 mayıs ilk evlilik yıldönümümüz eşime en güzel hediyeyi vereceğim inş.
Rabb'im meleklerimizi korusun.
beni de listeye ekler misiniz.beklenen doğum tarihimde 21 ocak....
Rabb'im hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

aa bide unutmadan kızlar idrar rengının koyulasması da hamılelıkte belırtı olarak sayılıyor.ozellıkle sabahkı ılk ıdrarınıza bakın ne kadar koyu renk oldugunu gorecek ve sasıracaksınız.gunde 3 lıtre su ıcmeme ragmen ıdrar rengı hep sarı:)

merhaba kızlar,
oxxo daki beli kalın lastikli pantolonlara bakın.Benim kardeşim doğum yapıncaya kadar onlardan giydi,ben de yakında onlardan alıcam.

aa bide unutmadan kızlar idrar rengının koyulasması da hamılelıkte belırtı olarak sayılıyor.ozellıkle sabahkı ılk ıdrarınıza bakın ne kadar koyu renk oldugunu gorecek ve sasıracaksınız.gunde 3 lıtre su ıcmeme ragmen ıdrar rengı hep sarı:)

gece 2-3 kez kalk wc'ye sabah koyu sarı olmaz :)
yatınca en az 6 saat mesane dolduğundan rengi koyulaşır.. sürekli koyu olması da güzel bişiy değil zaten.. doktorlara danışabilirsiniz..

slm kızlar nasılsınız. yeni gelenler hoşgelmiş tabrik ederim onları da :) günler geçmek bilmiyor daha 23 mayısta keseyi görmeye gidecez hiç gitmedik daha yaa :61: bugün çok midem bulanıyor ilk defa ve karnımda acayip bi şişkinlik var :49:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız. yeni gelenler hoşgelmiş tabrik ederim onları da :) günler geçmek bilmiyor daha 23 mayısta keseyi görmeye gidecez hiç gitmedik daha yaa :61: bugün çok midem bulanıyor ilk defa ve karnımda acayip bi şişkinlik var :49:

seninki de hayırlı olsun canım benim :)
ben çok sabırlıyım hiç kese görmeye gitmedim.. direk kalp atışları için yarın gidicez.. yarın da SAT'a göre 7+5 oluyoruz :) anca heyecan sardı beni

ya kızlar bişey soracağım,
idrar testimdeki T çizgisinin koyuluğu C den az.sizin çizgi koyuluklarınız nasıldı?
Ey Allah ım ben yarını nasıl getireceğim.inş. keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.
aklıma kötü kötü seneryolar gelmeye başladı gebeliğim öğreneli yarım saat olmadan!

seninki de hayırlı olsun canım benim :)
ben çok sabırlıyım hiç kese görmeye gitmedim.. direk kalp atışları için yarın gidicez.. yarın da SAT'a göre 7+5 oluyoruz :) anca heyecan sardı beni

sağol canım. aslında ilk hamileliğimde bende çok sabırlıydım 10. haftada gidip herşeyi çok net görmüştük ama iki kez gebelik kaybım var o yüzden içim hiç rahat değil çok korkuyorum :59:

gece 2-3 kez kalk wc'ye sabah koyu sarı olmaz :)
yatınca en az 6 saat mesane dolduğundan rengi koyulaşır.. sürekli koyu olması da güzel bişiy değil zaten.. doktorlara danışabilirsiniz..

Pekı o zaman kusura bakma kendı adıma konusayım o zaman ben hıııc gece tuvalete kalkmam canım oyle bır alıskanlıgım yok belkı de o yuzden cok koyu renk cıkıyordur ıdrarım.yukarıda belırttıgım ıdrar rengı koyulasmasını da doktoruma sordugumda aldıgım cevap karsısında burada paylastım canım.tavsıyen ıcın tesekkur...

ya kızlar bişey soracağım,
idrar testimdeki T çizgisinin koyuluğu C den az.sizin çizgi koyuluklarınız nasıldı?
Ey Allah ım ben yarını nasıl getireceğim.inş. keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.
aklıma kötü kötü seneryolar gelmeye başladı gebeliğim öğreneli yarım saat olmadan!

ilk gebeliğin mi cnm. ilk hamileliğimde benimde çok silikti bunda sorun edecek bişi yok erken yapıldığı için silik çıkıyor onlar :)

merhaba kızlar,
oxxo daki beli kalın lastikli pantolonlara bakın.Benim kardeşim doğum yapıncaya kadar onlardan giydi,ben de yakında onlardan alıcam.

hiç dikkat etmemiştim. ama ordaki herşey çok spor demi. şöyle işyerinde giyebileceğimiz bişey yokmudur ki spor klasık arası

Back
X