- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
Doktora gittiğinde ara ara lekelenmelerin olduğunu söyleme..
İnşallah iyi haberlerle dönersin..
neden söylemesin canım anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittiğinde ara ara lekelenmelerin olduğunu söyleme..
neden söylemesin canım anlamadımbenimde çok acık sarı akıntılarım oluyor
ay canım benimm çok üzüldümm yaa bende seni takip ediyodumm gerçekten üzüldümm canımm...neyse canım moralini bozma allahtan ümit kesilmezz.hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış.
zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
Doktora gittiğinde ara ara lekelenmelerin olduğunu söylemeyi unutma..
hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış.
zaten kırmızılarda gelmeye başlıyor gibi rabbim meleklerinizi size bağışlasın...
ilk gittiğimdede belirtmiştim arkadaşım şimdi yine belirticem diğer hamileliklerimde hiç böyle bişey yaşamadım, ilgin için teşekkür ederim
Günaydın arkadaşlar nasıl bebişlerimizz benım bulantım fln yok yaa
Doktor ne dedi ilk gittiğinde?
İlaç fln bişey verdimi?
hanımlar malesef aranızdan ayrılıyorum.doktor saati gelmedi daha ama netten sonuçlara baktım bhcg nerdeyse sıfırlanmış.
Off sanki içimden bişiyler gitti
Üzülme cnm Allah gönlünüze göre versin hayırlısı böyleymiş demekki..
Kendine çok dikkat et..
progynex 100 mg vermişti.dün bitti sanırım devam etirir bide vitamin hapı ben hamile kalmadan folik asite başalmıştım zaten
çok az konuşan bi doktora sahibim ve sırf bu yüzden değiştiriceğim doktorumu
çok üzüldüm arkadaşım. rabbim inşallah en kısa sürede nasip eder sanada anneliği
İşinde iyiyse ve güveniyorsan sadece çok az konuşuyo diye değiştirmen yanlış bence..
Çünkü çok ve gereksiz konuşup olmadık şeylere evham yaptıran doktorlardan değil en azından..
Sorduğun soruların cevabını net bi şekilde alıyomusun ve ilgilimi bunlar önemli..
doğru sölüyrsun arkadaşım en iyisi bugün bi kez daha gözlemlemek,
canım biliyorum bende sana diğer tarafta cevap yazmıştım kısmet değilmiş.ay canım benimm çok üzüldümm yaa bende seni takip ediyodumm gerçekten üzüldümm canımm...neyse canım moralini bozma allahtan ümit kesilmezz.
Nasip değilmiş ama insanın içi öyle demiyor malesef...
Off sanki içimden bişiyler gitti
Üzülme cnm Allah gönlünüze göre versin hayırlısı böyleymiş demekki..
Kendine çok dikkat et..
canım ben daha önce 8+4 deyken düşük yapmıştım çok zor oluyor biliyorum. bu defa sanırım kimyasaldı. çünkü yumurta takibi ile hamile kaldım. tedaviye devam yapacak başka birşey yok...Canım benim ya, doktorla bir görüş yine, çok da üzüp yıpratma kendini, her işte bir hayır vardır.
Ben daha önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim, inan geciktikçe daha acı oluyor
Allahım bundan sonrası için hayırlısını nasip eder İnşallah
doktora daha gitmedim netten sonuca baktım canım ama kesin nasip değilmiş.nasıl yaniikesin mi? olamaz ya olmasın
![]()
kızlar aşkolsun yaaa hiçbiriniz cevap vermiyorsunuz bana![]()
![]()
![]()
Nasip değilmiş ama insanın içi öyle demiyor malesef...
Rabbim size mleklerinizi basğışlasın...