Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm iyyimis ,, ben de mi gitsem acaba,, bide ben 4 ay once tetanoz asısı olmak zorunda kaldımm,, acaab yine de yapacaklar mı??
lcw nin hamile pantalonları da varmıs diye duydumm,, dogru mu??
bende hamile pantalonu almayı dusunuyorumm,,,
ayy o hamile tşörtlerinden bende istiyorum çok şekerlerrrrrOlmaz mı, çok yakışır hepimize
Zaten benim yazlık elbiselerimin çoğu göğüs altından genişliyor, uzun süre onlarla idare edebilirim diye düşünüyorum, tabi göğüslerde anormal bir şişlik olmazsa
Bi de bir süre sonra özellikle hamile tişörtlerinden alıcam şu bebek resimli falan olanlardan, hem onları çok seviyorum hem de hamile olduğumu anlasınlar, şişko sanmasınlar![]()
iyi haberlerini beklıyoruz canımkızlar 14.45de randevum var
Dualarınızı eksık etmeyın olurmu
ınsallah goruruz mınısımı !
ya bende de o endişeler var. bi şükrediyorum olmadığı için bide sankı tüm hamilelerin midesi bulanmak zorundaymış gibi empoze edilmiş bize niye bulanmıyo bebeğimin bişeyı mı var diye korkuyorum.kızlar bişey sorcm haftası benmle olupta miğde bulantısı çekmeyen varmı normal bişey mii
bazı yerlerde okudum kimisi kötü diyo kimi ii diyoo çok endişeleniyom yaaa
teşekkürler arkadaşım böyle paylaşım yapalım arkadaşlar. özellikle hamile kıyafetleri nerde ne kadar
ilk aylarda ne ler yememiz daha iyi sağlık için çocuk için çok daha iyi.DOKTORLAR İLAÇ VERİYO AMA BESLENME İŞTE GÜZEL KAHVALTI SÜT İÇ DİYE KISA KESİYORLAR .BİLGİSİ OLANLAR DOKTORU ÇOK İYİ TAKİP EDENLER PAYLAŞIRSA İYİ OLUR.
Ben dayanamıyorum uyuyacam yineeee,,,
Olmaz mı, çok yakışır hepimize
Zaten benim yazlık elbiselerimin çoğu göğüs altından genişliyor, uzun süre onlarla idare edebilirim diye düşünüyorum, tabi göğüslerde anormal bir şişlik olmazsa
Bi de bir süre sonra özellikle hamile tişörtlerinden alıcam şu bebek resimli falan olanlardan, hem onları çok seviyorum hem de hamile olduğumu anlasınlar, şişko sanmasınlar![]()
canııımmm.. sabah bulantım oldu benimde baya bi.. evdeyim şimdi.. nasıl geçecek çalışırken şu günler bilmiyorum.. vurcam kendimi rapora herhalde![]()
Evet yaa bende çok seviyorum onları hatta dün eşime de söyledim 1 ay felan geçsin alıcam onlardan die. böyle üzerinde minik el ayak resimleri oluo ya bayılıyorum onlaraa
Gerçi ben şimdi alıp giysem de olur bu halimle 3-4 aylık hamile görünümündeyim![]()
Ben dayanamıyorum uyuyacam yineeee,,,
aa bide unutmadan kızlar idrar rengının koyulasması da hamılelıkte belırtı olarak sayılıyor.ozellıkle sabahkı ılk ıdrarınıza bakın ne kadar koyu renk oldugunu gorecek ve sasıracaksınız.gunde 3 lıtre su ıcmeme ragmen ıdrar rengı hep sarı:)
slm kızlar nasılsınız. yeni gelenler hoşgelmiş tabrik ederim onları da :) günler geçmek bilmiyor daha 23 mayısta keseyi görmeye gidecez hiç gitmedik daha yaabugün çok midem bulanıyor ilk defa ve karnımda acayip bi şişkinlik var
![]()
seninki de hayırlı olsun canım benim :)
ben çok sabırlıyım hiç kese görmeye gitmedim.. direk kalp atışları için yarın gidicez.. yarın da SAT'a göre 7+5 oluyoruz :) anca heyecan sardı beni
gece 2-3 kez kalk wc'ye sabah koyu sarı olmaz :)
yatınca en az 6 saat mesane dolduğundan rengi koyulaşır.. sürekli koyu olması da güzel bişiy değil zaten.. doktorlara danışabilirsiniz..
ya kızlar bişey soracağım,
idrar testimdeki T çizgisinin koyuluğu C den az.sizin çizgi koyuluklarınız nasıldı?
Ey Allah ım ben yarını nasıl getireceğim.inş. keseyi görürüm.çok heyecanlıyım.
aklıma kötü kötü seneryolar gelmeye başladı gebeliğim öğreneli yarım saat olmadan!
merhaba kızlar,
oxxo daki beli kalın lastikli pantolonlara bakın.Benim kardeşim doğum yapıncaya kadar onlardan giydi,ben de yakında onlardan alıcam.