2012 Ocak Anneleri

hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.:43::43::43: doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış. :43::43::43:zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...

hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.:43::43::43: doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış. :43::43::43:zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
ay canım benimm çok üzüldümm yaa bende seni takip ediyodumm gerçekten üzüldümm canımm...neyse canım moralini bozma allahtan ümit kesilmezz.

Off sanki içimden bişiyler gitti :43:
Üzülme cnm Allah gönlünüze göre versin hayırlısı böyleymiş demekki..
Kendine çok dikkat et..

Canım benim ya, doktorla bir görüş yine, çok da üzüp yıpratma kendini, her işte bir hayır vardır.
Ben daha önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim, inan geciktikçe daha acı oluyor
Allahım bundan sonrası için hayırlısını nasip eder İnşallah

nasıl yanii :14: kesin mi? olamaz ya olmasın :43:

progynex 100 mg vermişti.dün bitti sanırım devam etirir bide vitamin hapı ben hamile kalmadan folik asite başalmıştım zaten

çok az konuşan bi doktora sahibim ve sırf bu yüzden değiştiriceğim doktorumu

İşinde iyiyse ve güveniyorsan sadece çok az konuşuyo diye değiştirmen yanlış bence..
Çünkü çok ve gereksiz konuşup olmadık şeylere evham yaptıran doktorlardan değil en azından..
Sorduğun soruların cevabını net bi şekilde alıyomusun ve ilgilimi bunlar önemli..

İşinde iyiyse ve güveniyorsan sadece çok az konuşuyo diye değiştirmen yanlış bence..
Çünkü çok ve gereksiz konuşup olmadık şeylere evham yaptıran doktorlardan değil en azından..
Sorduğun soruların cevabını net bi şekilde alıyomusun ve ilgilimi bunlar önemli..

doğru sölüyrsun arkadaşım en iyisi bugün bi kez daha gözlemlemek,

doğru sölüyrsun arkadaşım en iyisi bugün bi kez daha gözlemlemek,

Evet bugün gittiğinde iyice gözlemle sana karşı ilgisi nasıl sorulara cevap vermesi nasıl öğren..
Ona göre karar ver.. Eğer içine sinmezse hiç tereddüt etme değiştir doktorunu bence..
İyi haberlerini bekliyoruz.. İnşallah güzel haberlerle dönersin..

ay canım benimm çok üzüldümm yaa bende seni takip ediyodumm gerçekten üzüldümm canımm...neyse canım moralini bozma allahtan ümit kesilmezz.
canım biliyorum bende sana diğer tarafta cevap yazmıştım kısmet değilmiş.

Off sanki içimden bişiyler gitti :43:
Üzülme cnm Allah gönlünüze göre versin hayırlısı böyleymiş demekki..
Kendine çok dikkat et..
Nasip değilmiş ama insanın içi öyle demiyor malesef...

Canım benim ya, doktorla bir görüş yine, çok da üzüp yıpratma kendini, her işte bir hayır vardır.
Ben daha önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim, inan geciktikçe daha acı oluyor
Allahım bundan sonrası için hayırlısını nasip eder İnşallah
canım ben daha önce 8+4 deyken düşük yapmıştım çok zor oluyor biliyorum. bu defa sanırım kimyasaldı. çünkü yumurta takibi ile hamile kaldım. tedaviye devam yapacak başka birşey yok...

nasıl yanii :14: kesin mi? olamaz ya olmasın :43:
doktora daha gitmedim netten sonuca baktım canım ama kesin nasip değilmiş.:43::43::43::43:

Rabbim size mleklerinizi basğışlasın...

kızlar aşkolsun yaaa hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz bana :43: :43: :43:

Ne sordunki cnm? Gözümden kaçmış demekki veya bilgim olmadığı bişey sormuşsundur.. :9:

Nasip değilmiş ama insanın içi öyle demiyor malesef...

Rabbim size mleklerinizi basğışlasın...

Tabiki insanın içi öyle demiyodur kolay bişey değildir eminim..
Ama rabbim sabrını vericektir.
Yıpratmamaya çalış kendini..
Önceden kan testi yapıpmı öğrenmiştin yoksa idrar testimi yapmıştın?
Doktorda kese falan görünmemişti henüz dimi?

Son düzenleme:
Back
X