2012 Ocak Anneleri

ben hala mutluluk aşamasına geçemedim :( herşey bugün oldu adetim çok geçeikince bi test alayım dedim pozitif çıktı.. inanmak istemedim revire gittim ordada pozitif çıktı hala inanmayıp hasteneye koşturdum doktor ultrasonda baktı kesen bile oluşmuş dedi:5:

Şu anki psikolojini gayet iyi anlıyorum, 2 hafta önce aynı moddaydım, hatta oturup ağladım bile, çünkü benim yaşam tarzım bebek bakmaya müsait değil diye düşünüyordum, ben gezmeye yemeye içmeye baylırım, sigaramdan, sporumdan, biramdan, fast foodumdan vazgeçemem sanıyordum. Ama 1 günde bıraktım sigarayı, şimdi ödüm kopuyor bebeğime bişey olacak diye, inan bu çok değişik bir psikoloji, şimdi biraz rahatlat kendini, hiç gerilme, bak gör bikaç güne kadar alışacaksın :61:

aksama yemegım yok ben yemek yapayım bırazdan deli gibi acıkmadan pişmiş olsun bebısımın maması :37::9:
sonrada hiç istemesemde ders calısmak zorundayım :4::4: :18:

ayy aşk ve ceza varyaa ne dersi :37::20::57:

artık yarın diğer topıkte gorusmek üzere... :16::16: :16:

Kolay gelsin sana cnm görüşmek üzere yarın diğer topicte..

Insallah dedigin gibi olur canim aslinda cok heyecanliyim ama iste yine düsünüyorum
bakalim hayirlisi olsun insallahh öff zaman gecmiyor artik:50:

sabret canim carsamba gitmiyomusun zaten hic bisey kalmadi
bende dun kafayi yedim baya agladim iste annem olamiycak kardeslerim olamiycak dogumda yanimda ben tek basina dogurucam burda diye esimde tamam dogumdan hemen sonra goondericem seni uzulme dedi bende turkiyeye yakin zamanda gitcem insaallah

merhaba bizim topik bostu bende size katilayim dedim sohbetleriniz guzel
benim ikinci evliligim tabi esiminde ben turkiyedeyydim oburda ve yaklasik birsene sonunda almanyaya geldim tabi evi temizlemeye basladim dolaplarin ici disi ustu felan derken esimi eski esiyle fotolarini buldum ve tabi biraz bozuldum aksam esim eve geldiginde orda resimlerin kalmis dedim bakti ve unutmusum haberim bile yok resim oldugundan dedi gozumun onunde yirtip atti yok oda bunlar benim gecmisim sakliycam deseydi tabi ben kabul etmezdim zaten habire goruyorum eski esini cocuklari oldugundan dolayi bide onun resminin evimde olmasini asla istemem

ecrinim ayni seyleri yasamisiz ya biz gercekten bastan sona ayni ALLAH"im kuddurduydum bende sinirden ama benimkide seninki gibi dedi ve yirtip atti cok sükür diger secenek katlanilamaz bencede:37:

@kasvetli ben asker eşlerinden kuzu.. nickimi değiştirmiştim :) sana sevinirken kendimin hamile olduğumdan haberim yokmuş:5:

kızz bende sana bakıyordum profilden dedım bu tanıdık ama kım :)))

hoşgeldın canımmmmm benım inan cok sevındım..sus sus oyle deme Allahın gucune gider sonraaa :20:

hemen gebelık cizelgesı yap bakem alıstır kendınnı :16::16: ben oyle alıstırmıstım kendımı cunku :9::9:

süpriz yapmıs size ne guzelll :16::16: biizm gibi şoka gırdınız demii :52: :60::60:

bu arada bende bugun dotkrodan geldım güyaa kalp atısını duymak için nereee daha 5+5miş gec dollenme olmus..umarım yedıgım pastırmadan etkılenmemıstım yavrum :34: :18: bendekı takvime gore 6+3 ama.. bidahakıne esımıde goturcem bakalım ınsallah ozaman duyarız.. :59:

Şu anki psikolojini gayet iyi anlıyorum, 2 hafta önce aynı moddaydım, hatta oturup ağladım bile, çünkü benim yaşam tarzım bebek bakmaya müsait değil diye düşünüyordum, ben gezmeye yemeye içmeye baylırım, sigaramdan, sporumdan, biramdan, fast foodumdan vazgeçemem sanıyordum. Ama 1 günde bıraktım sigarayı, şimdi ödüm kopuyor bebeğime bişey olacak diye, inan bu çok değişik bir psikoloji, şimdi biraz rahatlat kendini, hiç gerilme, bak gör bikaç güne kadar alışacaksın :61:

Ben sigarayı ekimde bıraktım..
Ve çocuk düşünmüyorduk.
Bırakma sebebim bir gün anne olmak istiyorsam bırakmak zorundayım..
Çünkü hamile kalıp öğrenirsem bırakamaya bilirdim..
Bişey dayatıldığında hiç yapasım gelmiyor..
İnşallah başlamam.. :nazar:
Alkol konusu evet emzirme döneminde de içki içemicez..
Şarabı çok severim artık dayanıcaz.. Vitrinimdeki şaraplarım bekle beniiiiiiii :9: :9: :9:

Son düzenleme:
sabret canim carsamba gitmiyomusun zaten hic bisey kalmadi
bende dun kafayi yedim baya agladim iste annem olamiycak kardeslerim olamiycak dogumda yanimda ben tek basina dogurucam burda diye esimde tamam dogumdan hemen sonra goondericem seni uzulme dedi bende turkiyeye yakin zamanda gitcem insaallah

Haklisin cok iyi anliyorum seni canim bende ayni durumdayiz ama ALLAH büyük insallah hayirlisiyla dogururuz keske olsalardi ama kkader kismet diyelim bak esin ne güzel demis yakin zamanda sende görürsün aileni ben gidemem artik biliyosun iki bebekle gideme zaten insallah sen gidersin saglikla dogurda insallahh

hatta dedımkı haydutcum nerden aklına geldi kız bu nık :)) arkadaslarıda hep bizim tayfa :34: kim diye dusunurken sen soyledın neyseki :52:

merhaba hamişler şöyle bi okumaya çalışıyom geçmişi ama çok yığılmış sanırım okuyamıcam.diğer topiğemi geçiliyorrr

kıslaaaaaaarrrrrrr
duyduk sonunda pıt pıtlarımızı süper bi duygu..:nazar::nazar::nazar:
alahım herkeze nasip etsin işallah:nazar::nazar::nazar:
bebiş 6mm daha ama anasını mahvediyo:)
dr güzel tutunmuş dedi, dramamine die bi ilaç verdi bulantılar için,hiç bişey yiyemiyorum dedim de, zaten ilk üç ay senden yer dedi, merak etme dedi. yinede, kendin içinde bebiş içinde 2 bardak süt ve süt ürünü, 10 bardak su dedi:26:

ay ne güzel ya inşallah biz de o anları yaşarız ctesi günü inşallah :)ben keseciğini görsem razıyım şimdi:):16::nazar:

ecrinim ayni seyleri yasamisiz ya biz gercekten bastan sona ayni ALLAH"im kuddurduydum bende sinirden ama benimkide seninki gibi dedi ve yirtip atti cok sükür diger secenek katlanilamaz bencede:37:

ben beni nekadar cok sevdigini biliyorum esimin ve asla bagirmam benim sadece moralim bozulur o zaten hemen anlar bisey oldugunu sen normalde boyle degilsin neolduder bende soylerim bazen kiziyorum ama caktirmiyorum esime dusun esimin kizlarini aldik iste bizde kalicaklar bikacgun bizim aldigimizda vakit 4 5 civari kadin gecenin 12sinde mesaj atiyo vardinizmi merak ettim diye ben sadece yenimi aklina gelmis diyip yattim okadar bide esim nekonussalar haber verir bikere vermedi ve ozaman ben turkiyede o burdaydi bende baskasindan duydum tabi kotu oldu simdi oyuzden herseyi anlatir

Ben sigarayı ekimde bıraktım..
Ve çocuk düşünmüyorduk.
Bırakma sebebim bir gün anne olmak istiyorsam bırakmak zorundayım..
Çünkü hamile kalıp öğrenirsem bırakamaya bilirdim..
Bişey dayatıldığında hiç yapasım gelmiyor..
İnşallah başlamam.. :nazar:
Alkol konusu evet emzirme döneminde de içki içemicez..
Şarabı çok severim artık dayanıcaz.. Vitrinimdeki şaraplarım bekle beniiiiiiii :9: :9: :9:

Ben Lise 1 den beri, yani tam 15 yıldır sigara içiyordum, bir günde bıraktım, o kadar da vazgeçilmez değilmiş :21:
Bazı doktorlar haftada 1 kadeh kırmızı şarap öneriyormuş, ama riske atmaya değmez bence, hem bu vesileyle sağlıklı yaşama adım atmış olduk fena mı :34:

Ben Lise 1 den beri, yani tam 15 yıldır sigara içiyordum, bir günde bıraktım, o kadar da vazgeçilmez değilmiş :21:
Bazı doktorlar haftada 1 kadeh kırmızı şarap öneriyormuş, ama riske atmaya değmez bence, hem bu vesileyle sağlıklı yaşama adım atmış olduk fena mı :34:

Ben 4 senedir içiyordum..
Senin için daha büyük başarı tabikide..
Evet hiç bir şey vazgeçilmez değildir.. :87:
Yok riske atmam zaten ama fenada olmazdı yani haftada 1 kadeh :52:

Haklisin cok iyi anliyorum seni canim bende ayni durumdayiz ama ALLAH büyük insallah hayirlisiyla dogururuz keske olsalardi ama kkader kismet diyelim bak esin ne güzel demis yakin zamanda sende görürsün aileni ben gidemem artik biliyosun iki bebekle gideme zaten insallah sen gidersin saglikla dogurda insallahh

amin canim zaten turkiyeden gelirken gorevliler soruyo kac aylik hamilesin diye bisureden sonra almiyolar galiba
tabi canim senin icin tek gitmek cok zor olur iki bebekle baya zor rabbim kolaylik versin sana

ben beni nekadar cok sevdigini biliyorum esimin ve asla bagirmam benim sadece moralim bozulur o zaten hemen anlar bisey oldugunu sen normalde boyle degilsin neolduder bende soylerim bazen kiziyorum ama caktirmiyorum esime dusun esimin kizlarini aldik iste bizde kalicaklar bikacgun bizim aldigimizda vakit 4 5 civari kadin gecenin 12sinde mesaj atiyo vardinizmi merak ettim diye ben sadece yenimi aklina gelmis diyip yattim okadar bide esim nekonussalar haber verir bikere vermedi ve ozaman ben turkiyede o burdaydi bende baskasindan duydum tabi kotu oldu simdi oyuzden herseyi anlatir

Ya sevmek tabi güzel canim esin kizlarini alsin babasidir nihayetinde ama annelerinin o saatte rahatsiz etmesi normalmi yani :20:benim esiminki almandi zaten hani formalite amacli ama sonucta bi evlilik yasanmis görüsmüyolar zaten cocuk yok ama suara kadin sanirim kansermi ne olmus arayimmi dedi bende ara bi gecmis olsun de dedim yani sonucta hastalik ALLAH kimsenin basina vermesin

sağol cnm desteğin için bende senin gibiydim.. eşime hamilelik habrini ağlayarak vereceğim hiç aklıma gelmemişti.. o hiç istemiyodu ama çok sevindi..
kızz bende sana bakıyordum profilden dedım bu tanıdık ama kım :)))

hoşgeldın canımmmmm benım inan cok sevındım..sus sus oyle deme Allahın gucune gider sonraaa :20:

hemen gebelık cizelgesı yap bakem alıstır kendınnı :16::16: ben oyle alıstırmıstım kendımı cunku :9::9:

süpriz yapmıs size ne guzelll :16::16: biizm gibi şoka gırdınız demii :52: :60::60:

bu arada bende bugun dotkrodan geldım güyaa kalp atısını duymak için nereee daha 5+5miş gec dollenme olmus..umarım yedıgım pastırmadan etkılenmemıstım yavrum :34: :18: bendekı takvime gore 6+3 ama.. bidahakıne esımıde goturcem bakalım ınsallah ozaman duyarız.. :59:

hatta dedımkı haydutcum nerden aklına geldi kız bu nık :)) arkadaslarıda hep bizim tayfa :34: kim diye dusunurken sen soyledın neyseki :52:

bizde sizin gibi korunurken oldu cnm.. bidaha takvim yöntemimi ASLA

bu kısmı ben de kaçırdım :44: neye karar verildi şimdi bu topik kapanıyor mu oraya mı taşınıyor, nedir son durum?

Bu konunun sahibi gelmediği için bu konu oraya taşınmıyo anladığım kadarıyla..
Zaten olmamız gereken yer ocak anneleri bölümü..
Kasvetli ben bundan sonra orada olucam dedi bencede mantıklı olan orası..
Biri oranın konusunun sahibi olsun o konunun sahibi malesef hamile olmadığı için konuya girmiyo..
O yüzden konu sahibinin değişmesi lazım tabloyuda yeni sahip düzenliycek..
Bundan sonra oradan devam edelicez yani..

Son düzenleme:
Back
X