2012 Ocak Anneleri

:1::1:iyi yapmisin canim ne olsun iste bizim topikte ayni bostu hallettik sayilir zaten krankschein i verdim bakalim artik ben gidince mektup gelirmi bilmem
sen nasilsin bebis nasil?

ALLAHA SUKUR iyiyiz canim hamdolsun bekliyorum artik 2aydan az kaldi
buarada sen almanyada nerdeydin soylemistin ama unuttum

Hoşgeldin cnm hayırlı uğurlu olsun..
Allah kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Kendine dikkat ediceksin yediklerine içtiklerine dikkat ediceksin..
Ağır kaldırmıycaksın çok fazla yormıycaksın kendini..
Kabuklu deniz ürünlerini yemiyceksin, şarküteri ürünlerini yemiyceksin yiyceksende pişirip yiyceksin,çiğ veya az pişmiş et yemiyceksin,mayonezden ketçaptan uzak dur,demli çay içme,bitki çaylarınıda doktoruna sorup iç..
Ve katkı maddeli şeyler yeme..

off okadar şaşkınımki.. benim haberim yoktu hamile olduğumdan iki gün önce çiğ köfte yedim..:(
birde 1 ay önce soğuk algınlığı hapı almıştım tamda ogün
inşallah bişey olmamıştır.. çok yırtık olacak bu çocuk yaa korunurken oldu..

Son düzenleme:

Ben öyle özeline saygı duyup saklamasına izin vermezdim heralde..
Ama kendimde yırtmazdım..
Önemli olan onun yırtması artık önemi yok diyip..
Bu konuların birleşmesi konusunda ne oldu bilmiyorum böyle giderse birisi diğer konunun sahibi olsun ve o konuya gidelim artık..
Orda tablo yapılsın çnkü gerçekten asıl olunması gereken yer ocak anneleri bölümü..
kesınlıkleee bide bılıyorum ama goz yumuyorum msjımı vercem herifee :47::4::1: o yırtmazsa ben yırtardım ama kırkanclıktan gozum bazen bişey gormuyor benım yaaa kıskanclık ofke karısımı bısı oluyorum :52: :52: :9: önce yıtması için beklerdım sınra ikaz ederdim yok halamı saf ayagına yatıryor ozaman ben yırtıp atardım kesın..
yarından itibaren hep oraya yazacam buraya hiç yazmıcam.. haberınız olaa bencede artık gecelım yaa burda ne işimiz var bisimm...
Ay ben dayanamıyorum böyle şeyleri okumaya, hele altındaki bazı yorumlar beni delirtiyor, kadının kadını bu kadar ezdiği başka bir millet yoktur heralde, eski sevgili ne be, biz saklasak olay olur :41: vursun kocasının ensesine bi tane, kocasına yırttırsın ne varsa
aynen canım kadın yapsa olay olmustu çoktan.. evli barklı adamı ne ayartıon zilii diye yorum yapmayıda ihmal etmezdim :57: :52: kesınlıkle canım gecmıste yasadım cunku esımın vardı bitane fanatık nısanda dugunde hatta evlendık sureklı rahatsız ettı durdu eşim ters tepkı verıyor kız daha bı cosuyor oyuzden en sınır oldugum konulardan bırıdır.. artık cep tlflarını basklarının uztune aldık olee dıyım kurtulduk yani.
kıslaaaaaaarrrrrrr
duyduk sonunda pıt pıtlarımızı süper bi duygu..:nazar::nazar::nazar:
alahım herkeze nasip etsin işallah:nazar::nazar::nazar:
bebiş 6mm daha ama anasını mahvediyo:)
dr güzel tutunmuş dedi, dramamine die bi ilaç verdi bulantılar için,hiç bişey yiyemiyorum dedim de, zaten ilk üç ay senden yer dedi, merak etme dedi. yinede, kendin içinde bebiş içinde 2 bardak süt ve süt ürünü, 10 bardak su dedi:26:
canımmm benım cokkk sevındımmmm... darısı bana bana bana.. :52:
Selam taze anneler bizim topigimizde kimse yok size misafir olayim dedim:9::9::9:
hoşgeldın canımmm :16:

kıslaaaaaaarrrrrrr
duyduk sonunda pıt pıtlarımızı süper bi duygu..:nazar::nazar::nazar:
alahım herkeze nasip etsin işallah:nazar::nazar::nazar:
bebiş 6mm daha ama anasını mahvediyo:)
dr güzel tutunmuş dedi, dramamine die bi ilaç verdi bulantılar için,hiç bişey yiyemiyorum dedim de, zaten ilk üç ay senden yer dedi, merak etme dedi. yinede, kendin içinde bebiş içinde 2 bardak süt ve süt ürünü, 10 bardak su dedi:26:

Canım çok sevindim gözün aydın, darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaşlar,

bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. beklemiyorduk çok şaşkınım ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. benide bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Hoşgeldin, hayırlı olsun :71:

Ben de yapsak mı, yapmasak mı, kim nasıl bakıcak gibi milyonlarca soru işaretinin arasındayken çift çizgiyi gördüm, şaşkınlığı atınca geriye kocaman bir mutluluk kalıyor :34: Arkadaşlar yazmış zaten beslenmeyi falan, bana hayırlı olsun demek kalmış, bi de folik asit kullanmıyorsan hemen başla, gebeliğin ilk döneminde çok önemli

Son düzenleme:
ALLAHA SUKUR iyiyiz canim hamdolsun bekliyorum artik 2aydan az kaldi
buarada sen almanyada nerdeydin soylemistin ama unuttum

Ayy evet canim ya az kaldi kavusacaksin melegine :16::16:ALLAH saglikla bi solukta dogurmayi nasip etsin bizlere dortmund dayim canim ben
ya gidiyoruz ALLAH"in izniyle TRye ama yinede bi korku var icimde ne yalan söylim ikizlerime bisey olursa diye aklima geliyor hep:18::18:

Bende bayılırım soslara ve fast fooda.
Asitli hiç bir içeceği içmiyordum zaten..
Bakalım inşallah almayız.. :9:

ya ben de burger king hastasıyım acı sosu oluyo bide onun of of of yanında da ayran içiyorum zaten kolayla aram yoktu ama mayonezle ketçabı çıkartamam hayatımdan yaaa :)
ara ara işte böyle fastfood kaçamaklarında kullansak olmas mı :)
çiğ yumurta diyosunuz yumurtanın her türlüsü faydalıdır yahu çiğ içmezmi kimi insan onu :PPP

masumlaştırmaya çalışıyorum mayonezi :P

Son düzenleme:
off okadar şaşkınımki.. benim haberim yoktu hamile olduğumdan iki gün önce çiğ köfte yedim..:(

Dışarıdanmı alıp yedin çiğ köfteyi?
Eğer öyleyse dışarıdan satılanların içine et koymuyolar zaten yasak..
Merak etme o yüzden..

kesınlıkleee bide bılıyorum ama goz yumuyorum msjımı vercem herifee :47::4::1: o yırtmazsa ben yırtardım ama kırkanclıktan gozum bazen bişey gormuyor benım yaaa kıskanclık ofke karısımı bısı oluyorum :52: :52: :9: önce yıtması için beklerdım sınra ikaz ederdim yok halamı saf ayagına yatıryor ozaman ben yırtıp atardım kesın..
yarından itibaren hep oraya yazacam buraya hiç yazmıcam.. haberınız olaa bencede artık gecelım yaa burda ne işimiz var bisimm...

Bence de orada olalım söylüyorum ama kimse gitmeyince bende buraya geldim..
Burdaki arkadaşlarla muhabbetde güzel..
Evet arkadaşlar yarından itibaren öteki topiğe yazmaya başlıyoruz tamam mıdır?
Konu sahibi kim olmak istiyosa lütfen söylesin bana ben editöre bildiriyim ve ordaki tablo oluşsun..
Kim ben sürekli aktif olurum düzenlerim diyor?
Konu bu http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/436956-2012-i-ocak-anneleri-gelsin-bakalim-d.html

Ayy evet canim ya az kaldi kavusacaksin melegine :16::16:ALLAH saglikla bi solukta dogurmayi nasip etsin bizlere dortmund dayim canim ben
ya gidiyoruz ALLAH"in izniyle TRye ama yinede bi korku var icimde ne yalan söylim ikizlerime bisey olursa diye aklima geliyor hep:18::18:

amin canim rabbim saglikla gidip gelmeyi nasip etsin canim ben tek gitmistim esim benden 15gun sonra gelmisti bende korkmustum ama o gelinceye kadar esim geldikten sonra korkmadim sen esinle gdiyosun icini rahat tut canim

Canım çok sevindim gözün aydın, darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

Hoşgeldin, hayırlı olsun :71:

Ben de yapsak mı, yapmasak mı, kim nasıl bakıcak gibi milyonlarca soru işaretinin arasındayken çift çizgiyi gördüm, şaşkınlığı atınca geriye kocaman bir mutluluk kalıyor :34: Arkadaşlar yazmış zaten beslenmeyi falan, bana hayırlı olsun demek kalmış, bi de folik asit kullanmıyorsan hemen başla, gebeliğin ilk döneminde çok önemli

ben hala mutluluk aşamasına geçemedim :( herşey bugün oldu adetim çok geçeikince bi test alayım dedim pozitif çıktı.. inanmak istemedim revire gittim ordada pozitif çıktı hala inanmayıp hasteneye koşturdum doktor ultrasonda baktı kesen bile oluşmuş dedi:5:

Merak etme o yüzden..

Konu sahibi kim olmak istiyosa lütfen söylesin bana ben editöre bildiriyim ve ordaki tablo oluşsun..
Konu bu http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/436956-2012-i-ocak-anneleri-gelsin-bakalim-d.html

gerçek çiğ köfteydi umarım bişey olmazz:5:

amiin canım inşallah hepimiz görürüz o günleri:93:
bulantı için dramamine kullanan var mıı??

Benim doktora gittiğimde bulantım olmadığı için sormadım bişey ve kullanmıyorumda..

ya ben de burger king hastasıyım acı sosu oluyo bide onun of of of yanında da ayran içiyorum zaten kolayla aram yoktu ama mayonezle ketçabı çıkartamam hayatımdan yaaa :)
ara ara işte böyle fastfood kaçamaklarında kullansak olmas mı :)
çiğ yumurta diyosunuz yumurtanın her türlüsü faydalıdır yahu çiğ içmezmi kimi insan onu :PPP

masumlaştırmaya çalışıyorum mayonezi :P

Acıyla aram yoktur ama bende bayılırım burger kinge eşimde her seferinde oraya gitmeyelim diye dil döker sevmiyo o öyle fast food..
Artık arada kaçamak yaparız yahu ketçapsız mayonezsiz nasıl olur bilemiyorum ama en azından bastırır isteğimizi ve özlemimizi..
Onu bende biliyorum çiğ çiğ içenleri ama yaptığım araştırmada öyle yazıyodu doktora ilk gittiğimde sorucam bunu zaten aklıma gelirse tabi.. :27:

Merhaba arkadaşlar,

bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. beklemiyorduk çok şaşkınım ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum. benide bilgilendirirseniz çok sevinirim..
hoşgeldınn canımmm :):)
canım senın yine iyiymiş ben hamıel oldugumu bılmeden 1 kılo pastırmayı goturdum :52::52: canım cok cekmıstı esımde aldı hepsını yedıme sıme sadece 2 tan verdım :60::60::60: bizimde aynen korunurken oldu :53: hayırlısı boyleymıs .. annecık babacık olmaya alsıtırın bakem kendınızı sımdıden :34::61::61::71:

Merak etme o yüzden..

canım su cizelgeyı yapmayı bilen biri olsun bence ben hiç anlamam mesela.. bide gun içinde sureklı ugrayan bırı olsun yeter sabah aksam hiç farketmez..

@kasvetli ben asker eşlerinden kuzu.. nickimi değiştirmiştim :) sana sevinirken kendimin hamile olduğumdan haberim yokmuş:5:

Ben öğrendiğim güne kadar sigaramı da içtim, midye dolmamı da yedim, ama ilk ay embriyo henüz oluşmadığı için yediklerimizin hiçbir zararı olmuyormuş, rahat ol :34:

Son düzenleme:
amin canim rabbim saglikla gidip gelmeyi nasip etsin canim ben tek gitmistim esim benden 15gun sonra gelmisti bende korkmustum ama o gelinceye kadar esim geldikten sonra korkmadim sen esinle gdiyosun icini rahat tut canim

Insallah dedigin gibi olur canim aslinda cok heyecanliyim ama iste yine düsünüyorum
bakalim hayirlisi olsun insallahh öff zaman gecmiyor artik:50:

gerçek çiğ köfteydi umarım bişey olmazz:5:

İnşallah bişey olmaz..

canım su cizelgeyı yapmayı bilen biri olsun bence ben hiç anlamam mesela.. bide gun içinde sureklı ugrayan bırı olsun yeter sabah aksam hiç farketmez..

Tablo yapımı anlatılıyo sitede zaten..
Evet sürekli uğrayan biri olsun..
Benim içinde farketmez kim olursa olur yeterki artık adam akıllı bi konumuz ve tablomuz olsun..:37:

kızlar baska bı konu var oraya laf yetıstıryorum bi yandanda :)))

şimdi adam evli 4yıl olmus ama eskı sevgısıyle yenıden gorusmeye baslamıslar..eskı sevgılısı demıstı bende hem emanetın var hemde helallik istiyorum demıs adam da şu adrese gonder vs demıs kadında bunları duymus delirmiş halıyle ve eşi daha onceden o kız için yazdıgı şiirler vs bulmus

şimdi 2ye ayrıldık benım gibi dusunenler hemen yırt at dıyor o sırılerı :) diğer kesınde dıyorkı neden yırtıp atacakmıs herkesın özeli.. yok şiirler atılacaksa bu zamana kadar sıır kıtaplarımı olurmuymus vs seyler..

siz ne dusunuyosunuz merak ettim.. heee bide adam eskı sevgılısı hakkında olumsuz konusturmuyormus
link: http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...sevgilisi-hakkinda-olumsuz-konusturmuyor.html

merhaba bizim topik bostu bende size katilayim dedim sohbetleriniz guzel
benim ikinci evliligim tabi esiminde ben turkiyedeyydim oburda ve yaklasik birsene sonunda almanyaya geldim tabi evi temizlemeye basladim dolaplarin ici disi ustu felan derken esimi eski esiyle fotolarini buldum ve tabi biraz bozuldum aksam esim eve geldiginde orda resimlerin kalmis dedim bakti ve unutmusum haberim bile yok resim oldugundan dedi gozumun onunde yirtip atti yok oda bunlar benim gecmisim sakliycam deseydi tabi ben kabul etmezdim zaten habire goruyorum eski esini cocuklari oldugundan dolayi bide onun resminin evimde olmasini asla istemem

aksama yemegım yok ben yemek yapayım bırazdan deli gibi acıkmadan pişmiş olsun bebısımın maması :37::9:
sonrada hiç istemesemde ders calısmak zorundayım :4::4: :18:

ayy aşk ve ceza varyaa ne dersi :37::20::57:

artık yarın diğer topıkte gorusmek üzere... :16::16: :16:

Back
X